Moje misljenje je, da se velika predstava resnice zacenja v nedeljo 22.11. Z resnico o umoru Kennedyja in razkritjem pravega naročnika umora. Mi budni vemo, da so to bili kabalisti, ker je Kennedy hotel ukiniti FED pod Rotschildi vendar za trnjuljcice je to teorija zarote. To bo zacetek padanja domin. V ponedeljek in torek se bi morale dogajat druge resnice povezane z vsemi zarotami proti človeštvu in po tisti shemi pad jeza v torek 24. 25 kot rojstni dan John Johna - Kennedy juniora pa morda, da se pred končnim showom pojavi. Vsekakor pravi red pill prihaja 26.11. Resnice vsega. Vrstni red bo pač prilagodljiv, ma tu nekje smo.
Dodala bi samo se en moj pogled na vse to. Ko se zruši jez in Matrix z njim je cisto mozno in zelo verjetno, da naše oči ne bodo več pod tem vplivom videle reptile, dracone itd v človeški obliki, kar je zelo logično. Torej vas želim pripraviti na to, da se psihično pripravite, da bodo reptili izgledali kot reptili in jih iluzija Matrixa ne bo vec zakrivala.
TOREJ PRIPRAVITE SE, DA OKOLI VAS VIDITE NJIHOVO PRAVO OBLIKO BREZ ENERGIJSKE MASKE MATRIXA, KI NAM JIH PRIKAZUJE KOT LJUDI. Moje dojemanje je, da nam Matrix nekako energijsko to njihovo podobo izkrivlja. Podrepniki in podkupljeni za slavo, moc in denar so pač humanoidi, hibridi itd. So pa med nami tudi reptili, draconi in ko se jez zrusi, Matrix gre. In maske bodo padle. Ne se ustrasit itak smo cel cas živeli z njimi, nic hujšega nam ne morejo kot so to počeli do sedaj. Tako da mir v dusi in pač to je po mojem NECESSARY SCARRY EVENT, ker ce jih ne vidijo, ne verjamejo, da obstajajo.
Rada vas imam, Suzana