HAARP eksperiment v Sloveniji
Božo žabjek
Slovenija

Torek, 12. december 2017 ob 11:35

Odpri galerijo

Že dolgo vreme nima z naravo nič skupnega in dogodki, ki so nam jih naredili vremenski zločinci, to nazorno dokazujejo. Najprej so s topovi napolnili oblake, vklopili HAARP postaje in jih prepeljali tudi v Slovenijo. Pred tem so nam najprej poslali sneg, obilico, kar je sicer normalno za december, potem pa je vključeni HAARP začel delovati po zločinskih načrtih elite. Pripeljali so poletna jutra na ledeni dan in obilico dežja, kar je sprožilo silne vetrove. Tisoče domov v Sloveniji je ostalo brez elektrike, tisoči niso mogli normalno na delovno mesto zaradi zaprtih cest, tisoči domov bodo vsrkali odvečno vodo kar v svoje hiše, da bodo spomladi lahko najeli kredite za obnove razmočenih hiš in zavrgli vso onesnaženo hrano kot v Piranu. Medtem pa se vremenarji samo objemajo z Al Goreom in arogantno lažejo o segrevanju planeta. Pa je projekt HAARP verjetno najbolj zločinsko orožje ta trenutek na našem planetu, saj nas z elektromegnetnimi valovi držijo kot ujetnike na vseh področjih - vremena, pameti in vsega okoli nas. Zločinci so to ustvarili z namenom preprečiti globalno segrevanje, a ker tega sploh ni je jasno, da je to zgolj orožje, ki naj nadomesti atomske bombe, da uničijo v tišini veliko, zelo veliko ljudi. In Slovenija je zadnje dni in zadnja leta žrtev tega izživljanja, žrtev so navadni ljudje, ki jim nenormalno vreme uniči res vse. Da so politiki tiho in celo zagovarjajo ta zločin je razumljivo, sicer ne bi mogli biti v politiki. A, da je toliko navadnih ljudi tako naivnih, pa bi bilo skoraj nemogoče, če seveda ne bi bilo HAARP postaj, ki naredijo možgane tako poslušne, da je vsaka medijska laž o vremenu zanje zlata torica, ki si je sicer ne morejo privoščiti. Kdo ve kakšna bo škoda po izjemnem vetru in dežju v Sloveniji te dni? A to skoraj nikogar ne zanima, razen žrtev, bodo pa odšli na drugi svet, če je ne bodo hoteli sami sanirati! Medtem pa v Berlinu politiki znanstveno razpravljajo o segrevanju planeta Zemlja, potopljeni v vodo in denar. Res, spomenik v Berlinu je nekaj izjemnega!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 14. Aug 2022 at 16:28

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.8.22
Vročina ali jesti, s čim bomo preživeli? In kandidat za predsednika iz najbolj sramotnih vrst Slovencev. Dobili smo brezplačnih 1400 cepiv, kdo bo prvi nasedel? Poljaki ne dovolijo slaviti uničenja Auschwitza. Je Trudeau brez enega dokaza prepovedal potovanja po Kanadi. Cepljeni noseči materi je že v 37 tednu nastopil hud življenjski problem za njenega otroka!

Sat, 13. Aug 2022 at 16:31

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.22
Zločinski projekt v rokah Bidena bo celo mogoče uspel? Ameriško ambasado v Ljubljani temeljito obnavljajo, saj prihaja atomska vojna. Vsaj nekaj malega rezultatov po hudih protestih v Panami. Ne samo mi, tudi nemci bodo pozimi plačali trojno ceno plina za ogrevanje. Vas motijo milijoni GSO komarjev vrženih v naravo? Mi politiki, najbolj hinavski, moramo svoje znanje srkati čez lužo. Celo pri upokojencih sta si na papirju nasprotni stranki enotni!

Fri, 12. Aug 2022 at 16:17

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.8.22
Zrejeni pes poslušno laja v imenu Kitajske. Ko grem na turistično popotovanje v NY govorim o atomskih vojnah in sem tiho o Černobil nesrečah. Vedno več je študij, ki pošteno povedo kako zelo škodljive so maske, še posebej za otroke. Nizozemska pa z nasilno policijo na uničenje kmetijstva. Celo Afrika odločneje protestira kot čipirana Evropa.

Thu, 11. Aug 2022 at 16:29

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.8.22
Kot ljubljenček vašega šefa vam bom pomagal, da začnete delo v OZN. Amerika že dolgo nima pameti, zdaj še otrokom dovoli menjati spol. Ameriška šola je učencem ponujala pizzo za smrtno cepljenje. Slovenija je sprejela donacijo od koz za 1400 mrtvih! EU že krade tudi Hrvaško, ta pa se ji je zahvalila z wc papirjem!

Wed, 10. Aug 2022 at 16:37

99 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.22
WHO zelo misli na Slovenijo, 750 tisoč mrtvih si želijo. Prikrito svetu se polovica Američanov bliža lakoti. Uspevajo s HAARP postajami vročinske rekorde rušiti. Kako ubogi so novorojenčki mater, ki so nasedle cepljenju!

Tue, 9. Aug 2022 at 16:29

108 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.7.22
Začnimo se upirati odločno proti 5G, kot kmet v Franciji! V zadnjih dveh letih se je smrtnost športnikov med nastopi dvignila za 1700%! Midva pa res ne Putina ne Rusije ne marava. Od utrujenosti od nič dela je čas za počitnice. Več kot 500 Ameriških zdravnikov bo tožilo državo, ker so jih hoteli nasilno cepiti!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

HAARP eksperiment v Sloveniji