Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Petek, 3. december 2021 ob 17:29

Odpri galerijo

Nekoč so živeli kolikor je narava hotela, danes o tem odloča smrtonosna farmacija. Testirati je treba čimveč ljudi, kajti le z lažmi bodo neovirano prišli do smrtonosnega cepljenja.Toliko dobrega za farmacijske zločine še nikoli nihče ni naredil kot farmacevtski minister. Ste pred odločitvijo - zaključiti žaganje veje in potem vse prepustiti cepivom? In kje je poštena razlaga, da je do 60 let starosti dvakrat več cepljenih med mrliči? In Fauci hoče od prihodnjega leta cepiti že dojenčke!!!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 25. Jan 2022 at 16:30

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.22
Smo gospodarji resno opozorili politike, da ne nehajo nikoli lagati. Če je padel planinec na naši strani in odpeljan v Avstrijo, potem je zagotovo okužen. V Palači lepote so povedali, da moramo biti tudi na volitvah levo in desno skregani narod. Okužba se širi po praznih mestih, jaz pa ne morem spati zato! Bom kaznoval vse Grke nad 60 let, če se ne bodo nasilno obvezno cepili. Moramo uspeti s pranjem možganov in začeti lagati o 10000 lažnih okužbah na dan!

Mon, 24. Jan 2022 at 16:44

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.1.22
Navdušeni so telekomunikacijski oparaterji saj bodo lahko na veliko postavljali 5G sisteme za večjo smrtonosnost! 30 let že praznujemo razprodaje, ki se dogajajo mimo vednosti ljudstva skoraj vsak dan. Španska tajna policija je leta 2017 preprečila osamosvajanje Katalonije. Svetovni zločinec na opicah izvaja genske zločine. Bo Johnsonovih nekaj milijonov cepiv dovolj za razpad VB? Skupno se cepimo za skupen pogreb!

Sun, 23. Jan 2022 at 16:25

92 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.22
Tudi pri nas obstajajo zdravniki s človeško moralo. V Kanadi vrgli iz bolnišnice 4 letnega bolnega dečka, ker družina ni cepljena. Nekdanji komunisti odločno za cepljenje. Italijanski novi Mussolini bo od febrauarja naprej pobijal vse Italijane nad 50 let! Cepivo proti kovidu je tako dobro, da se populacija zelo zmanjšuje. Škoda, da množice verjamejo tako 5G kot smrtonosnim cepivom!

Sat, 22. Jan 2022 at 18:27

74 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.22
Smo govorili o visokih številkah lažnih okužb samo zato, da boste naivno odšli na dneve cepljenja. Kljub obveznemu cepljenju in trikratni precepljenosti je Avstrijski kancler spet lažno okužen. Čaka nas kibernetski napad na hrano, torej na lakoto po načrtu. Ob nastopu šefa Pfizerja pred enim letom pove, da je Pfizer cepivo 100% učinkovito, danes, da je povsem nekoristno!

Fri, 21. Jan 2022 at 16:57

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.1.22
Nove stranke so obvezne v Sloveniji, a je predpogoj, da so vezane na korporacije. Povečanje števila okuženih po testih so posledica kupljenih "pravih" testov. Množično cepljenje na Kitajskem je znanstveni predpogoj najti dovolj novih mutiranih virusov. Zelo veliko je ljudi, ki bi si morali amputirati zdrave noge, zato se enostavno cepijo proti lažnemu Kovidu!

Thu, 20. Jan 2022 at 16:36

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.1.22
Ni panike zaradi mrtvih od cepljenja, na milijone novih delovnih strokovnjakov že čaka v škatlah. Nikjer okuženih, številke pa rastejo. Kovid ne da dovolj mrtvih, zato je treba nad Rusijo. Ko pa je Vasle zaljubljen v Janeza. Je šef WHO dobil v Etiopijo sporočilo, da bo polovico Slovencev zapadlo v lažni omikron. Ko imaš Kovid in 5G lahko nadzoruješ narod!

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21