LJUDJE NE VEJO: ZDRAVNIKI PREJEMAJO PODKUPNINE ZA VSAKO APLICIRANO CEPIVO!

Oddajachilles arrow, dne 2020-11-21 ob 18:31:30

FUJ S KAKŠNIM GNOJEM IMAMO OPRAVKA.

primum nil nocere

ste pozabili, ali sploh veste za kaj gre, morda ste pa hodili na faks za profite !

SPREJEMAJO PRAVILA PROTI ZDRAVJU LJUDI - Zdravnica MariaGrazia Dondini

V več kot 30 letih službovanja MariaGrazia Dondini čemu takemu še ni bila priča. Zdravnica splošne medicine, ki deluje v provinci Bologne, je prvič v svoji karieri  kršila pravila Ministrstva za zdravje.

Zgodilo se je februarja, ko so bila določena pravila za izolacijo bolnikov Covid, zaradi česar so bili lokalni zdravniki izolirani od svojih pacientov.

Toda tudi tako nenadno izginotje gripe v korist širjenja koronavirusa je scenarij, ki mu dr. Dondini še ni bila priča: krivulja, o kateri je poročala SZO glede trenda glavnih virusov gripe v na severnen delu sveta, je marca, v trenutku vrhunca okužbe s Covidom, nepričakovano in nenadoma upadla. Naključje? Ne, kot priča zdravnica. Vse diagnoze od tistega trenutka dalje so spadale med simptome Covida, brez poglobljene analize in brez sodelovanja zdravnikov prve linije.

Vse to je del sistema, ki je globoko daleč od načel Hipokratove prisege, kot pravi zdravnica: Leta 2020 je bila potrditev zdravstvenih pravil z zastrašujočim priokusom dobička, podrobnost, ki se v medicini pogosto lahko izkaže za usodno.

Tukaj je intervju z  Fabiom Duranti in Francescom Vergovich.

"Težava s Hipokratovo prisego in dejstvo, da zdravniki niso hodili na obiske k svojim bolnikom, ima različne razloge. Pred kratkim sem imela to srečo, da sem spoznala profesorja Bellija, predsednika komisije za tveganja in zdravstveno etiko, s katerim sodelujem v pripravi kriminalistične ovadbe, ker se je pokazalo, da so bila načela upravljanja popolnoma izkrivljena, kar pa ni šlo v interesu zdravja, temveč v nasprotno smer, v smeri profita!

Sčasoma so se sprejemale samo politične in gospodarske odločitve, ki so vse izvirale od ministrstva, in so z vso težo padle na regije in nato v ASL.

Te odločitve so privedle do favoriziranja dobičkonosne medicine, zanjo velja sramoten dogovor - ki ga ne omenjajo - med večinskim sindikatom in zelo veliko farmacevtsko koroporacijo Sanofi, ki posega v izobraževanje splošnih zdravnikov.

Ljudje tega ne vedo, vendar zdravnik prejme proporcionalno kvoto za vsako cepivo, ki ga opravi nad pacientom, vendar se tu ne konča, če je zdravnik še posebej učinkovit in doseže letno kvoto odmerkov, prejme konec leta dodatne spodbude v višini več sto evrov .

Je Covid ubil gripo?

Vse je vključeno v diagnozo Covid: jeseni, pred začetkom kampanje cepljenja, prejmemo poročilo o trendu gripe v preteklem letu. Letos - in to je zelo čudno - smo to poročilo prejeli na koncu februarja. Poglejte krivuljo in videli boste, kako je krivulja gripe strmo padla ravno v prvem obdobju okužb s Covidom. "

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2020-11-21 18:31:30 (pred 5 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Vsi tisti, ki podpirate zaklepanje in poslušnost, imate lastne roke okrvavljene
Sara Cunial: Conte ! se vidimo na ustavnem sodišču - prevara s coronavirusom se bo kmalu končala !!
'Teoretiki zarote' ali država ima vas rada
Samo sejejo strah - če nimajo sodnega naloga, jim ne rabite odpirati - Morate se upreti !
Antifino preštevanje glasov 3. novembra - cirkus okrog volitev je le farsa, distrakcija, nameščeni KAOS
Aretacija Agenta Kabale na Japonskem bo spremenila igro - Benjamin Fulford
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2020
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj