V Mariboru živi eksotična lepotica Maura Vabič, originalno iz Nikaragve. Kako je končala v Sloveniji in v Playboyu? Preverite! In se potem prepustite še številnim drugim zgodbam te pestre jeseni.

Sanjsko dekle: Iva Senič

Oh, vau! Čudovita domača lepotica, ki ima za seboj pester nabor poklicnih izkušenj, od manekenke do oblikovalke, je doma iz Celja. Njene stvaritve lahko najdete na straniivadizajn.si, vse njene čare pa na uvodnih straneh novega Playboya.

Mariborska eksotika: Maura Vabič

Lepotica iz Nikaragve, ki je v Sloveniji našla ljubezen. Pravi, da prihaja "iz države v Srednji Ameriki, v kateri govorijo špansko in ne poznajo radiatorjev." Doma je študirala pravo, potem pa jo je pot nekako zanesla v Avstrijo in kmalu zatem še k nam. Krasotica mnogih presežkov, ki obožuje glasbo, pikantno hrano, tople dneve in erotično perilo.

Maura Vabič v objektivu Urške Košir.

Intervju: Brane T. Červek

43-letni Notranjec je certificirani inštruktor preživetja v naravi že več kot 25 let. Šola S.S.F.N. (najdete jo na ssfn.si) je njegovo življenje. On je človek, ki trdno stoji za vsem, kar reče. Vsak njegov gib ti da vedeti, da je divjini povsem gotov vase in v popolnem stiku z naravo. Z njim ni dobro češenj zobati, še medved se raje obrne in odide, toda hkrati daleč naokoli ni večje dobričine in širokega srca, velikega duha. Playboy je z njim preživel en dan in eno noč sredi javorniških gozdov, kjer ima Brane svoje oporišče.

Helikon: Nova preobleka

Ste že slišali za helikon, starodavni inštrument? Brez skrbi, tudi nam se ni sanjalo o tem nenavadnem glasbilu, dokler nismo spoznali in slišali Jerneja Oberžana. Njegova zgodba o tem, kako je postal edini profesionalni igralec helikona na svetu, je zgodba, ki ji lahko le aplavdiramo. Čaka vas v sliki in besedi.

Gymkhana Grid: Dirkaški fiks iz laboratorija Kena Blocka

Block v življenju verjetno ni prižgal niti enega samega džointa, ker z vsemi štirimi stoji trdno na tleh, vemo pa, da je bila na mrzel jesenski konec tedna na legendarnem angleškem dirkališču Santa Pod, ko so se smodile in kadile gume, marsikdo zadet od dima in filmske atmosfere, ki Blocku sledi kot zvesti pes.

Šofer, danes se bova ustavila v vili Bled ...

.... kjer poleg največjih gurmanov jedo tudi predsedniki, kralji in druge ekselence. Ste pripravljeni na okusen protokol?

Jesenske radosti

Ključni recepti za jesenske pojedine, ki vas popeljejo v svet tradicionalne slovenske kuhinje. Pripravite teletino, jurčke, račje prsi in tudi morske sadeže. Dišalo bo do konca leta - obljubimo!

Beri dalje...

Novi Playboy: eksotična Maura Vabič, intervju z Branetom Červekom in dražljaji za gurmane - Novice -

V Mariboru živi eksotična lepotica Maura Vabič, originalno iz Nikaragve. Kako je končala v Sloveniji in v Playboyu? Preverite! In se potem prepustite še številnim drugim zgodbam te pestre jeseni.