HORMONSKI) MOTILCI -TEORIJA KI NE VZDŽI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-12-10 ob 12:03:39

»V krizi smo, ker hormonski motilci moške spreminjajo v narcisoidne psihopate«

   

To, da je zahodna civilizacija v krizi, čivkajo že vrabci. Teorij o tem zakaj,  je mnogo, ena najdrznejših pa je ta, da smo sami sebe zastrupili s hormonskimi motilci, ki jih prejemamo s hrano, zrakom in vodo. Zaradi tega smo se judje spremenili bolj, kot prej v tisočletjih, posebno moški naj bi zaradi tega izgubili identiteto  - in povzročili svetovno krizo.

Hormonski motilci, krivci za propad sveta

Teorija se sprva zdi, kot da je privlečena za lase, a o njej pišejo zelo ugledni znanstveniki.

Bazira na hormonskih spremembah in spremembah v možganskem delovanju moških, katere bi naj povzročili  DDT in druge strupene snovi, ki jih matere že petdeset let nevede vnašajo v svoje telo, ter s tem deformirajo moške fetuse. Vir: Pomurec

V Sloveniji sta največja zagovornika te teorije o hormonskoh motilcih  g.Komat in B.M Zupančič. Ta teorija je v popolnem nasprotju s samo večno sedanjo enotno vesojno zakonitostjo in naravnimi samocikli.Moška potenca je resnično v 50 letih padla za 50%.Količin testerona je  pri moških resnično  padla s tem je padel tudi naravni moški življenjski libido.

Temeljno vprašanje zakaj se to dogaja  z moškimi in zakaj je ženski hormon estradiol osnova ,ki jo moški encimi moškega zarodka- pretvorijo v testeron. To ni nič nenormalnega in nenaravnega če razumemo samo enotno večno sedanjo vesoljno samo zakonitost sočasnega samozlivanja preko skupne ničene točke,kjer je vsak konec cikla sočasno nov začetek zivanja. Realizirane mase energije /moška/ in Akumulirane mase ,energije /ženska/ pojavnost *življenja..

Podal bom primer,ki ga lahko popolnoma vsak normalen posameznik razume in pretvori v življenjsko  zakonitost,ki ciklično vlada v razmerju med moškim in žensko. Zadeva,ki jo bom obrazložil ,obrazloži vsak X pojav barionske mase,energije,prostora,t. časa in * življenja- kjer koli in kdaj koli v vesolju.

Zakonitost Sonca in Jupitra -Sonce predstavlja Realizirano mept* /moški princip/ in Jupiter Akumulirano mept* //ženski princip/  Drži tudi trditev -moški soz Mars, ženske so  Venere,če razumemo,da je Mars planet.Venera /ženska/ naraven satelit Sonca-moškega..

Kaj se na skupni osi Osončja med Jupitrom in Soncem? Sonce pretvarja vodikove atome v večje helijeve /fuzija/,Jupiter pa s pomočjo prejetega helija od Sonca pretvarja helij v koviniziran vodik /fisija/.S tem si Jupiter povečuje svoj EM magnetni vlek/povečano magnetno poje 25000 zemeljskih/ To pomeni,da  Jupiter povečuje svoj EM vlek premosorazmerno kolikor ga  izgubi Sonce.Jupiter s premosorazmirno rastjo njegovega magnetnega polja zagotavlja NOVO ROJSTVO Osončja.-nov 15 milijardni cikel Osončja.Kaj se dogaja na koncu 15 milijardnega cikla Osončja.Jupiter nase potegne onemoglo SOnce in celotnostrukturu.zgradbo Osončja in konča se ta 15 milijardni cikel OSončja in sočasno se začne nov,ker je barionska snov ujeta v temno /nevtrano snov in energijo in se lahko delisamo tam kher je njeno polje znotraj nebarionske snovi in temne energije.Naša civilizacija ima podobne cikle,ki so vezani na krajše 28000 letne zemeljske cikle in ti se odražajo v 4 ciklih po 7000 let .Ti. cikli nas tudi psihofizično spreminjajo /antropoško/ iz neandertalcev se dvignemo do homo sapiensa in homo dei in zopet se začne pad na homo sapiensa in neandertalca,da bi začeli nov civilizacijski val. Zato mi danes nič novega ne odkrivamo,ampak samo ponovno odkrivamo,da bi zoopet padli v nevednost.Na nas tekoče deluje tri EM frekvenčni cikli ,Zemlje,Osončja,Galaksijein te nas ciklično psihofizično spreminjajo..To sem že opisal v enem od predhodnih zapisov.Edina stvar,ki je večno v nas je naš individualno akumuliran brezčasen genski spomin,danes je tega spomina zelo malo prebujenega v nas in zato je 90 % naše biti v polju /nezavednega-neozaveščenega,/ker še ni ugonih EM frekvenc,ki bi to polje spodbudilo k ozaveščenemu. realiziranemu .

