Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.5.20
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Nedelja, 31. maj 2020 ob 18:49

Odpri galerijo

Sploh ni več pomembno, kdo je avtor zločinskega orožja 5G, pomembno je, kdo so hlapci tega avtorja pri nas, ki na veliko dopuščajo postavitev smrtonosnega sistema. Na vislice z njimi, ali pa greste tja vi vsi. Ista pot je tudi za avtorja Korone, ki je vsak dan odločnejši za genocid stoletij. Res so tudi protesti, kot v Nemčiji, ampak ni prave odločnosti, kajti 5G je treba zažgati, Ivan je zelo postranski EU hlapec tukaj. Ni dovolj samo omejiti zločin.

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 10. Jul 2020 at 19:37

54 ogledov

WHO, GAVI, Gates ali Trump?
Bilo bi zelo naivno razmišljati ali kdo dela v pozitivni smeri, ko pa so vsi temeljito dogovorjeni. Zato bi se ljudje po svetu morali smejati, ko je Trump začel groziti Svetovni zdravstveni organizaciji WHO, da ji bo zaradi slabega pristopa do reševanja COVID-19 ukinil finančno pomoč. Ker so ZDA res ukinile milijone za WHO, sta v ospredje stopila do tedaj drugi in tretji podpornik WHO, Švicarska organizacija za cepljenje GAVI in fundacija zakoncev Gates. Kar pa je eno in isto, le pod dvema imenoma. Sta zakonca Gates že leta 2010 pod okriljem te njune Švicarske organizacije napovedala Svetovni načrt cepljenja, ki naj bi bil in je sedaj dokazano namenjen le njunim in farmacevtskim milijardam. Ob odhodu Trumpa iz WHO je treba predvsem vedeti najpomembnejši podatek, da je sicer ukinil nekaj sto milijonov za to lažno organizacijo, je pa pred tedni v zahvalo za njihovo nesebično krajo milijard namesto WHO GAVI-ju namenil več, celo 1,16 milijarde. Da bosta Gatesa uspešno izpeljala cepljenje smrti, on pa se bo skrival za svojimi komičnimi prevarami. So pa na dnevu donacij združenju GAVI sodelovali tudi vsi ostali mogočni prevaranti, od Merklove, von der Leynove do OZN hlapca Guterresa. Celo Rockefellerjeva fundacija je primaknila sicer simboličnih 5 milijonov, v ozadju pa s skupnimi močmi ustvarjajo cepivo, ki naj bi v precej kratkem času odstranilo 2,3 milijarde zemljanov. In ne pozabite stavka, ki ga je takrat izrekel Trump: "Zelo ponosni smo, da lahko pomagamo ljudem, ki bodo rešili zemljo (pred odveč zemljani), zato bomo pomagali pri cepivih do konca!" Če danes ne dojameš ali nočeš, da elita ne pozna poštenega politika, potem je tvoj boj za resnico zgolj huda naivnost in Trump niti približno ne sodi med poštene in iskrene! (virWakingTimes)

Fri, 10. Jul 2020 at 18:01

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.7.20
Kako pomembna je danes velikost bivalnega prostora, a ne za vas. Kot je vedno pomembnejše kdo bo pristal na strani Rupnika. Je elita naredila dovolj, da velika večina naroda več ne razmišlja? Fauci je pomagal po svojih najboljših desetletja bogatih zločinskih izkušnjah. Medtem pa čebele še vedno izumirajo, one se ne morejo v 5G zaljubiti. Res pa imamo za prikrivanje tega Kitajsko Ameriško komedijo žalosti!

Thu, 9. Jul 2020 at 18:36

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.7.20
Ko pozno ponoči razbijaš v mestu si to lahko privoščiš le ob županovem soglasju. Svet pa medtem tiho o načrtovanem začetku ropanja Palestinske zemlje. So pomembnejše Korona laži in zaslužki. In prav ti zaslužki spravijo ministre ob jok, če pomotomna rečejo - nepreklicno odstopam. Enako prevarantsko kot navajanje okuženih vsak dan. Je pač posel stoletja, zato tudi Trump uradno dovoli farmacevtom izživljanje.

Thu, 9. Jul 2020 at 11:01

116 ogledov

Drugi val finančnega testiranja COVID-19 dobička je tu!
Kako preprosto je, ko imaš oblast in trg v svojih rokah. Naročiš teste za lažni COVID-19, ki niso bili še nikoli testirani, torej ne bodo nikoli pokazali ali je oseba okužena ali ne. Ker to plačujejo državljani preko izmišljenih davkov je treba kupiti čimveč testov in zelo razširiti testiranje. Ker torej testi ne bodo pokazali okužbe bodo izvajalci sami določili koliko je bilo vsak dan okuženih in po želji vpeljali diktaturo preko strahu. Da bo teh okuženih brez okužbe z lažnim  virusom vse več je lažni test zelo pomemben. Potem je treba dodati še nekaj svetovnih laži kot tisto o širjenju neobstoječega virusa preko zraka, za kar maske niso potrebne saj 5G vse po zraku vrine v človeka tudi skozi oči, virus pa itak ne potuje od človeka do človeja, saj ostaja zaprt v telesu, mrtev! Kot je prosta izbira lažnih strokovnjakov o številu okuženih, tako preko testov pridemo tudi do lažnega števila mrtvih, ki je te dni po svetu prav šolsko prirejeno. In razmišljajoči znajo sestaviti mnoge na videz oddaljene stvari v en velik nateg pripravljen v istih rokah - globalno segrevanje, COVID-19, testiranje virusa. Ob tako dobrih možnostih ustvarjanja finančnih prevar pa menda ne boste pričakovali resničnega odstopa ministra?

Wed, 8. Jul 2020 at 17:39

73 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.7.20
Imamo besedno zdravilo za besedni virus, kaj drugega sploh nočemo. Zapomnite si, da so 70 let tehtali kako s 5G uničiti planet. Potem pa pride izumitelj, ki zna z lažmi ustvariti dobiček. So pa tudi takšni, ki razkrijejo zlobno stran laži, torej Korone in cepljenja. Pri nas pa so strokovnjaki v politiki zgolj zaradi korupcije, kot v ZZZS, da denar ne bi koristno uporabljali.

Tue, 7. Jul 2020 at 18:10

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.6.20
COVID NWO potni list Ubogi izjemno plačani svetovni zločinec Bill Gates počasi prihaja do svojih sanj - potnega lista COVID. Če ga ne boste imeli tudi nazaj v službo ne boste mogli. Samo tako bo elita lahko "preprečila" virus iz Wuhana, ki dela vseskozi le zanje. Virus ne bo izginil dokler ne bodo vsi cepljeni in bo človeška ovčja čreda pod enim vodstvom...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.5.20