Boj se me, je odmevalo po Brdu!
Božo žabjek

Sobota, 30. julij 2016 ob 22:02

Odpri galerijo

In si je Putin pokvaril sicer lep dan, ko je dovolil, da ga za roko prime NATOv podrepnež. Mu je pred ali po večerji povedal, da je premajhen in se z njim ne bo ukvarjal, rokoval pa se bo le zato, ker noče kršiti diplomatskih navad. Kaj pa mu je rekel mali človek? Boj se me, boj, če ne boš začel takoj po obisku ubogati mojih gospodarjev pridem k tebi! Sem vse povedal v Varšavi in ti ne bom ponavljal, zato se me boj! Ločila sta se - eden poln smeha, drugi pa se je tresel in moral takoj na wc. Lahko sami določite kaj je kdo delal! /virSTA/

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 27. Jan 2023 at 17:03

52 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.1.23
Politika se dotakne upokojencev le kadar jim bodo ti koristili v njihovih načrtih. Usklajevanje o denarju v zdravstvu ni težko za oblast. Če hoče preživeti mora mož Predsednice dobiti socialno mesečno pomoč 850€. V Trbovljah zelo skrbijo za upokojence, z ogrevanjem jim vzamejo  vse.

Thu, 26. Jan 2023 at 16:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.1.23
So Slovenski Šumi preselili v novo deželo k staremu tujemu lastniku. Bodo cepili živino proti kovidu, da bodo polni zdravja ljudje lažje umirali. Zgornja pokvarjena elita si želi, da bi ljudje za vedno odšli pod polnim 5G sistemom. Ne morete stavkati, če vam je župan že določil nove plačilne ulice.

Wed, 25. Jan 2023 at 16:35

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.23
So moje gazde na ta depresiven dan v letu prišle s solzami v očeh domov, pa je bila plača. Rojena v Rusiji danes beži v Nemčiji pred nacisti, ki jo hočejo cepiti.Tudi naša ministrica si je v Davosu vzela veliko časa za elitno podučevanje. Polovica Slovencev se ne more obogatiti, ker nimajo kje vzeti! Se država zadolžuje, da rešuje vladno in vso vodilno osebje.

Tue, 24. Jan 2023 at 16:51

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.1.23
Kako lažje je lagati preko 5G medijev kakor preko tiskanih. Smo vam uredili tako bogato minimalno plačo, da vam krediti ne pripadajo več. Kdaj bo človeška duša dosegla živalsko? Ob novi višji plači nimam za čevlje, so kje na cesti morda komu odpadli?

Mon, 23. Jan 2023 at 16:08

99 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.23
Vlaki, letala, avtomobili in kuhanje s plinom le še do leta 2035. Novi konzulat v Neaplju za bližnje stike z mafijo. 100€ višja minimalna plača in gosenični kruh bo lahko vsak dan na mizi. Se vlade pripravljajo, da več ne boste mogli ničesar dokazati in vam bodo vse vzeli. Da maneken ne bi bil brez kruha eno leto ne bo plačeval strankarske članarine.

Sun, 22. Jan 2023 at 17:23

109 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.23
Zakaj celo kiti izumirajo? Ker imajo v sebi tudi toksičen toaletni papir. Samo meja s Hrvaško se je odprla in že gredo slovenski izdelki v njihovo last. In v novem zdravstvenem sistemu hoče vlada zdravljenje vseh s 5G! Poleg tega pa še vladi ne smete zaupati, saj hočejo vaše zdravje in lastnino v svojih rokah.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Boj se me, je odmevalo po Brdu!