Gremo skupaj na smeh in solze k Trumpu?
Božo žabjek
Svet

Torek, 25. september 2018 ob 21:23

Odpri galerijo

Zanimivo, da uradno nikoli ni bil komik, le deloval je vedno v tej smeri. Premnogi ga sicer jemljejo resno, ker ga morajo zaradi njegovega ozadja, ki ga vodi. A danes je do solz nasmejal dvorano Rothschildove palače OZN. Je začel svoj govor tako smešno, da so vsi popadali v solze od smeha, saj je rekel, da je Ameriško gospodarstvo v fantastičnem razcvetu, je pa pozabil dodati in v rdečih številkah. A ljudem je bilo to smešno, kajti celo svet ve v kakšnem dreku so. Če ti vojaški sedež odpelje 21 tisoč milijard potem je res vprašljivo kje je ta razcvet. V Aziji, Afriki, okoli Rusije? Potem je nadaljeval v njegovih solznih besedah in obtožil Iran, da je največji svetovni podpornik teroristov, tudi tistih, ki so plačani iz ukradenih Pentagonovih 21 tisoč milijard. Iranski delež v terorizmu je z Asadom vred 0,01% Ameriškega! In Iran res podpira najhujše teroriste, torej Asadovo deželo, ki bo z Ruskim sistemom S300 zelo ogrozila ZDA, saj namerava Asada ob lažnem rušenju Izraelskih in Zahodnih bombnikov poslati rakete v Pentagon. Kdo ve kako so se odzvale ovce, ko so celo na Javni TV poslušali Ameriškega poročevalca za Slovenski  prevarantski medij Žitnika, ki z besedo ni omenil kako Trump laže. Tudi ne sme, saj to je jasno, sicer bi bil že doma! Celo zaključka komikovega lažnega nagovora ni omenil - Amerika podpira Ameriko in zapira Američane v koncentracijska taborišča, jih dela brezdomce in na skoraj neka način skrbi tudi za blaginjo tega sveta, le še več vojakov  dodajte in bombe. Svet pa celo verjame, da dela proti Globoki državi, tisti, ki z njim tako z lahkoto upravlja. Podpisal je ukaz o aretaciji skorumpiranih Demokratov, ki to res so kot Republikanci, a to je še ena dimna zavesa, da tako kot Slovenci Američani ne bi prišli na isto miselno raven  in postali prijatelji! (virRT)    


							                                                    

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Gremo skupaj na smeh in solze k Trumpu?