Vladajoča elita bega naokrog kot brezglava kura, medtem ko prevara s corona virusom razpada

Oddajachilles arrow, dne 2020-05-12 ob 14:34:03

Danes so celo ovce z opranimi možgani ugotovile, da je nekaj hudo narobe z njihovo vlado !

/government (vlada) = govern = nadzor, ment =  misel/ 

Jasno je, da je poskus izrabe lažne pandemije za uvedbo policijske države doživel odpor med ljudmi in omogočil vojski in njenim "belim klobukom" (white hats), popolno krinko za aretacije satanistov, ki izsiljujejo zahodne vlade.

"Oglejte si sezname politikov in znanih osebnosti, domnevno okuženih s koronavirusom, v ZDA, Angliji, Franciji in v ostalih državah ! Več kot 70% jih je Judov !" ugotavlja vir FSB. Ima skoraj prav, vendar ne gre za Jude, gre za sataniste ! Ti nikakor ne morejo biti okuženi z dokazljivo lažnim corona virusom. To je le zgodba za javnost. Resnica pa je, da jih je večina aretiranih in/ali usmrčenih.

Če še vedno verjamete, da je ta pandemija resnična, pojdite v bolnišnice, kjer se lahko prepričate, da to ni res! 

Odmevnejši primer manipulacije - predsednik Tanzanije je poslal vzorce sadja, koz in drugih naključnih stvari v testiranje in vsi so bili razglašemi kot pozitivni na tako imenovani "koronavirus".

COVID19 TESTIRANJE JE 100% PREVARA - PRIMER TANZANIJA

Ljudje, ki še vedno težko sprejemajo dejstvo, da so častilci satana prevzeli nadzor nad zahodnimi vladami, morajo preveriti nekaj novejših novic, ki dokazujejo, da je to res. Na primer, Izraelci so iz nerazumljivega razloga spet postavili satanista Benyamina Netanyahu-ja zasvojega premieja. Ena prvih stvari, ki jo je storil, je bil poziv, da se otroke mikro čipira z identifikatorji "znamenja zveri".

Prejšnji teden je Netanyahu dejal: "Govoril sem z našimi vodji tehnologij, da bi našel ukrepe, v katerih je Izrael dober, na primer senzorje.  Vsak človek, vsak otrok, bi imel senzor, ki bi zapiskal kot alarm, če se preveč približate. Kot tisti na avtomobilih. "

Novi satanistični premijer Netanyahu, bi čipiral otroke z znamenjem zveri 666 !

Naslednji primer prisotnosti satanizma je sprejetje predloga zakona s satansko številko 6666 s strani ameriškega kongresa, ki avtorizira vladne podanike, da vdirajo v domovanja ljudi pod pretvezo lažnega corona virusa in jemljejo njihove otroke če se izkažejo za "pozitivne" pri "testiranju".(seveda so vedno "pozitivni" !) Teh stvari si preprosto ne morete izmisliti. 

AMERIŠKI KONGRES SPREJEL ZAKON KI DAJE POLICIJI POOBLASTILA ZA ZASEG OTROK, ČE SO TESTIRANI KOT CV POZITIVNI - ŠTEVILKA ZAKONA 6666 !

Na dan prihajajo neverjetno šokantne informacije o satanističnih zahodnjaških vladajočih krvnih linijah, ki uprizarjajo svetovne vojne in druge grozljive dogodke kot del svojega načrta za popolno svetovno osvajanje.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 Zadnja potrjena informacija navaja, da je bil Adolph Hitler vnuk angleške kraljice Victorije.

SKRIVNOST KRALJICE VICTORIJE: FÜHRER ADOLF HITLER JE BIL NJEN VNUK !

 Po kratkem "žalovanju" za njenim ljubljenim Albertom je kraljica Victorija hitro našla novo ljubezen. Njegovo ime je bilo "John Brown" in je bil pravnuk  Jamesa Francisa Edwarda Stuarta. Leta 1868 je "kraljičin konjušnik" spremil kraljico na skrajno zaupni poti v britansko kolonijo - Švico ! Tu je angleška kraljica Victoria rodila super skrivnostno deklico, namreč identiteta novo rojene deklice je bila skrbno varovana skrivnost.

"Ženska jaše zver" (Apoc. 17:3). Victoria z "Johnom Brownon" pred njunim strogo zaupnim potovanjem v Švico

John Brown

"John Brown" (1826–1883) je spremil kraljico na skrajno zaupni poti v britansko kolonijo - Švico.

Tu je 24 avgusta rodila njujega otroka, deklico z imenom Klara ! Deklica je bila vzgajana od jezuitov in je govorila tekoče angleško, francosko in nemško.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Houston in Klara sta bila starša Adolfa Hanover Hitlerja

Klara Hanover (1868–1907).

Houston Steward Chamberlain (18551927)  je bil britanski imperialist vse od rojstva. Njegov oče je bil dejanski admiral in njegova mati hčerka kapitana kraljeve mornarice.

Leta 1998 je Chamberlain je njunemu otroku Adolfu "priskrbel" krušnega očeta. "Uredil" je namreč poroko med Klaro in Aloisom Hitlerjem.

Alois Hitler (1837–1903) krušni oče Adolfa

.

Otrok Adolf Hanover.Hitler (1889–1962).

Adolf Hanover/Hitler star 10 let

Führer Adolf Hanover/Hitler (18891962).
Führer od 1933 do 1945.

Benjamin Fulford GEOPOLITICS UPDATE

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2020-05-12 14:34:03 (May 12, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
CORONAVIRUS PREVARA - Agenda 201 načrt za 21-o stoletje
Naša oblast in politiki
sužnji novega svetovnega reda ali corona virus religija
Oblast nas ima rada ..... dokler smo tiho in plačujemo davke ...
Resnica o coroni
COVID19 hudo prizadel stopnjo terorizma
IŠČI PO ARHIVU
junij 2020
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj