Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.3.15
Božo žabjek

Četrtek, 2. april 2015 ob 22:19

Odpri galerijo

Erjavec v Braziliji tudi o olimpijskih igrah - Večer
To je Erjavec, zanimajo ga potovanja na naše stroške, delal pa ne bi nič. Je šel v Brazilijo pomagati reševati Sao Paolo, ker je 20 milijonov ljudi ostalo brez vode? Je šel naprej v Peru na ogled Machu Pichuja? Je šel na prijetno pozno poletno plažo z nekaj strastnimi Brazilkami? Res, kaj pri pri nas lahko pride do oblasti, kakšni prevaranti, grebatorji! In namesto, da skrbi za upokojence se na njihov račun potepa po Svetu in naklada o olimpijskih igrah. Bi rad bil soorganizator in prejel kakšne donacije? Povsem enak učinek bi bil, če bi šla dva prebivalca z Ihanske farme namesto njega!!!

 

Cerar za vikend z Milanovićem v mondeni Schladming - Slo.nov.
Avstrijski kancler ju gosti samo zaradi enega vprašanja - čas je, da določite datum, ko bomo prevzeli vaša ozemlja in se vam ne bo treba več izživljati kot izdajalca. Vedita pa, da pod našo jurisdikcijo ne vidva ne vaši prijatelji ne bodo mogli tako veliko krasti. Edino ljudstvo bo ostalo na istih pravicah in plačah - nikakršnih. Aufidersen slovenski izdajalec, za vedno!!!

 

V veselje mi je deliti spodnje pismo, ki sem ga danes prejel. Z vsem napisanim se strinjam

_________________
Spoštovani prijatelj !

Zagotovo jaz ne verjamem vsakomur ! Ker če bi verjel vsakomur , ti tega ne bi poslal ! VERJAMEM pa , da ta oblast ne vlada v korist SLOVENSKEGA naroda , ampak je HLAPEC in SLUGA POKORNI firerke ČETRTEGA RAJHA .
Četrti rajh pa je na pohodu na VZHOD po nekdanji Hitlerjevi poti , samo da sedaj to počne tako, da mehča ali odstranjuje HRBTENICE TISTIM , ki bi morali stati V PRVI LINIJI pri zaščiti Slovenije kot države in PREDVSEM KOT DOMOVINE SLOVENCEV ! NAČRTNO nam uničujejo DOMOVINO, domovina pa je temelj obstoja nekega naroda ! Brez domovine ni obstoja !
In o tem dragi prijatelj se sindikati NE BI SMELI s temi PRODANIMI dušami NITI pogovarjati AMPAK , ljudstvo dvigniti na noge in preplaviti ulice ! Z vašimi sedanjimi dejanji pa STE ZRAVEN !
Torej boste SOKRIVI za RAZPRODAJO DOMOVINE ! SEDANJI oblastniki so večji zločinci in IZDAJALCI DOMOVINE kot tisti med 2. svet. vojno !
OKUPATORJE so naši predniki izgnali v štirih letih skupaj z izdajalci (ali pa so jih posravili pod zemljo)! SEDANJE NE BODO NAŠI NASLEDNIKI NIKOLI VEČ !!!!! 
SLOVENSKEMU NARODU pišete USODO HLAPCEV ! Po tistem, kar si mi napisal ,se mi zdi da se tega sploh ne ZAVEDATE !
To pismo prepošlji še svojim kolegom !
Z lepimi pozdravi

IVO LEBAN

 

Ko bi ljudje to dojeli kot resnico!!! Pahor in Veber je ne smeta!! AMERIŠKO VOJSKO MORAMO NAGNATI IZ Slovenije!!!!!

http://www.publishwall.si/stoychi./post/121390/airbus-germanwings-je-bil-sestreljen-z-laserskim-sistemom-hell-ads

 

Sindikati ponovno za začasno ustavitev privatizacije - Večer
Kako velika medijska laž, saj Semolič mora tako govoriti. Zakaj pa ne povedo resnice, kajti elektronska pošta, ki sem jo danes prejel v vednost kaže tisto umazano plat Semoliča. Zakaj je pisal Nataliji Berlec naj jutri na sestanku Ekonomsko socialnega sveta, kjer se sprejema zločinska strategija razprodaje skrivaj, zelo daleč od ušes javnosti, uvrsti tudi temo - Predlog strategije upravljanja z državnimi naložbami, kjer bodo lahko imeli marmeladne prste tudi vodilni sindikalisti. Tisti, ki so z grožnjami prepovedali jutrišnji protest ob tej seji ESS. Zavajalci Semolič in ostali Sindikati, ki so podpisali ESS, s katerim podpirajo razprodajo!!

Izdajalci sprožili vojno med ribiči - Slo.Novice
Nazorna zgodba, ki jo lahko razširimo na celotno Slovenijo. Imamo kakšnih 500 izdajalcev na najvišjih političnih sedežih, ki namerno sprejo narod in ga razdelijo, da lahko izdajajo celo domovino in jo razprodajo tujcem za drobiž, pa še od tega dobijo krasne provizije. Pokradli so nam v zadnjih 25 letih milijarde, uspejo nas na toplovodarskem zakonu skrajno sovražno skregati, potihoma pa prodajajo NKBM, ki ima v sefih tajne dokumente o največjih krajah, da izbrišejo sledi kdo in koliko je pokradel in kam so skrili denar!!!

 

Dokončni potop smučarije na Mariborskem Pohorju? - 24ur 
Medja s Pohorja odvaža snežne topove, ker so mu nekaj dolžni. Medji smo mi dali milijardo in krepko čez, da je pokril svoje lopovščine.Kje ste Mariborčani? Zakaj ga ne naženete in postavite zid, do kam sem NLB in Medja? Če pa gre preko zidu za posledice odgovarja sam! In kje je lažni Fištravec? Kaj ni Pohorje štajerski ponos? Ne dovolite teh kraj!

 

Saudska Arabija z letali napadla Jemen - Delo 
Izdajalska ameriška marionetna država, ki za vojaške morije nameni toliko kot cela AMERIKA, je zdaj po ameriškem ukazu napadla sosede! Šejkom je pač pomemben denar, ne arabski svet, nedolžni ljudje, kaj šele normalno sožitje. Sedanjost nam vedno bolj dokazuje, da ne obstaja v celi svetovni zgodovini hujši morilski sistem od ZDA!!

 

Tajski premier bi pobil novinarje, "ki ne poročajo resnice" - RTV Slo 
Da ne bo pomote - novinar je napisal članek Cerar in Pahor povabila novinarje, ki ne poročajo resnice, a je na srečo urednik slučajno našel tajski primer in zato dovolil objavo s spremenjenim naslovom in spremenjenimi posnetki!

 

Siol danes razkriva srhljivo zgodbo tajkunskih svinjarij in prejemanja provizij preko HSBC, kar je pred časom razkril Swiss leaks. Ampak Siol je hkrati prvi medij, ki si je upal omeniti ne samo Rovereja, lastnika Telemacha, ki je za prodajo te firme Američanom dobil na švicarski račun 1 milijon, ampak mnogo pomembnejši podatek. Sedanja izjemno popularna evropska komisarka za nič dela Violeta Bulc je bila z Roverejem v tesni poslovni navezi v Telemachu. Pa dodajte še Tomaža Lovšeta, pralnico Balkanskega denarja Hypo Banko in vaša zdrava pamet bi morala takoj ugotoviti, kdo v resnici je Violeta Bulc!!

 

Samo na kratko, je pa izjemno koristno. Raziskovalci na Rutgers University so odkrili, da oksidant v pravem naravnem olivnem olju uniči celice raka v eni uri, pri tem pa ostale celice v telesu ostanejo nedotaknjene. Če si ga lahko privoščite - domače olivno olje je dokazano zdravilo, ki v trenutku pomete s kemoterapijo in farmacevtskimi ponaredki!


							 

Forum 21 zaskrbljen nad tajnostjo pogajanj o TTIP - SIOL
Spet en hud vic v medijih. A Kučan, pa njegov zet Štrukelj in ostali, ki vse kar je proti narodu 110% podpirajo, so priredili v slogu Pavlihe pogovor? Štrukelj, ki je podpisal ESS in s tem razprodajo? Res so TTiP in TISA KORAK K SVETOVNI NADVLADI AMPAK KAJ PA SO ONI STORILI SAMO PROTI RAZPRODAJI? A so pripeljali pol milijona Slovencev na ulice? Ali pa bodo jutri skrivaj kot TTiP podprli strategijo dokončne razprodaje!! Joj, ko začnejo umazani zamegljevati prostor začne tako hudičevo smrdeti, da tudi naravni osvežilci več ne pomagajo. Samo še Goli otok!!

Airbus Germanwings je bil sestreljen z laserskim sistemom HELL-ADS

Sedaj vsa svetovna in naša medijska trobila pišejo, da je za nesrečo letala Airbus Germanwings  kriv kopilot, ki naj bi bojda delal samomor. Glavni pilot naj bi šel na stranišče potem pa kar 18 minut ni mogel več v pilotsko kabino. Če bi kopilot res delal samomor zagotovo ne bi za to porabil kar 18 minut, ampak bi klun letala obrnil v tla in adijo.   

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 20. Feb 2020 at 21:02

0 ogledov

Zakaj je bil korona virus podtaknjen
Najprej je treba vedeti, da je korona virus ali kot so ga plačani zločinci v WHO preimenovali v COVIS-19 izjemno kužna in nalezljiva bolezen. Bil je umetno ustvarjen v laboratoriju zločinskih znanstvenikov z namenom množičnih smrti po celem svetu. Virus je bil sprožen v Wuhanu isto leto kot promocija 5G, s katerim želijo poveličati genocid nad človeštvom. To biološko smrtonosno orožje so v tišini sprožili elitni lastniki sveta, ki želijo celoten planet zapeljati v NWO sistem. Genocid tisočletij bo izpeljan zanesljivo, čeprav ne v enem letu, bo pa ta elita naredila res vse, ker se je COVIS-19 izkazal za izjemno učinkovitega v njihovih načrtih. Zelo zanimiva in še kako resnična so logična razmišljanja na določenih dokazih, zakaj je bil COVIS-19 podtaknjen: - podtaknjen je bil s strani vladarjev, NWO - s tem bo Jeruzalem postal svetovni bančni sedež te elitne zločinske združbe - zagotoviti hitro, učinkovito   in zelo široko razpredanje vojaškega orožja 5G - elitno posiljevanje sveta z lažnim cepivom proti COVIS-19, seveda za milijarde - z objavami o katastrofi odmikajo svet od spremljanja grozljive korupcije  in bančnega kriminala te elite - ustvariti kritične depopulacijske razmere tako na Kitajskem kot po celem svetu, depopulacija 90% - preko 5G ustvariti strah in popoln možganski nadzor nad 95% zemljanov - razširiti in ojačati vojaško moč OZN v sodelovanju z WHO in farmacevtsko diktaturo - prisiliti Kitajsko na Ameriške trgovinske zahteve - pomagati Velikemu Izraelu uničiti Kitajsko, Rusijo in Indijo pri pomoči Iranu in gospodarski prevladi. - pospešiti uvajanje ene svetovne valute, brezgotovinske, da bo NWO z lahkoto obvladal svet - okužiti cel svet s korona virusom, da bodo v prihodnje lahko cel svet obvladovali s cepivi, 5G in chemtrailsi - preizkusiti virus kot bodoče orožje za še večje pandemije po svetu in zelo učinkovite v zelo kratkem času. Ljudje se še ne zavedajo, da je bil 9/11 zgolj laboratorijski poskus mnogo blažjih oblik, ki je sicer pripeljal načrtno do vojn v Afganistanu in Iraku, zdaj pa bodo brez bomb uničili velik del sveta. Zdaj imajo elitni teroristi grozljivo orožje, s katerim lahko dokončno, a medijsko lepo in počasi odstranijo neželjeni večinski del človeštva na zemlji, da zavladata enoumje in blagostanje nepojmljivih zločincev! Seveda pa ta elita ni pozabila na neumno pomoč, torej tistih, ki se ne zavedajo kakšni so načrti te zločinske elite in zato vse jemljejo kot človeški napredek, čeprav zgolj za njihov predčasni odhod! /virSOTN)

Thu, 20. Feb 2020 at 18:25

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.2.20
Politik pa vendar ja lahko dela kar hoče, zato pa je celo plačan in nekaznovan. Mu pripadajo tudi seksualne zabave, o zdravstvenih pa ne sme razmišljati, saj bi lahko službo izgubil. Pa vojne so zanj tako dobrodošli dobičkonosni posli. Seveda višje, ko splezaš, večje so lahko tvoje neumnosti in več zločinov ti je dovoljenih. Res pa enkrat na leto lahko skočiš v svoje originalno oblačilo, tako tisto na telesu kot v možganih!

Thu, 20. Feb 2020 at 17:35

0 ogledov

Možgansko cvrtje brez olja
Ker je olje tako zelo škodljivo je prav da, ljudje z radioaktivnim sevanjem scvrejo vse, kar dnevno uporabljajo. Pa je tukaj še najmanj mišljena priprava hitre hrane, ki zelo mnogim že leta poslabšuje zdravstveno stanje, gre za cvrtje možganov, ki pa ga velika večina sploh noče opaziti. Pa pri tem spet ne smemo izpostavljati eno samo napravo za cvrtje možganov - 5G, čeprav je med glavnimi uspešnimi cvrtniki. Ko človek zadnjih nekaj tednov prebira komentarje in javna glasna in pisna blodenja na to temo, se samo prime za glavo in preveri ali je sam tudi na tej poti ali pa mu bo uspelo obdržati svež razum. Bomo morali na psihiatrična cvrtja še dodatno, ker bo zaradi sevanj niti razuma scvrte in več ne bomo dojeli, da so psihiatri v hudi navezi z vso farmacevtsko in lažno razvojno tehnologijo, ker tudi oni želijo velik kos pogače? Pri tem takoj vprašanje - ob toliko nebuloznih komentrajih v zagovor cvrtja - ali imamo v Sloveniji res tako veliko psihiatrov ali pa samo niso registrirani in so zgolj že psihopati? Švica je uvedla moratorij zaradi mnogih zdravstvenih težav, psiho strokovnjaki v drugi Švici pa bi dali poleg lastnih možganov še kaj za to čudovito tehnološko iznajdbo. A kot rečeno, zboleli psihiatri ali pa psihopati, niso scvrti samo na 5G področju, zanje je vse kar bodo hvalili mediji in zelo človeku prijazni politiki, fenomen, ki svet pelje v mnogo boljše čase. Cepiva so med, ki bodo preko milijard odstranila milijarde ljudi, pa še vedno verjamejo, da bo v kratkem cepivo proti korona virusu odkrito in bo svet rešilo. Svet kot planet da, ampak z odstranitvijo ljudstev. Dovolj je brati res idiotizme o izbruhu tega virusa na Kitajskem in ovce so navdušene, ker jim 4G in 5G omogočata takojšnje informacije, v nekaj trenutkih, čeprav so lažne. Zadnji primer so slovenski okuženi državljani na križarki na Japonskem. Še nekaj dni nazaj so se hvalili, kako zdravi so, da komaj čakajo odhod domov. In bilo je vse napovedano za včeraj. Je kdo kdaj prebral kakšen članek o tem, da je doba zaživetja korona virusa v človeku 24 dni, oni in vsi ostali pa so se hvalili, kako je vse v redu in bi po vrnitvi šele po tednu ali dveh okužili množice okoli sebe? Smo zdaj že vstopili v to 24 dnevno obobje in prva dva Slovenca sta že v bolnišnični karanteni, mediji pa so bili še nekaj dni, a že po tem članku, navdušeni, kako se bodo vrnili. Politiki in stroka so bili seveda tiho, kajti nekateri celo vedo, da je vse podtaknjeno za grozljive razmere, ampak o tem takrat, ko bo tudi tukaj. Da že celo Ruski mediji pišeji o zelo veliki verjetnosti povezave med 5G in virusom pri nas ne vidijo nobenega razloga za objavo, pa celo Zahodni strokovnjaki o tem že pišejo, čeprav jih zelo hitro blokirajo. Ali pa odločno branjenje cepiva proti gripi, ki bo z milijardnimi dobički farmacevtov prineslo občutno zdravstveno izboljšanje. Zato pa so kupljeni okoljevarstveniki tako zagreti za boj proti globalnemu segrevanju, saj nedojemanje resnice preko plačanih protestov pelje do konca gozda, kisika, temnega strupenega neba in za njih očitno prijetne depopulacije. Pri tem zelo mnogim ob pisanju kritičnih nebuloz, da je resnica o zločinih peščice zanje teorija zarote, očitno prihaja, je pa tako skrb vzbujajoče, še posebej, ko svoje bedarije javno širijo celo pishiatri, ki naj bi bili tukaj zaradi ohranjanja psihičnega zdravja vseh ljudi in ne zgolj peščice, ki jih je kupila. Kako prijetno bo, ko bodo tudi oni živeli pod 5G stolpom in bodo reševalce lahko poklicali v desetinki sekunde, kajti stadij možganskega scvrtja ali raka bo pri njih že v zadnji fazi pred podgrebnim zavodom. Ampak to bo zanje naraven pojav, tudi pri 40-ih ali celo prej. Res pa je korona virus pokazal še eno tehnološko prednost. Zaradi ustvarjene panike ob zares smrtonosnem podtaknjenem virusu bodo elitni politiki lahko uvedli policijsko državo in preko 5G satelitov takoj ujeli vsakogar, ki misli zdravo, o tem celo govori in noče umreti v koncentracijskem taborišču ali ob izjemno zdravi GSO hrani in strupih, ki jih lahko nevede zaužije skoraj že povsod izven doma. Pa kriminalizacija novinarjev. Tistih nekaj, ki še razmišljajo pošteno in je zanje resnica pred denarjem, mora izginiti, oni so korporativno škodljivi insekti, ki jih tudi politika izjemno sovraži. Ja, zato pa so nebuloze v ljudskem javnem čvekanju že davno presegle dno gnojnice, pa ti opranoglavci tam na dnu še vedno uživajo in so prepričani, da umsko zdravo živijo. Pustimo, da jim mnoge besede, stavki in resnica nista domače stvari! Kaj šele laž Globalno segrevanje!

Wed, 19. Feb 2020 at 18:48

39 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.2.20
Upokojenci huda motnja državi Seveda lahko na upokojencih zgradiš tudi poslovno kariero, kar je Karel odlično pokazal, pa se z njimi ni nikoli ukvarjal. Ali pa bitka za njegov tron, o kateri so govorili vsi, celo mediji. Ko sicer vprašaš upokojenca ali se z vsem tem strinja in podpira dogodke, bo najprej vprašal - nimam pojma o čem govorite. Mene ni nihče nič vprašal....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 18. Feb 2020 at 18:41

62 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.2.20
Poljubčki so jedro politike, kjer sta naroda skregana? Pa to dva določena sploh vesta? Mogoče bi tudi politiki potrebovali nakupe psihiatričnih zvarkov iz lastnih žepov, morda se potem kdo vrne v realno življenje? Ampak zaradi odtrganih politikov imamo tudi mnogo odtragnih mladih, tisti, ki uspejo preživeti zaradi globalnega segrevanja en mesec na Zemlji, torej od 16-tega do 65-tega leta, pa imajo pač malo sreče, so zadeli na NWO lotu!

Mon, 17. Feb 2020 at 18:19

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.2.20
Roboti in farmacevti družno prevzemajo oblast,  kar mora ljudstva zelo veseliti. Nič ne bo treba delati, kaj šele razmišljati, čeprav že zdaj zelo redki in po želji bomo zboleli kadar bodo drugi hoteli. Kitajci to že vedo, Brazilci hočejo svoj lastni virus kot Švicarji, edino Cerar pa še vedno po starih metodah - prodajmo se diktatorjem in zločincem!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.3.15