Zdravniki, novinarji, politiki itd. so dobili denar od farmacevtske industrije oz. od predstavnikov Globoke Države.

Predstavljajte si, da delate kot zdravnik in da vam ponudijo 10.000 evrov na pacienta ali da dobi bolnišnica, ali karkoli za enega cepljenega. Ali za en respirator. Točne podatke, koliko denarja je dobila katera bolnišnica se dobi na internetu. Dobro veste, da to škodi človeku, da cepljenje ni preverjeno, da ni nobenih testiranj in da je to skrajno dvomljivo v najboljšem primeru... nikakor pa ljudem ne koristi.  A kljub temu pojeste trnek - pač... denar se lepo sveti in nikoli ga ni dovolj za to, kar pač rabimo... In potem furate to zgodbo, da je cepljenje nujno potrebno za vaše zdravje itd.

Dlje kot traja ta laž in ta cirkus, v večjem problemu ste, saj veste, da to ni v redu. Da gre za laž, laž, laž. Nekateri zdravniki so že dali odpoved - ali dobili odpoved, nekateri so naredili samomor, drugi so zboleli... Večina podkupljenih zdravnikov pa gre naprej - pač, bomo šli, dokler se bo dalo... In ti bodo šli potem na sojenje. 

In... je bilo vredno prodati svojo dušo za to, da ti bodo potem sodili? Kao.. nisi vedel prej, preden si zagrabil za trnek? Kaj pa Hipokratova prisega? Kaj pa to, da si videl, kaj se zgodi po cepljenju in si videl, da se je to zgodiklo tudi tvojim bližnjim? Boli, a ne?

A je bilo vredno prodati svojo dušo za tisoč, dva tisoč, deset tisoč evrov...Kaj si sploh imel od tega? Nič. Od začetka si vedel, da je narobe. A ker imamo vsi ta prepričanja v sebi, da denarja ni dovolj in da moramo imeti veliko denarja, zato, da se bolje počutimo... zato si klonil.

In kaj zdaj? Pa nič... odplačal boš škodo, ki si jo naredil. Saj to si vedel od vsega začetka, ane?

Vsi, ki furajo to zgodbo so tisti, ki so dobili denar za to. To je vsa agenda, ki stoji za plandemijo. A pipica se zapira. Gospodar se je zamenjal! Vsak, ki je delal zločine proti človeštvu bo šel na sojenje!