Kraja na Bizeljskem že prestopila vse meje države!
Božo žabjek

Četrtek, 18. avgust 2016 ob 16:34

Odpri galerijo

Skoraj pričakovani fevdalni razplet kraje javnega vodovoda na Bizeljskem, državne inštitucije pa v molk. Kar se dogaja zdaj tam  je nazoren prikaz na kar opozarjamo - nasilno olastninjenje skupne lastnine in vzpostavitev vojaškega nasilja. Brežiški župan je že davno prestopil prag človeškega dostojanstva, prestopil meje, do kjer mu je kot županu dovoljenjo posegati. Zdaj so nasilno vdrli v vse vaške vodne izvire in jim zamenjali ključavnice ter pred vhodi pustili varovalno vojsko. Ne boste verjeli, pri tej nasilni akciji so pomagali policaji, ki so dolžni varovati državljane /zato kupujejo orožje in vodni top/, in, kar pa je podlost neslutenih razmer, nasilnežem so se priključili tudi gasilci. To je tisti poklic, ki na svoji strani PGD Brežice laže, kako so v službi ljudstva. Od zdaj morate vedete, da so le v službi peščice, ki jih naivneže zlorabljajo tudi za nasilne namene. Pa so uradno prostovoljci, kot Soroševe aktivistične skupine po svetu, kajne?

Danes je voda odličen posel, danes je treba ljudem vzeti vse pravice in Občina Brežice je vsekakor tu pri vrhu. Toliko ljudem in vasem še nihče v Sloveniji ni izropal naravno bogastvo - vodo. Razumevanje zgodovinskega spoznanja, da je voda pogoj za preživetje človeka si občinarji razlagajo v slogu Rothschildov, da je osnova za izživljanje prav lastnina vode. Ne delaš nič, je ne ustvariš, priteče sama in ti jo zaračunaš. Pa so vse naredili tisti, katerim so jo vzeli, krajanom. Uredili vire, zgradili vodovod, skrbeli za neoporečno vodo, da bi danes varnostniki, policija in gasilci nasilno omogočili lastništvo narave peščici pogoltnežev. Nikoli ni bila in nikoli ne sme biti, čeprav so nore izjave, zanimivo, plod istih dveh začetnic kot Občine - BR! Brščić, Brežice. 

Še en zelo vreden podatek. Ko so po tem nasilnem dejanju nekateri krajani klicali na sedež gasilcev v Brežice, za kakšno reševanje je šlo na Bizeljskem, pristojni sploh niso vedeli kaj se dogaja. So torej gasilci ukrepali na črno, brez dovoljenja, zaradi zlorabe položaja določene osebe na Občini? Prav bi bilo, da krajani pod nujno zahtevajo pojasnila, zakaj pravosodni organi še niso začeli ukrepati, čeprav so kazenske ovadbe za nezakonita dekanja vložene že nekaj tednov! Treba je vprašati tudi Pahorja in Cerarja, zakaj inštituciji, ki sta tudi na papirju v službi ljudstva, še vedno molčita? Smo tudi na uradnem državnem nivoju že tako daleč, da je to zanje nekaj normalnega? 

Početje kot je v Brežiški občini nedvoumno pelje v novo vladavino cesarjev, ki so jim ljudje zgolj manjši del prehranskih dodatkov za njihovo bogato pogrnjeno mizo. In prav to te nove cesarje učijo Soroši in Rothschildi. Nimajo več sramu, etike, dostojanstva, ne poznajo meja človešjega obnašanja! Naslednji korak je le še nasilno olastninjenje vašega doma, za katerega boste plačevali nadomestilo, ker so vam ga cesarji zgradili, z vašimi rokami in vašim denarjem.  Ko imaš enkrat v lasti vodo, hrano /GSO/ in bivalni prostor je človek tvoj suženj, ki nima moči vrniti se na človekovo pot. 

Vse to, ker so ljudje zgrešili v razmišljanju, kdo je lahko v njihovi službi!!!! Bo Bizeljsko začetek nove Slovenije, nove fevdalne ureditve?

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 3. Dec 2021 at 17:29

48 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21
Nekoč so živeli kolikor je narava hotela, danes o tem odloča smrtonosna farmacija. Testirati je treba čimveč ljudi, kajti le z lažmi bodo neovirano prišli do smrtonosnega cepljenja.Toliko dobrega za farmacijske zločine še nikoli nihče ni naredil kot farmacevtski minister. Ste pred odločitvijo - zaključiti žaganje veje in potem vse prepustiti cepivom? In kje je poštena razlaga, da je do 60 let starosti dvakrat več cepljenih med mrliči? In Fauci hoče od prihodnjega leta cepiti že dojenčke!!!

Thu, 2. Dec 2021 at 17:33

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.11.21
Kako pomembno je, da so klovnčki ob meni, ko javno širim zlobo. Če nimaš Rolls Roysea že doma je težko primerjati smrtonosna cepiva z njim. Če ne bi bilo protestnikov že davno ne bi bilo kovida, to vam osebno jamčim. Nikoli si nisem mislil, da bom svojo otroško izjemno neumnost tako uspešno prenesel tudi v politiko. Ne more biti Prekmurje izjema pri iztrebljanju, zato vas bomo cepili!

Wed, 1. Dec 2021 at 17:09

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.11.21
Vedno dela po ukazih pa so se vseeno spravili naj, sicer kar tako. Bo 40.000 smrtonosnih odmerkov dovolj za odlično sodelovanje vnaprej? Od laboratorijskih poskusov sterilizacije živali zdaj z istimi sredstvi še nad ljudi. Če ima naše podjetje izkušnje s chemtrailsi, potem je obvezno njihova stranka Easy Jet. EUropa pa se ob dvigu fašizma dviguje tudi med ljudstvom!

Tue, 30. Nov 2021 at 16:44

110 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.11.21
Četrta industrijska revolucija ali 5G smrt. Hrana je le še orožje, potečeno pa elita deli množicam že revnih. PCT vstopni nateg je najogabnejša zabava elite. Kdo ve, morda pa prodajajo teste ali pa kar kovid? Bedno plačani delavci za odkrbo starih bodo dobili za drobiž večjo plačo, plačali pa jo bodo za stari!

Mon, 29. Nov 2021 at 17:38

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.21
Kakšen hudič se razplamti, ko pri nas županja pove resnico! Ministrice pa veselo čakajo in preživijo interpelacije, čeprav bi v normalnem sistemu že zdavnaj padle. Biden na prestolu ni mrtev, lahko pa je mrtev original. Na vseh področjih človekovega življenja je 5G morilski! Avstrija že po legi ni primerna za smučanje, če pa pade v roke eliti potem pa sploh ne. 50 letnike in starejše je treba s cepljenjem čimprej odstraniti.

Sun, 28. Nov 2021 at 16:44

103 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.11.21
Slovenija ima ogromno zadolženega denarja, zato milijoni za letalo, s katerim bodo politiki pobegnili ni problem. Nekateri pa si celo zdrav zajtrk privoščijo, ker v špehu ne vidijo ničesar. Podtikanje covida je tudi pri starih slovencih razlog, da morajo prezgodaj v grob. So pa v fašistični Avstriji celo nekateri policaji zločinu obrnili hrbet.

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Kraja na Bizeljskem že prestopila vse meje države!