Posledice kemičnega napada na Slovenijo že razkrite!
Božo žabjek

Sreda, 26. februar 2014 ob 17:57

Odpri galerijo

500 milijonov je škode na infrastrukturi in skoraj 200 v gozdovih. Spet nas bo udarilo po žepih, močno, pa narava sploh ni kriva za to!

Danes je veleumna Šivilja v Parlamentu razložila, kakšen je seštevek »naravne« katastrofe. Seveda pojma naravna katastrofa ne pozna, pozabila pa je tudi, kaj so ji v skupini Bilderberg vnaprej povedali o tem napadu.

»Ko bo zaključeno, boste imeli veliko škode in zaprosili nas boste za kredite. Vi pa razmislite, kaj nam boste zato zelo poceni prodali!«

In Šivilja danes pove, da imamo celo 15 milijonov v državni blagajni, ki jih lahko namenimo tragediji. Torej pripravljena je žrtvovati 30% denarja, ki so ga recimo odpisali Petanu, kriminalnemu tajkunu s prenosom na Slabo banko, pri tem pa 100 milijonov, ki mu jih še tri leta ni treba vračati sploh ni vredno omembe. Preostali denar, kakšen milijon bomo dobili kot pomoč iz EU sklada za naravne nesreče, glavnino pa kot kredit iz Investicijske banke. Točno to, kar so si napadalci zamislili. Preko namerne škode pripeljati državo do novega zadolževanja. Ker vedo, da imamo najslabšo možno ekipo v Vladi, jim to ni bilo težko. Če so bili pripravljeni naši Čuferji in Šivilje dati 5 milijard za luknjo v banki, izkopano s strani njihovih prijateljev in celo Šivilje same, potem pol milijarde nove zadolžitve sploh opazili ne bodo. Kako dobrotniška dejanja, primerljiva samo še s potezo Šivilje same, ki je pred dnevi povedala, da bo celo osebno prispevala preko GSM 1919-5€ !!!! za žrtve nesreče. Šest Slovencev bo z njeno pomočjo popravilo strehe, s 15 milijoni pa električne drogove na eni lokaciji. Ni važno kateri, ostalo jih bo še 10, najmanj. Pa nam Elektro podjetja zaračunavajo na položnicah kar 75% končnega zneska za nekakšna vzdrževanja, oskrbe omrežja, in podobna bla,bla,bla, daljnovodi pa so padali kot stara posušena drevesa.

Več kot nazorno, kaj se pri nas dela z našim denarjem, kajne!! Pa Avstrijci, kako besnijo, ko iz njihovih sloveniše gozdov kakšen teden ne bo dobave njihovega avstroogrskega lesa!

Resda so se po prvem članku o Kemičnem napadu naše dežele stvari počasi začele spreminjati tudi v javnosti, a prave organizacije na to opozarjajo že leta, kot vpijoči v nebo. Vedno več nazornih dokazov, kako resničen je bil napad, od kemičnega ledu prvega dne, ko ni mogel niti veje drevesa polomiti,

čeprav ga je kar 10cm na njej, do starih padajočih stebrov daljnovodov, ki jih je po opranih kemikalijah v dežju, namenjenih naši zemlji in zdravju, zamenjal pravi žled. Je zdaj kaj bolj jasno narodu? Pustimo tistih 200 anonimnežev brez jajc in polnih imen, ki zagovarjajo stališča Vlade in plačanih kvazi strokovnjakov, sta škoda in spoznanje, da za tragedijo  nimamo denarja prižgala pamet, vključila skrivni dotok do lastne razgledanosti? Kajti v tem primeru ni potrebno biti strokovnjak pač pa zgolj znati razmišljati s svojo glavo in nič, nič od doživetega se ne more vključiti v naravne pojave. Še danes, ko je bilo precej sonca, gledam v nebo. Ob enakih pogojih za vsa letala, jih polovica izpušča kratke, recimo naravne izpuhe, za drugo polovico pa se izpusti vlečejo za njimi od trenutka, ko vstopijo, pa do trenutka, ko  izstopijo iz našega vidnega kroga. Strokovnjaki bodo seveda rekli, da je to posledica nakupa kerozina pri dveh različnih dobaviteljih, od katerih je eden lociran na Zemlji drugi pa nekje v Vesolju.

Prave naravne nesreče ostajajo redkost, geotektonski premiki se ne dogajajo vsako leto tako očitno na neštetih predelih Zemlje, naravne nesreče so rezultat zlobe samooklicanih svetovnih izbrancev, ki jih mi, navadni ljudje kličemo golazen in njihovih dobro plačanih po državah, kjer jim to dovolijo, ki pa jim ljudje rečejo Vlade in Predsedniki Države. Namen je en sam – prenos vsega v last res peščice! Razen Kitajske, tja se bodo vsi preselili, zato tam takih dogodkov ni!

 Pri nas peščica dobiva plačila, da dovolijo uničenje lastne države. Februarska slabo izpeljana tragedija bi lahko res vsem odprla oči, kaj se dogaja, tudi pri nas! Veliko znanstvenikov, kemikov, fizikov in predvsem vremenarjev je stopilo v povsem napačne vrste. Plačanci niso nikoli delali nič koristnega! Bomo morali še desetkrat doživeti podobno načrtovano kalvarijo, se zadolžiti še za novih nekaj milijard, da ostanemo brez vsega, predno slovenski narod spregleda umazano igro in reče – nič več!!?

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Posledice kemičnega napada na Slovenijo že razkrite!