PEDIATRI SO MNENJA; DA CEPLJENJE NI POVEZANO Z NASTANKOM AVTIZMA. Pa res ni?? NA PRVI POGLED, seveda NE!!! Zakaj? Ker je začetna škoda nastala več mesecev prej. Pa preletimo!
Avtizem je vedenjska diagnoza. Da otrok dobi diagnozo "avtizem", mora izražati določeno število vedenj v določenem časovnem okvirju. Če tega ne izraža, diagnoze "avtizem" ni mogoče postaviti.Za "avtizem" ni krvnega testa
"Avtizem" ne more biti potrjen ali "zavrnjen" z laboratorijsko analizo. Gre za striktno vedenjsko diagnozo.
Zato karkoli povzroči fiziološko škodo ne more neposredno "povzročiti" avtizma.
Ergo… cepljenje ne more “povzročiti” “avtizma.” ( mnenje zdravnikov!!!)

Cepljenje povzroča druge stvari.

Cepljenje povzroča encefalitis.
Cepljenje povzroča napade.
Cepljenje povzroča pomanjkljivosti imunskega sistema.
Cepljenje povzroča gastrointestinalne težave.

Encefalitis povzroča nihanja razpoloženja.
Encefalitis povzroča ekstremno bolečino.
Encefalitis povzroča nepozornost in impulzivnost.
Encefalitis povzroča agresivnost.
Encefalitis povzroča težave z ravnotežjem in težave posameznika pri povezovanju s svojim okoljem.

Napadi povzročajo nihanja razpoloženja.
Napadi povzročajo nepozornost in impulzivnost.
Napadi povzročajo motnje zavesti.

Pomanjkljivosti imunskega sistema povzročajo pri otrocih pogostejše bakterijske infekcije kot so vnetja ušes, vnetja dihal, sinusitis, streptokone infekcije, ipd.

Pomanjkljivosti imunskega sistema povzročajo pri otrocih pogostejše virusne infekcije kot so stomatitis, “neznana vročinska stanja,” “virusni izpuščaji,” koprivnica, konjunktivitis in gastrointestinalni virusi, ki povzročajo bruhanje in diarejo.

Pomanjkljivosti imunskega sistema povzročajo, da so otroci bolj občutljivi na "vse kar razsaja" in da tezje prebolevajo kot vrstniki.

Gastrointestinalne poškodbe po cepljenju povzročajo diarejo.
Gastrointestinalne poškodbe po cepljenju povzročajo slabost, refluks, bruhanje in pred kratkim odkrito bolezen GERD (Gastro-Esophageal Reflux Disease).

Gatrointestinalne poškodbe po cepljenju povzročajo povečano občutljivost na viruse in bakterije, kar vodi k povečani uporabi antibiotikov, kar vodi v razraščanje patogenih glivic.

Razraščanje patogenih glivic vodi v prekomerno črevesno prepustnost ("sindrom puščajočega črevesja ali leaky gut syndrome”).

Razraščanje patogenih glivic vodi v konstipacijo (zaprtost).
Razraščanje patogenih glivic vodi v alergije na hrano.
Razraščanje patogenih glivic vodi v kožne izpuščaje, "nenavadno vedenje", nepozornost in impulzivnost, hlepenje po kruhu, sladkorju, sladoledu, mleku in ogljikovih hidratih.

Tehnično, cepljenje ne povzroča avtizma, ker tehnično avtizem ne obstaja.

Cepljenje povzroča osnovne fizične razmere, iz katerih izhaja bolečina, nevrološke poškodbe, motnje imunskega sistema, gastrointestinalne poškodbe in razraščanje glivic - kar vse skupaj proizvaja vedenjske simptome, potrebne za diagnozo "avtizma".

Gastrointestinalne poškodbe so najbolj očiten znak cepilnih poškodb.

Ko predhodno zdrav otrok nenadoma dobi ponavljajoče se epizode vodene in ekstremno smrdljive diareje vsak dan, in se to zgodi kmalu po cepljenju, gre za očitno "cepilno poškodbo". Kar ni tako zelo očitno pa je, da ko je otrokovo črevesje trajno poškodovano, ta ne more več ustrezno absorbirati hranil potrebnih za nastanek nevrotranzmiterjev ali živčnih prenašalcev, ki so nujno potrebni za PRAVILNO DELOVANJE MOŽGANOV. Torej, ko otrok razvije nihanje razpoloženja, motnje spanja in učne težave nekaj mesecev kasneje, vse to NI prepoznano kot povezano s cepljenjem, ker je začetna škoda nastala več mesecev prej.

Prosim večkrat preberite prejšnji odstavek.

Cepiva povzročajo gastrointestinalne poškodbe.

Gastrointestinalne poškodbe povzročajo slabšo absorbcijo hranil potrebnih za ustrezno delovanje možganov.

Slabša absorbcija osnovnih hranil povzroča motnje v delovanju imunskega sistema, napade, vnetja možganov, itd... in TO vodi v končno diagnozo "avtizem".

(A. Sedlar)

Image may contain: 1 person