CSD-ji namerno uničujejo otroke
Božo žabjek

Petek, 31. januar 2014 ob 16:22

Odpri galerijo

Centri za socialno delo so v Sloveniji leglo skorumpiranih birokratov in feminističnih zlobnih aktivistk. Skoraj vsak teden pridejo na površje zgodbe,ki jim komaj verjameš, potem pa vpogled v dokumentacijo in, ja, zadržati se moraš, da javno ne rečeš nekaj zelo grdega. V javnosti se lažno širi pojem o neenakopravnosti žensk v družini, resnica pa je svetlobna leta odmaknjena v skritih arhivih Varuhinje, Ministrice za delo, direktoratih Ministrstva, policiji. Najprej razčistimo! Nasilje moškega v družini, fizično ali spolno je nedopustno, zagovarjanje dokumentiranih laži delavk Centrov pa najhujša oblika Kaznivega dejanja. Ko je danes prišla še ena  zgodba preko državne inštitucije zlorabljenega očeta, ki mu 5 let CSD Ljubljana Vič prepoveduje stik s hčero, pa se preprosto nisem mogel več zadržati, da ne napišem bistva zgodbe še preden dobim vso dokumentacijo. 45.000-im očetom v Sloveniji je preprečen dostop do otrok in kar 90% zaradi laži matere, ki jih kasneje delavke in ostale feministke zagovarjajo celo v primeru, ko sodišče odloči, da je bila zlorabljena inštitucija prepovedi stikov z otrokom. To ni zapis proti ženskam, rad jih imam, pač pa proti feminističnemu zlobnemu združenju, kjer  odnosi med ženskami temeljijo na nenaravnih poteh, zaradi lastnih frustracij na sovraštvu do moških kar potem skozi javno plačane funkcije ogabno zlorabljajo.

Naj se vrnem k primeru. Mati še, ko je bila noseča, v javnosti verbalno in fizično nasilna do moža, zato se pri prvem letu starosti hčerke razideta. Seveda CSD Vič takoj prepreči dostop očetu do hčere, pa mati živi v leseni baraki, dokazano občasno hrani deklico celo s surovimi hrenovkami iz hladilnika, jo spolno zlorablja, sodno dokazano, jo pretepa, sodno dokazano, a to glavni osebi v zadevi na CSD Vič ne zadošča. Tej osebi mnenja strokovnjakov ne pomenijo nič, celo razsodba Višjega sodišča ne. Je gospa pred upokojitvijo, trikrat ločena, moške sovraži in bo naredila vse, da jim vrne, kar je sicer sama zakrivila. Čeprav je Višje sodišče razsodilo, da ni bilo nobenega razloga za takšno prepoved in celo obsodi mati na 8 mesecev, pogojno za dobo treh let, to Viški gospe ne pomeni, da mora takšno sodbo spoštovati. Celo njen šef, nad upokojeno star gospod, jo slepo zagovarja, feministične združbe in že naštete javne funkcionarke so na strani te matere, psihološkega problema, Slovenija pa je spet na vrhu novega seznama, tokrat  najhujše neenakopravnosti spolov. Pri nas so moški v družinah povsem neenakopravni, kajti manj kot petim odstotkom so lahko dokazali fizično ali spolno nasilnost do lastnih otrok (kjer je prepoved nujna). Ženska pride z lažmi na CSD in postane prijateljica delavk, oče pride na CSD in bo imel srečo, če ga ne pride takoj iskat Policija.

Z užitkom se bom lotil tudi tega primera in, ja, zahtevali bomo razrešitev  in ukinitev teh zlonamernih Centrov, čeprav je njihova moč nepojmljiva iz razlogov, ki z Zdravo ljudsko pametjo nimajo popolnoma ničesar. Tudi Mrakova bo med njimi!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 5. Jul 2020 at 17:54

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.6.20
Denar nikoli ni namenjen narodu, ampak samo ljudem, ki narod znajo zlorabljati. Le kaj naj delajo veterani na proslavi, bo še komu ušlo, da je bilo vse podtaknjeno? Kot bolezen, ki je namenjena izključno več milijardam najbogatejših. Katera že? In Amerika podtika ISIS borce Rusom, imajo pa malce težav pri menjavi za dolarje. Pa ne pozabite največjega podtikanja, ki so ga Rothschildi tako uspešno vrgli v Sarajevu pred več kot 100 leti! Od takrat gre svet le v razvoj zločinov. Vključno in predvsem cepljenju! 

Sun, 5. Jul 2020 at 16:59

0 ogledov

Ko uide COVID laž v javnost!
Veliko jih ve, kako je COVID-19 zgolj valilnica ogabnih in zlonamernih laži, ko pa pride laž nehote v javnost, bi se ta končno morala v celoti zbuditi. Pustimo ob strani, da ne obstaja en zanstveni dokaz za COVID-19 in se dotaknima bistva, da tudi za testiranje te lažne bolezni in virusa ne obstaja eno znanstveno potrdilo. Zato za prebujene ne more biti presenečenje Dom za ostarele v Vipavi, kjer naj bi bilo včeraj okuženih 6 zaposlenih in 9 ostarelih. Že v prvem valu ta dom ni bil izpostavljen, torej je zdaj priložnost, da jim država podtakne znanstvene laži. Ste zasledili javno izjavo direktorja tega Doma? Vsi okuženi po testih pred tem niso imeli nobenih simptomov!!! kar predstavlja veliko nevarnost. Torej so rezultati testov prirejeni po želji avtorjev te laži in drugi val je zato mogoč, ne sicer resničen, ampak laž se bo odlično prijela. Vam je jasno, da ni nič kazalo na Korono, so pa testi pozitivni? To kar tuji strokovnjaki že dolgo govorijo, tako o Koroni kot testiranjih, je zdaj izbruhnilo v javnost. Zdaj veste kako vas nategujejo in ustvarjajo paničen strah, saj poleti še nikoli ni bilo gripe, ampak cepljenje bo pa izjemno dobičkonosno! Na več področjih - pri farmacevtih, grobarjih, zdravnikih in elektronikih. Težava bo, ker bo namen cepiva zgolj čipiranje vseh, zdravljenje pa izpostavljeno naključju - morda bo zdravnik predpisal pravo zdravilo za pravo bolezen, ko pa je že dolgo jasno, da Korona ne obstaja, kajne Rockefeller? Me prav zanima kakšen bo odziv na nehote vrženo laž v javnost!

Sat, 4. Jul 2020 at 18:18

39 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.6.20
Je super če znaš bjutiful ingliš in se z everiuan lahko čet! Tako bodo otroci v bodoči znali vse, kakšen jezik in poslušnost na kolenih. Na RTV pa se še vedno pozna, da je ogromno ljudi na Koroni, kar 5 od 2200! A pomembneje, pa ne za medije, na prodaj je ogabno umetno gensko spremnjeno mleko za novorojenčke, namesto naravnega materinega mleka, samo ne smejo o tem. Je pa v farmaciji še toliko drugih laži, da ne morejo vse na dan, ena od milijon. Tudi na laganju Korone se uspešno prikazujejo in trosijo prevare kot sladkorček za kavico. Zato pa so nekateri že pred mnogimi leti vedeli vse o 5G in Koroni!

Fri, 3. Jul 2020 at 18:36

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.6.20
Kako prijetno je cepiti se na podlagi ogabnih laži, pa kako veliko jih tem lažem verjame! Zato pa je cepivo v Davosu že pred leti nastalo na papirju. Pri nas si pa nek informacijski pooblaščenec dovoli nasprotovati diktatorskemu nadzoru nad ljudstvom. Ampak o tem vsaj kakšna beseda, o prostestih proti zločinski Izraelski okupaciji Zahodnega brega pa nič! Ni čudno, da si je Prešeren ob verigah oddahnil.

Thu, 2. Jul 2020 at 18:28

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.6.20
Kako smo v veliki večini nasedli na uničenje naše domovine pred 30 leti. Slovenije, da ne bo pomote. Medtem pa Trump s svojo komično retoriko vzpostavlja vojno stanje tudi v EUropi. Da se pri nas v tej smeri kaj ne izkazi smo imeli mislece o 5G izobraževanju na delu že pred 50 leti. Potem je bilo treba le še Korono dodati, da vnese strah in vsi zločinski načrti so na uspešni poti!

Wed, 1. Jul 2020 at 17:50

120 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.6.20
Nekateri vedno ljubijo osovražene, za denar, seveda. Tudi Slovenija je nastala za denar, seveda peščice! Ker je Korona šele v blagem drugem vzponu je Izrael lahko bombardiral Sirijo. Medtem pa je kriza pri nas mnogo hujša in peščica spet rabi veliko denarja od mask. Tej peščici niti propad turizma zaradi Korona nagnusnega laganje ne stopi do živca. In med lažno Korono še maša za lažne lastnike!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

CSD-ji namerno uničujejo otroke