WikiLeaks je med umazano tekmo ameriških predsedniških volitev uspel pridobiti večjo količino elektronske pošte Johna Podeste, vodje kampanje predsedniške kandidatke Hillary Clinton. Podesta je bil tudi sodelavec Baracka Obame in Billa Clintona. Razen neodvisnih medijev se v afero, ki je dobila ime Pizza Gate, nihče ni poglabljal. Nenavadno ime se nanaša na kodiran jezik, ki ga uporabljajo pedofili v komuniciranju med seboj, med drugim prav John Podesta v svoji elektronski pošti. Dostopno gradivo preiskovalnih organov v ZDA za pregon pedofilije potrjuje obstoj kodiranega jezika in posebnih simbolov, ki jih uporabljajo pri organizaciji zlorab.

Brata Johna Podeste, Tonya Podesto je revija GQ uvrstila na lestvico najbolj vplivnih oseb v Washingtonu. Fotografije njegovega doma kažejo, da ima ob postelji medvedke, čeprav je brez otrok in živi sam. Na hodniku ima repliko umorjenega mladeniča brez glave in na stenah platna, ki kažejo otroke v prizorih, ki brez dvoma nakazujejo na njihovo zlorabo.

Hillary Clinton je WikiLeaks uperil tudi dokaze, da je podpirala humanitarno delavko Lauro Silsby, ki so jo zalotili pri ugrabitvi otrok s Haitija. Gre za skrajno resne obtožbe, saj so pri Lauri Silsby dejansko dokazali kriminalne postopke.

Pizza Gate: Brezno pedofilije v visoki politiki — Zdravo Slovenija

WikiLeaks je pridobil elektronsko pošto vodje tabora Hillary Clinton. Odkritja so grozljiva.