ZAJEDAVCI ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-01-25 ob 12:20:52

Vsem zajedavcem je skupno, da živijo na račun gostitelja: zajedavec ima korist, gostitelj pa škodo. Glede na način zajedanja ločimo zunanje in notranje zajedavce. Kaj želim povedati in na kaj namigujem?

Vsak si mora sam ustvariti in najti odgovore ekonomskega in političnega stanja v Sloveniji.Kdo je tisti ki ruši specifično genetiko slovenskega rodu? Kaj povzroča mešanje ras,narodov,prihod emigrantov v EU ? Je naš strah upravičen v smislu izgube avtentične slovenske duše in s tem starodavne identitete Slovencev in vsakega naroda? Katere spremembe se z mešanjem in migracijo narodov zgodi? Kakšne spremembe to vnese v identiteto DNK naroda?  So te spremembe dolgoročne ali kratkoročne?  So oboje ! Vprašanja se nanašajo tako na biologe ,antropologe , genetike in psihologe.

Oni resnično zmorejo odgovoriti? NIkakor !,ker ne poznajo osnovne sestave vsakega DNK življenja,ki je vedno individualno sestavljen iz realizirane časovno omejene in akumulirane brezčasne genske osnove -spomina.Naša bit danes je 10% ozaveščena in 90% v nas je neozaveščenega v nas samih.V bistvu je 90% naše biti skrite v akumuliranem brezčasnem DNK spominu/duši teološko/ Zadevo lahko primerjamo s površino zemeljskega kopnega in zemeljskimi vodami, kjer je razmerje realizirane zemeljske površine /kopno/30% in morji 70% zemeljske akumulirane površinske vrednosti..Oceani Zemlje nosijo v sebi akumuliran brezčasen genski spomin samega planeta Zemlje. Ko se ta spomin ciklično aktivira ob zunanjem hladnem vplivu se Zemlja ogreje s CO2 ,ki so ga oceani akumulirali v sebi in ob nastopu takšnega cikla spustili v ozračje.Ko je zunaj Zemlje nahladneje je na Zemlji najtopleje .pravi opis ciklične tople grede na Zemlji..Podobno je s posameznikom ,ko se zbudi njegov akumuliran brezčasen genski spomin..

Zakaj to zemljino dogajanje sploh opisujem in vežem na individalnost osebka? Samo zato,da bi dojeli,da smo vesoljno soodvisni od ciklov EM valovanja,ki vplivajo na naše ciklično psihofizično nazadovanja ali rast le tega.In ,da se naš akumuliran brezčasen genski spomin aktivira točno v ciklu-- ki mu to omogoča-nič prej in nič kasneje.To je neodvisen vesoljni proces od naših hotenj in želja. To sestavo DNK akumulirano in realizirano gensko osnovo ima v sebi vsako življenje vsak živ osebek vsake vrste,tudi mi. Zadeva je podedovana z rojstvom.

Sedaj si predstavljajte vez med Kitajko in Slovencem? Realizirana vrednost DNK bo individualno navzven enotna/fizični izgled/ po obeh starših, ali bo akumuliran podedovan brezčasen genski zapis/spomin/ v takem novo rojenem individumu enoten? Ne bo!,ker bo zopet sestavljen iz dveh rasnih brezčasnih genskih spominov,tako bo nezavedno v takem individumu vedno nihalo v obeh DNK spominih iz katerih je bil individum rojen.Je to dobro ali ne, naj presodi vsak sam.

Tu se pojavi nasilen vstop migrantov,ki izhajajo iz praktično nezdružljivega kulturnega okolja /akumuliran genski spomin/,ki imajo totalno drugačno DNK  akumulirano brezčasno osnovo.Zopet dopuščam,da zadevo sami presodite.Vprašanj je več- kot odgovorov.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-01-25 12:20:52 (Jan 25, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj