NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-04-27 ob 10:13:31

Običajno so vizije posledica naše lastne neprilagojenosti trenutnim stanjem. Tukaj dobijo glavno vlogo vizionarji. Res je, da preživijo tisti, ki so najbolj fleksibilni, torej tisti, ki se najbolj prilagodijo svetu, vendar pa je razvoj sveta odvisen od nerazumljivih ljudi, ki želijo svet prilagoditi sebi in lastnemu načinu delovanja (ki je običajno boljši). Četudi so včasih za to križani ali zapravijo svoje življenje .Kos

Moja misel: Ne ločuje nas enotna večno sedanja vesoljna samozakonitost,ločujejo nas naše individualne življenjske vizije.

Od nas samih je odvisno koliko truda smo pripravljeni vložiti za uresničevanje lastne življenjske vizije.Ker se ljudje po naravi bojimo živeti svojih identičnih  vizij se običajno odločimo za lažje pot,ker nismo pripravljeni na žrtve,ki jih od nas zahtevajo naše identične življenjske vizije.Po večini se odrečemo prvobitni viziji in si izmislimo lažjo obliko uresničitve,kar pa pomeni tudi spremembo naše temeljne življenjske vizije.To pa pomeni v največjih primerih porušeno psihofizično  stanje v našem sebstvu..Živimo in delujemo nezadovoljni sami s seboj,ker se globoko v sebi zavedamo,da smo izdali sami sebe.Na ta način so vsi drugi krivi za naš nespuspeh ,a pozabljamo,da smo se sami tako odločili.

Našo temeljno osebno življensko vizijo lahko primirjamo s našo slovensko državo.Ob pridobitvi samostojnosti Slovenije smo vsi Slovenci imeli temeljno vizijo,kako bomo postali druga Švica.Tej naši skupni viziji ni sledila slovenska politika,ki si je ustvarila lastno vizijo in na ta način spremenila konsenzno sprejeto vizijo slovenskega naroda.Iz tega temeljnega vzroka je danes vizija slovenskih politično kapitalskih lobijev v neskladju z temeljno vizijo večine slovenskega naroda.Iz tega vzroka je stanje v slovenski državi notranje kaotično,kar se že kaže v zunanji podobi pri obsojanju vseh drugih/sosedov MIHA/,ki so postali dežurni krivci za vse naše neuspehe. Kaj  moramo nujno storiti Slovenci? Nujno moramo začeti uresničevati temeljno vizijo,ki smo jo sprejeli konsenzno ob osamosvojitvi ,kateri smo se nepripravljeni  na  lastne žrtve v imenu lažnega ugodja odrekli.Rezultati so vidni in so normalna posledica dejstva,da smo se kot narod odrekli naši temeljni viziji ,ki smo jo imeli ob osamosvojitvi Slovenije.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
4
abram1b2 Cej
0
Apr 29, 2019
haapy yck:)*
Vse kar tdiš in navajaš je resnica. Zakaj? Ravno zato ker se ljudje ne držijo svoje temeljne življenjske vizije.Ravno zato si večina dovoli ,da jim ti faloti solijo pamet in jih vodijo kot čredo ovac.Lp :)**
#4
haapy yack
0
Apr 28, 2019
hoj
Ničesar ne mečem v koruzo.
Sile NWO nadzirajo profit-poslušne medijske korporacije in internet, tako, da oni upravljajo s instrumenti in z njihovo pomočjo se ustvarja otpor. Ali enostavno rečeno oni so voditelji odpora.
Hitler in Francoska revolucija - Vse so to primeri časa, ko so skrivne okultne sile tega sveta prevarale določen sloj človeštva in veliko ljudi ter jih sprovocirala, da napdejo nižji nivo njihove skrivne svetovne vlade ali, da napadejo ,,lažne osebe" njihovih svetovnih vlad.
Torej sile NWO - vodijo odpor proti NWO.
Alex Jones je večkrat sporočal, da vojni dokumenti kažejo, da obstajajo načrti, da se internet preplavi raznoraznim napadom in dezinformacijam. In to se povdarja s ,, ustvarjenjem reda iz kaosa".
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 28, 2019
haapy yack:)*
Zakaj že vnaprej mečeš puško v koruzo? Na svetu so stalnice ciklične spremembe .
#2
haapy yack
0
Apr 27, 2019
hoj
Ne verjamem, da se bomo osvobodili sistema, ki so nam ga uturili iluminati.
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-04-27 10:13:31 (Apr 27, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj