NATO 2 milijardi na dan za vojne
Božo žabjek
Svet

Petek, 30. marec 2018 ob 18:56

Odpri galerijo

Skromen je ta naš zločinski vojaški poveljniški bataljon, ki ga vodijo v Bruslju Sionisti iz ZDA. Samo 2 milijardi na dan porabijo za vojne po svetu, zato je tudi Pahor že sklenil, da bomo izdatno povečali vlaganja v to zločinsko združbo, tako z golimi bankovci kot novim orožjem. Libija, Irak, Jugoslavija, Sirija in še mnoge države po svetu nam morajo biti svetel zgled, kako se nekoga uniči in ubije. Zdaj so ti Zahodni zločinci preko svojih najbolj Krvavih zaveznikov, Angležev in Kanadčanov namenoma vrgli strup v javni prostor, ne samo na Skarpina nekaj malega za medijski vzorec. Namen je povečati stopnjevanje do nedolžne a premočne Rusije, vendar pa je izgon diplomatov le postranska puhlica za naivneže. Že stopnjujejo vojaške napetosti v Ukrajini, vse utemeljeno na nasilni priključitvi Krima nazaj k Rusiji, ki je bil miroljubno priključen preko miroljubne in z referendumom odločene poteze ljudi, ki že dolgo živijo na Ruskem Krimu. A Ukrajina je od razpada Sovjetske zveze glavni provokator v nacistično obarvani smeri, sploh se ne zavedajo, da bodo prve in najhujše žrtve ravno pri njih. Vse te vojne, ki prihajajo in, ki jih NATO že izvaja pa zares veliko stanejo, tudi nas nore Slovence. Imeti tovarno strupov in virusov 13 km od doma Skarpina, ki je v lasti Pentagona, pa ti še vedno uspeva grozljiva laž v večini Zahoda, je nekaj nepojmljivega. Kaj nismo vedno trobezljali kako je Zahod najbolj razviti del sveta? Ja, zdaj je dokazano, najbolj razviti v zločinih! Za vse zadnje namene imajo NATO zločinci lutkici Trudeauja iz Kanade in Mayevo iz Krvave Kraljevine. In tem političnim zločincem dodajte še mnoge humanitarne lažne organizacije, ki že vpijejo kako nedopustno je dogajanje na Krimu, hkrati pa so tiho ali celo podpirajo množične poboje v Jemnu. Zato se bo na te lažne humanitarne organizacije po Skarpinu skliceval tudi NATO, ki že trdi, da so kršene vse človekove pravice na Krimu in so zato v polni pripravljenosti za napad. Samo še Slovenijo čakajo, da se bolje oboroži. /virGlobalResearch/

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 17. Feb 2020 at 18:19

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.2.20
Roboti in farmacevti družno prevzemajo oblast,  kar mora ljudstva zelo veseliti. Nič ne bo treba delati, kaj šele razmišljati, čeprav že zdaj zelo redki in po želji bomo zboleli kadar bodo drugi hoteli. Kitajci to že vedo, Brazilci hočejo svoj lastni virus kot Švicarji, edino Cerar pa še vedno po starih metodah - prodajmo se diktatorjem in zločincem!

Sun, 16. Feb 2020 at 18:43

75 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.2.20
Korona vojaška korporacija Toliko stvari se je nagnetlo v samo nekaj zadnjih dneh, da človek preprosto ne more mimo, pa ne želi širiti panike. Najnovejše obvestilo je grozljivo, saj zares podrobno opiše kaj je namen širjenja virusa - policijska država totalnega nadzora ljudi. Kitajska je namreč kot najnovejšega sprejela zakon, da vsak, ki ne bo takoj sporočil......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sat, 15. Feb 2020 at 18:27

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.2.20
Je Prešeren povedal čisto vse, vsaj za naslednje stoletje. Medtem pa izgled pred pametjo, srečanje s stricem pred resničnimi nalogami, ali pa pošteno o tem, da politik nima pojma o ničemer kar je povezano z narodom. Edina doktorska študija je vsakemu politiku prodana - Kako priti do milijonov! Pri nas brez tega dr. naziva poti v politiko ni!

Fri, 14. Feb 2020 at 18:45

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.2.20
Upokojenci niso namenjeni uveljavljanju človekovih pravic, bi bilo predrago in preveč dela. Kot nov verski objekt v Ljubljani, kjer lahko vstopijo samo ljudje, ženske nikakor. Pa je res celo Prešeren vedel, da državna pomoč večinoma ne bo namenjena potrebnim? Zagotovo pa je vedel, da bo nastavljanje vsake vlade kruta komedija.

Fri, 14. Feb 2020 at 16:34

149 ogledov

Telekom+Iskratel = 5G genocid
Združila sta moči Telekom in Iskratel, tako so od njih pač zahtevali avtorji Agende 21, kajti 5G je njihova prihodnost. Avtorjev Agende 21, da ne bo pomote. Rabijo pametne tovarne, zagotavljanje mnogo več delovnih mest v onkoloških tovarnah, v psihiatričnih bolnišnicah, v pogrebnih zavodih in diktatorskih policijskih enotah. Danes je sevanje v človeške možgane Hollywoodski film, ki v eni uri in pol pripelje od razuma do rakavega gnezda v celem telesu in ljudje ob gledanju filma bodo uživali, domov pa jih bo odpeljala policija, čeprav v nov dom, FEMA taborišče. Tudi domovi za ostarele bodo dobili nove razsežnosti, čeprav so že zdaj prazni, ampak demenca bo eksplodirala ob 5G, stari ne bodo vedeli kaj delati, dali bodo  vse svoje premoženje za nasilno ničvredno kratko oskrbo in dementni domovi za 2000€ na mesec bodo vseeno nekaj časa odlično živeli. Kako ponosna morata biti soustvarjalca združitvene pogobe, ki tudi v Sloveniji pelje tako delavce kot populacijo v genocid? Bosta tudi onadva v zelo kratkem času v 5G bolnišnici, kjer jima bodo nastale zdravstvene težave iz 5G znanosti uspešno dokončali s 5G tehnologijo skozi možgane? Ampak onadva, kot sploh višji lastniki obeh družb, so vseeno navdušeni, saj je danes genocid posel stoletja, da bodo dežele kot Slovenija izpraznjene in bodo grofije uspešno zgrajene za elitno peščico, seveda z odstranjenimi genocidnimi 5G stolpi. In taki razglašajo 5G kot svetlo prihodnost za naše gospodarstvo in hitro seksanje preko ekrana. Škoda, da jim pamet in čas ne dovolita pogovore z ljudmi, ki so se borili proti okupatorskemu nacizmu, kajti množice mrtvih bi jim zelo jasno povedale, da je bil celo nacizem blažja oblika genocida v primerjavi z 5G, kateremu bodo lepotno dodali koronalni virus, kot na Kitajskem in množični veliki posel bo izpeljan. Mogoče bi pa ti dve Auschwitz podjetji zaprosili za donacije na novih protestih proti 5G? 

Thu, 13. Feb 2020 at 18:40

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.2.20
Ko se vozite po toboganu v bazen ne koristite nikomur, kvečjemu zelo škodite, ko vozite eno uro indijsko kolo pa imate elektrike za cel dan. Tudi, ko čvekate o sestavi vlade ali volitvah nikomur ne pomagate, razen čvekačem, ki to delajo. Ampak danes večina življa ne loči prevar od poštenosti, kaj šele tisti, ki prevare ustvarjajo za svoj blagor! 

Zadnji komentarji

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

NATO 2 milijardi na dan za vojne