Slovenski in svetovni politični hlev nadan 15.11.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sreda, 24. november 2021 ob 17:28

Odpri galerijo

Satanistične združbe danes na polno delujejo, na žalost. Neuporabna cepiva danes niso za ohranjanje vašega zdravja, ampak za njegovo uničenje. Ko ti doktor pove, da so danes zdravniki le uslužbenci svetovne mega farmacije. Smo ob dnevu slovenskega jezika vpeljali kar nekaj zdravstvenih novih besed. In norčevanje na UKC ostaja nemoteno.

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 15. May 2022 at 17:06

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.5.22
Šolanje otrok s 5G napravami ali  elita že otroke sovraži in se jih hoče znebiti. Dolgo čas miroljubna, zdaj pa vikinška in hoče nasilno vstopiti v zločinski NATO - Švedska. Pri nas se nameščena kriza že zelo pozna kmetom in obrtnikom. Sicer napišejo, kako veliko jih je umrlo zaradi kovida, ampak ne po resnici! Italija je žrtev lastnega elitnega zlonamerneža Draghija.

Sat, 14. May 2022 at 16:34

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.5.22
Verjeli ali ne, premnogi žal ne, a Rothschild družina je šef zločinov tega sveta. So ob odhodu uspeli milijarde pripeljati na letalo za Ukrajino in ob vrnitvi pripeljati staro sovraštvo. Kako naštudiran je, je ni prireditve kjer ne bi metal besedne pljunke narodu v smeti. Ne pozabite, vsak dan bo manj hrane in več lažno namerno pobitih živali!

Fri, 13. May 2022 at 16:39

65 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.5.22
Že pred 8 leti so nacisti napadali Ukrajino, danes je le še vrh. Nikjer nikogar, ki bi za vedno odstranil enega najhujših svetovnih zločincev. Toliko je ljudi nasilno cepljenih, zato ni čudno, zakaj imamo toliko družinskega nasilja. In upokojenci preko DeSUS dobivajo politično moč, saj jih ni več nikjer!

Thu, 12. May 2022 at 16:50

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.5.22
Kaj res niste vedeli kdo je danes med najhujšimi zločinci? Da ostajam slaven govorim tudi zločinske neumnosti! Mariupoll je le še ena zaigrana zgodba v Ukrajinski namerni vojni, celo nobenih grobišč ni tam. Gorijo tovarne hrane, umirajo kokoši od cepiv, ljudje pa nasedajo ptičji gripi!

Wed, 11. May 2022 at 16:40

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.5.22
Ko hudičevo zlo piše o novih epidemijah! Hčerka Schwaba pa piše knjige o tem, kako na zločinski kovid način reševati podnebne spremembe. Dovolj so naredili ruševin in pobili domačih ljudi, torej se Ameriški diplomati lahko vrnejo v Ukrajino. Je Macron poslušal svojega gospodarja in digitalna ID je obvezna za vse Francoze.

Tue, 10. May 2022 at 16:55

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.5.22
Zelo verjetno nas čaka le še lep spomin na 1.maj z vsemi zločinskimi preobrati globale, ki nam sledijo. Bi tudi na jelenih Angleži radi pokazali svojo zlobo! Celo tako daleč gre svet, da otroci naredijo samomor, ker se ostali cepljeni iz njega delajo norca, ker se on ni hotel cepiti. In kaj lahko rečeš o našem politiku, ki trdi, da ima Bill Gates vedno prav? Kitajska pa res sovraži celo lasten narod in se z lažnim kovidom nad njim grozljivo izživlja!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞko

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev nadan 15.11.21