La Quinta Columna o tem, katere dele telesa najbolj prizadenejo Covid injekcije in zakaj se to dogaja

Oddajachilles arrow, dne 2021-11-25 ob 16:11:10

V novem krogu vprašanj, naslovljenih na dr. Sevillana v La Quinta Columna, so ga vprašali, kateri organi so najbolj prizadeti po "cepljenju" in zakaj.

Prepis:

 

Ricardo Delgado: "Kaj bi bil razlog, zakaj "cepivo" napada različne organe pri različnih ljudeh?" Ker je strupeno ...

 

Dr. Sevillano: No, zelo dobro vprašanje. To je zelo dobro. Trenutno ima ta dva cilja. Eno je srce - vidiš, kaj se trenutno dogaja - in glava. Dogaja se, da kot se zavedamo, se zdi, da srce trpi več poškodb kot glava in srčno-žilni sistem.

 

To pomeni, da izdelek gre v kri, v krvi pa povzroča trombozo. Najprej so trombi, nato pa so različna mesta, kjer lahko ti trombi delajo škodo.

 

Prva stvar: povzroči poškodbe krvi, povzroči koagulacijo, potem pa, ko lahko preide, recimo, kapilare in se začne lokalizirati na mnogih mestih, začne iskati, ostaja, poskuša priti na mesta, kjer je pomembna elektrofiziološka aktivnost, kot sta srce in glava.

 

Toda v glavi ima krvno-možgansko pregrado in če je delček zelo velik, ga ne prečka. Ne vemo, ali vstopa ali ne. Zdi se, da bolj vstopa v srce kot v glavo, v resnici pa gre povsod. Gre povsod. Sledi ... Zgodi se, da ga privlačijo kraji, kjer je velika elektrofiziološka aktivnost. Odlična dejavnost, kot so živci, živčni sistem in srce.

 

Zakaj? Ker so celice, ki nenehno delujejo, nenehno sprožajo električne dražljaje. Srce in živci. Mišice za to potrebujejo tonus, potrebujejo ritem, vendar nimajo intenzivnosti, recimo, ne opravljajo enakega dela kot srce, ki je stalno in trajno, krčenja in sprostitve, in je popolnoma usmerjena z električno polarizacijo njegovih celic. Te polarizacije ne izvajajo mišice skeletno-mišičnega sistema. To je veliko manj močna dejavnost.

 

Zato ljudje trpijo predvsem zaradi težav z živci, Guillain-Barré – kot nam je ta tip prej povedal – in v srcu bolj kot drugje. Ampak gre drugam. In odgovoren je za hepatitis, ki je bil viden in ga še vedno vidimo. In pankreatitis. In kaj je še sprožilo? Meningoencefalitis, ki smo ga videli. Mislim, to gre povsod, še posebej pa gre, če veste kam.

 

Ricardo Delgado: Srce in glava.

 

Dr. Sevillano: Točno tako. In bodite previdni, ker ljudje, ki ga pijejo ali pogoltnejo ... Ko ga zaužijejo, se razvije gastroenteritis tistih, ki povzročajo drisko, tistih, pri katerih štiri ali pet mesecev s spuščenimi hlačami ves čas iščete stranišče. In pravijo, da tudi sami ne vedo, od kod prihaja.

 

Kar nekaj je tovrstnih kolitisov, ki jih še niso videli, in ne vedo, od kod prihaja. ne vedo.

 

Naredijo biopsijo in rečejo: "To je bil kolitis, za katerega ne vem, kako je nastal."

 

Z drugimi besedami, šlo je za vnetje debelega črevesa in tako dolgo. Ampak vemo. Še posebej, ko vidite, da te vrste pacientov omahnejo blizu anten.

 

Ti ljudje ga nekako pijejo v nekem izdelku, pa naj bo to v vodi ali v hrani. Od tod izvirajo tovrstne težave. Vendar vpliva predvsem na srce in glavo. In zaradi česar mislim, da trenutno ne vidimo ljudi, ki popolnoma izgubljajo razum, je, da imam občutek, da so delci preveliki, da bi lahko prebili pregrado. In zato je trenutno malo materiala skozi. Toda počakajte, da novi odmerki začnejo vsebovati manjše delce. Nanodelce ...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-11-25 16:11:10 (pred 3 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Avstrija: prisila in tiranija | Agenda morilcev za ''vzpodbudami'' za cepljenje | To lahko in moramo ustaviti
Avstralski protest – pa sem ga ujel avstralskega upiljenca
ŠARLATAN ALOJZ IHAN
Stew Peters…. pozor, pozor... obstaja nova 'močno mutirana varianta!'
Avstralski protest – zbralo se je več kot 1 milijon ljudi – fenomenalno, – plima se obrača
Kako so nas izigrali – kratek povzetek vojne proti demokraciji, kjer se nič ne ujema
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj