Seansa v Švici
Božo žabjek

Sreda, 29. januar 2014 ob 22:59

Odpri galerijo

»Mamica, mi lahko prineseš telefon?«

»Zdaj, ko sem v kraljevi palači kadarkoli, sinek moj«

»Veš, moram prijatelje povabiti na večerjo, Saj nimaš nič proti? Sem prepričan, da v St.Moritzu že dolgo niso bili«

»Oh, kje pa, bom šla jaz tisti dan po nakupih. Če je nekdo v Grosupljem pospravil 17 milijonov na Lotu bom pa še jaz ta drobiž zapravila. Prihaja ena gospa ob sobotah redno  v Rim, bom pa z njo malo poklepetala med shopingom«

»Poštar na telefonu, prosim. Oh, ti si, kaj si na smučanju? Ja, saj vem, da imaš majhno hišico tam gor. Do tebe? Hm, a pelje kakšen velik avion do tja? Ma na Dunaj se mi ne ljubi z avtom, na avionu lahko v tistih 35 minutah dvakrat v miru kosim. Ampak samo, če je letališče 5 minut od smučišča. Perfektno! Saj so nam ljudje dali milijardo, zakaj pa si jaz potem ne bi privoščil? Se vidimo v soboto v St. Moritzu.«

»Sheshoque tukaj, želite vaša visokost? Ah, ti si smučar? Veš, čakam neko res visoko osebo, sem si moral zato iz firme 2 milijona nakazati, da se bom z njim lahko ujel. Delavci? Saj se hecaš. Na 200€ bruto jih bom spravil, še letos. Ne bodo se oni iz mene norca delali, jaz sem samo enkrat v Mariboru nasedel! Ne, ne smučam, zakaj? V St. Moritz? A si spet pri mamici?«

Ne iščite podobnosti s slikami!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 5. Jul 2020 at 17:54

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.6.20
Denar nikoli ni namenjen narodu, ampak samo ljudem, ki narod znajo zlorabljati. Le kaj naj delajo veterani na proslavi, bo še komu ušlo, da je bilo vse podtaknjeno? Kot bolezen, ki je namenjena izključno več milijardam najbogatejših. Katera že? In Amerika podtika ISIS borce Rusom, imajo pa malce težav pri menjavi za dolarje. Pa ne pozabite največjega podtikanja, ki so ga Rothschildi tako uspešno vrgli v Sarajevu pred več kot 100 leti! Od takrat gre svet le v razvoj zločinov. Vključno in predvsem cepljenju! 

Sun, 5. Jul 2020 at 16:59

0 ogledov

Ko uide COVID laž v javnost!
Veliko jih ve, kako je COVID-19 zgolj valilnica ogabnih in zlonamernih laži, ko pa pride laž nehote v javnost, bi se ta končno morala v celoti zbuditi. Pustimo ob strani, da ne obstaja en zanstveni dokaz za COVID-19 in se dotaknima bistva, da tudi za testiranje te lažne bolezni in virusa ne obstaja eno znanstveno potrdilo. Zato za prebujene ne more biti presenečenje Dom za ostarele v Vipavi, kjer naj bi bilo včeraj okuženih 6 zaposlenih in 9 ostarelih. Že v prvem valu ta dom ni bil izpostavljen, torej je zdaj priložnost, da jim država podtakne znanstvene laži. Ste zasledili javno izjavo direktorja tega Doma? Vsi okuženi po testih pred tem niso imeli nobenih simptomov!!! kar predstavlja veliko nevarnost. Torej so rezultati testov prirejeni po želji avtorjev te laži in drugi val je zato mogoč, ne sicer resničen, ampak laž se bo odlično prijela. Vam je jasno, da ni nič kazalo na Korono, so pa testi pozitivni? To kar tuji strokovnjaki že dolgo govorijo, tako o Koroni kot testiranjih, je zdaj izbruhnilo v javnost. Zdaj veste kako vas nategujejo in ustvarjajo paničen strah, saj poleti še nikoli ni bilo gripe, ampak cepljenje bo pa izjemno dobičkonosno! Na več področjih - pri farmacevtih, grobarjih, zdravnikih in elektronikih. Težava bo, ker bo namen cepiva zgolj čipiranje vseh, zdravljenje pa izpostavljeno naključju - morda bo zdravnik predpisal pravo zdravilo za pravo bolezen, ko pa je že dolgo jasno, da Korona ne obstaja, kajne Rockefeller? Me prav zanima kakšen bo odziv na nehote vrženo laž v javnost!

Sat, 4. Jul 2020 at 18:18

39 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.6.20
Je super če znaš bjutiful ingliš in se z everiuan lahko čet! Tako bodo otroci v bodoči znali vse, kakšen jezik in poslušnost na kolenih. Na RTV pa se še vedno pozna, da je ogromno ljudi na Koroni, kar 5 od 2200! A pomembneje, pa ne za medije, na prodaj je ogabno umetno gensko spremnjeno mleko za novorojenčke, namesto naravnega materinega mleka, samo ne smejo o tem. Je pa v farmaciji še toliko drugih laži, da ne morejo vse na dan, ena od milijon. Tudi na laganju Korone se uspešno prikazujejo in trosijo prevare kot sladkorček za kavico. Zato pa so nekateri že pred mnogimi leti vedeli vse o 5G in Koroni!

Fri, 3. Jul 2020 at 18:36

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.6.20
Kako prijetno je cepiti se na podlagi ogabnih laži, pa kako veliko jih tem lažem verjame! Zato pa je cepivo v Davosu že pred leti nastalo na papirju. Pri nas si pa nek informacijski pooblaščenec dovoli nasprotovati diktatorskemu nadzoru nad ljudstvom. Ampak o tem vsaj kakšna beseda, o prostestih proti zločinski Izraelski okupaciji Zahodnega brega pa nič! Ni čudno, da si je Prešeren ob verigah oddahnil.

Thu, 2. Jul 2020 at 18:28

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.6.20
Kako smo v veliki večini nasedli na uničenje naše domovine pred 30 leti. Slovenije, da ne bo pomote. Medtem pa Trump s svojo komično retoriko vzpostavlja vojno stanje tudi v EUropi. Da se pri nas v tej smeri kaj ne izkazi smo imeli mislece o 5G izobraževanju na delu že pred 50 leti. Potem je bilo treba le še Korono dodati, da vnese strah in vsi zločinski načrti so na uspešni poti!

Wed, 1. Jul 2020 at 17:50

120 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.6.20
Nekateri vedno ljubijo osovražene, za denar, seveda. Tudi Slovenija je nastala za denar, seveda peščice! Ker je Korona šele v blagem drugem vzponu je Izrael lahko bombardiral Sirijo. Medtem pa je kriza pri nas mnogo hujša in peščica spet rabi veliko denarja od mask. Tej peščici niti propad turizma zaradi Korona nagnusnega laganje ne stopi do živca. In med lažno Korono še maša za lažne lastnike!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Seansa v Švici