Se pridružujem !

1. Ne nosim maske, ker vem, da je idealna vzreja za bakterije, ki lahko končajo v ustih in nato v pljuča. Če moram absolutno iti nekam, kjer zahtevajo masko, bom to storila - in potem se potem potrudila, da se izognem temu kraju v prihodnosti, če je le mogoče.

⁣2. Ne nosim rokavic, ker vem , da bi morala vsakič, ko se česa dotaknem zamenjati rokavice, drugače je samo navzkrižna kontaminacija z istimi rokavicami

⁣3. Držim družbeno razdaljo, ker spoštujem osebni prostor drugih, ne zato, ker se bojim drugih ljudi. Pravzaprav bom zdaj nekoga z veseljem objela v javnosti, če gre za obojestransko željo.
Objemanje sprošča tudi endorfine, ki dvigujejo razpoloženje in duha ter lajšajo stres.

⁣4. Ne bom se testirala, tudi če pokažem simptome, ker sumim, da ga bodo v vsakem primeru označili s COVID19 ,
ker narašča panika zaradi nečesa, kar morda nisem imela. Poleg tega mi bodo rekli, naj grem domov. Bodite prepričani, da se imam dovolj rada in premorem toliko pameti , da ostanem doma, ko sem bolna ali imam simptome bolezni.

⁣5. Roke si umivam z milom in vodo, ker je to zdrava pamet.

6. Ne bom jemala cepiva. Ne pristajam, da v telo vnašam nekaj, kar je nastalo v manj kot 2.tednih tega izbruha.

7. Ne bom živela v strahu

Še naprej bom hodila ven in živela. 

Začnite raziskovati. Izklopite novice in začnite raziskovati iz virov, ki nimajo finančnega dobička ali navzkrižja interesov. Morda boste presenečeni nad tem, kar se naučite.

⁣** Kopirano, urejeno in prilepljeno. Lahko storite enako! **