Luka Dončič ali hlapec NWO mafije
Božo žabjek
Slovenija

Sreda, 16. januar 2019 ob 12:29

Odpri galerijo

Kako navdušeni so ljudje nad profesionalnim športom pa nimajo dostopa do informacij, ki lepo povedo kako je ta špoort danes v rokah svetovne mafije, da je namenjen tako pranju denarja kot pedofiliji. Zato zločinska elita plačuje mlade, ki imajo športni talent, niso pa pripravljeni v življenju delati nič pametnega. Zaslužiti letno nekaj deset milijonov dolarjev, ker znaš udariti tenis žogico ali zadeti koš je enako, kot bi plačali podgano, ker je uspela skopati jarek pod pločnikom. In najnovejše razkritje fotografij, javno objavljenih z vsem poveličevanje Luke Dončiča, bo mogoče še komu odprlo oči. Dati na roko NWO tattoo, kjer nazorno pokažeš, da si njihov hlapec, da ti je zaradi denarja vseeno kakšni zločini se dogajajo tako med narodi kot v športu s strani te svetovne mafije, potem naj ga imajo radi le povsem zaplankani. Zaplankani kot je on, ki je svojo dušo prodal zločincem, o katerih zelo veliko govori srbski poznavalec razmer v športu in NWO. Zato se splača pogledati 10 minutni video pogovora z   Duci Simonović , ki je namenjen prav temu vrhunsko kapitalističnemu NWO športu. In ata, sicer član Desusa, je seznanjen z vsem tem malikovanjem svetovnih zločincev, zato je vstopil v politiko in bo pomagal svojemu nadrejenemu, da morda kdaj doseže NWO slavo svojega sina. Ta bo kmalu igral za Ameriško reprezentanco, saj je tako zahtevala mafija, ki ga ima v lasti. In naj samo enkrat še slišim kaj navdušujočega o Luki s strani kogarkoli bom vedel, da oseba nima pojma  o ničemer, da se mu zločinska gledališka predstava ne uspe dotakniti niti roba možganov, Luka pa navdušen, ker ima lahko hudičev tattoo na svoji roki, oko zločincev, ki upravljajo svet in še veliko si jih bo narisal na prodano telo, tudi zločinskega satana, kar je javno pokazal , saj je hudič pač njegov veliki vzornik in nikoli več slovenska reprezentanca.

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 21. May 2022 at 17:55

47 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.5.22
Namenjajo pomoč Ukrajini v resnici pa le spodbujajo vojno. Je morala Severna Koreja ubogati Xi ja in ustvariti prvi pozitivni korona test. In zdaj imamo tudi domobranski nacistični praznik. In tudi Finska si želi krvavih sedanjih časov! A podražiti RTV naročnino za več laganja?

Fri, 20. May 2022 at 18:19

65 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.5.22
Ko opico cepijo gre po zverinski poti. Kako dobro je, da obvladava znak 666, sva tudi midva lahko v vnaprej določeni vladi. Zato pa se tudi po satanistično določajo števila okuženih. Ker je tudi vaš že šel na podpis WHO zločina vas moramo že množično zastrupljati!

Thu, 19. May 2022 at 18:57

77 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.5.22
Ko znaš in moraš cepiti veš tudi, koliko možganskih kapi boš povzročil. Indijci proti cepljenju, a zelo za odmetavanje smeti v vode! In vojaki umirajo na delu, a zaradi cepiv, ne vojne. Znanost je sicer danes izmišljena, a dela z denarjem. Ne berite Gatesove najnovejše knjige!

Wed, 18. May 2022 at 17:22

75 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.5.22
Elitne globalistične kompanije bodo vsem svojim zaposlenim plačale abortus kljub prepovedi. Če ima Biden lahko urad za dezinformacije zakaj ga ne bi imel tudi RTV? Ustvariti morava diktatorsko pogodbo, kjer bo najpomembneje kdo bo ukazoval pri smrtonosnih cepljenjih! Kako vneto pregovarjanje med Nemčijo in Slovenijo o pošiljanju nujnih tankov v Ukrajino!

Tue, 17. May 2022 at 16:55

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.5.22
Pahor pa že ve koga so mu naročili pripeljati na oblast. Xi ne dovoli, da bi razsužnjili Kitajski narod. Bidenov oddelek za dezinformacije bo vodila Soroševa prijateljica. Kdo ve kaj bodo uporabili v prihajajoči svetovni vojni, v naslednji bodo le palice. Na nebu pa že slovesno, ker prihaja nova vlada! Vse zakone pišejo hudiči zase!

Mon, 16. May 2022 at 17:05

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.5.22
Nosečnice naj se na daleč izogibajo cepiv, če hočejo otroka živega ali vsaj zdravega. Žal rokovanje še tako normalnega politika s Schwabom ne more prinesti navdušenja. Kako žalostno je, da so otroci vedno manj gibljivi, pa nihče ne pove, da so igle naredile svoje. In Indija je naredila, kar bi že davno moral cel svet - prepovedala je cepljenje proti volji osebe in sploh obvezno  cepljenje

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞko

NAJBOLJ OBISKANO

Luka Dončič ali hlapec NWO mafije