Kolektivna zavest žensk na Balkanu vključno s Slovenijo, globoko zasidrana prepričanja tipa...tiho bodi in ne govori o tem...saj veš, nikjer ni rožnato....to ni nič v primerjavi s tem kaj vse ženske trpijo...saj imaš otroke...misli na otroke....vsi so isti...a misliš da boš našla kaj boljšega in da ne naštevam še več.
No, hvala Bogu, da ne rečem ravno kaj brutalnega...ta stara zavest in ta zastarela prepričanja se topijo kot kos masla v ponvi.
Balkan, vključno z našo preljubo Slovenijo, so okupirale Atlantidanke in Lemurijanke, ki so se inkarnirale v najbolj "omejene družine" na teh prostorih.
Na svojem hrbtu nosijo križ, star kot je stara Zemlja sama.
Bojevnice, ki so prišle zradirati karmo svojih prednic, ruvajo korenine globoko zasidrane v zavesti žensk na naših prostorih in so ključnega pomena - to so duše, ki ne dovolijo oziroma na vso moč preprečujejo, da se težka karma prenaša na njihove potomce in na vse nove generacije.
Eto vam odgovora, zakaj imate nekateri otroke upornike proti sistemu, zakaj se vam aktivirajo dušna partnerstva, o katerih nekateri lahko samo sanjajo, zakaj imate občutek da niste s tega planeta, zakaj na trenutke mislite da boste umrle od žalosti in bolečine ipd.
Vaši otroci so otroci nove dobe, ki so vam od Boga dani in poslani, da vas na vsakem koraku opominjajo, da vi niste mačji kašelj.
Dušni partnerji so od Boga poslani, da vam skozi ljubezen kažejo prave smerokaze in pot vaše duše.
Niste same in zato po poti dobivate veliko potrdil, da ste posebne duše s posebnim poslanstvom in da je vaša primarna naloga pokazati svojo pravo moč in pogum, vaša primarna naloga je izstopiti iz omejenosti in zastarelih okvirjev, vaše poslanstvo na tem planetu je biti luč in biti ljubezen.
Meni osebno je zanimivo dejstvo, kako mnoge od teh duš intuitivno izbirajo "prave" poklice, oblačijo se v barve svojih primarnih dimenzij, intuitivno nosijo nakit z močnim pomenom, ne da bi vedele kakšen pomen dejansko ta nakit ima, celo njihova barva las je pomembna.