Kaj se sedaj dogaja med moškim in žensko? Nič nenaravnega moški izgubljajo svojo energijo in jo razpršujejo,ker jo ne zmorejo več kontrolirano-kocentrirati in jo uporabljajo v vse drugo kot v normalno življenjsko poslanstvo upravljati z družino in družbo. Danes hodijo ženske po Zemji  fizično in duhovno nezadovoljne,kar izražajo v besu in zamere do moških.Magnetno polje  EM vlek /duhovni vlek/naše družbe drvi v naročje ženski in na Zemlji se rojeva nova kvaliteta bivanja,ki ni nujno boljša od dosednje.Sedaj v bistvu poteka entropija /kaos/ naše civilizacije,da bi nastala drugačna kvaliteta našega bivanja in delovanja.

IZ opisanih razlogov se nikakor ne morem strinjati s teorijo hormonskih motilcev,ki so krivi za pad moškega testerona in moške integritete. Lp :)*.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
13
abram1b2 Cej
0
Dec 11, 2018
Zim Zelen:)*
Ne iščem nobene potrditve. Želim si samo logičnega in lucidnega razmišljanja v komentarjih. Dal ti bom primer.ekspozije.,Kaj je eksplozija? Hipno zlitje Realizirane in Akumuirane mase energije in nič več in nič drugega. Iz tega lahko razumeš vse ostale pojave,ki so isti pojav, Nobene zamere do tebe nimam.Lp ;)**.
#13
Zim Zelen
0
Dec 11, 2018
*abram... #11
Popolnoma odveč in nepotrebno ti je razlagati procese za katere imaš samosvoj, samolasten odgovor.
Razen seveda, če želiš preveriti, da nimaš prav in so pravi odgovori pri meni.
Naj kar povem, da ne ugovarjam do sedanjim spoznanjem (tudi tvojim, ker nebi spremenilo ničesar:)
#12
abram1b2 Cej
0
Dec 11, 2018
Zim Zelen:)*
Zopet mi nisi povedal kakšni in katira naravna zakonitost je prisotna pri naravnih procesih? Primer:gorenje,rjavenje, razpad kamenin,oksidacija ,eksplozije, staranje materialov in življenja. ,itd.Vzrok enotna vseobsežna vesoljna zakonitost.Lp :)*
#11
Zim Zelen
0
Dec 11, 2018
Življenje kamna je pač tako, da zaradi procesov v naravi razpade v minerale dostopne vsemu ostalemu življu in so njih gradnik. Tudi čekanov:-) *abram1b2...
#10
abram1b2 Cej
0
Dec 10, 2018
Zim Zelen:)* Imaš prav, če ciljaš na zobovje,čakane,oklje,kopita ,rogovje itd..:)**
#9
Zim Zelen
0
Dec 10, 2018
Tudi kamen se hrani in življenje postaja :-o
#8
abram1b2 Cej
0
Dec 10, 2018
Zim Zelen:)*
Imamo: Vegetativni,nagonski in vesoljno neomejen živčni sistem kot enovit sistem.Vsak organ v nas ima različne EM frekvence v prejemanju in oddajanju.V glavnem so to v obiki sprejemanja EM frekvenca Zemlja,Osončja Galaksije.Primer: Enostavno vprašanje: Zakaj se prehranjujemo? Kamen -elementarna pojavnost /mrtva narava/ se ne ,življenje se mora. Zakaj že? Plehek bi bil odgovor zato,da lahko živimo.V resnici je to temeljni izraz same enotne vesoljne zakonitosti. Zopet je potreben odgovor,ga ti poznaš? Lp :)**
#7
Zim Zelen
0
Dec 10, 2018
EM frekvenco. To je pa ja čisto jasno *abram...
Tej se ne moremo upreti in ravnamo proti svoji volji, kot pač ravnamo!
#6
abram1b2 Cej
0
Dec 10, 2018
Zim Zelen:)*
Odgovori mi na tole vprašanje: Koga boš obtožil,da je naša zavest /um razum/ prenizka in ni zmožna najti boljše rešitve v prid celotnega zemeljskega življenja. Ko smo odkrili fosina goriva je bila naša zavest točno na takšnem nivoju,da je to zmogla odkriti,ni pa bila sposobna doumeti druge temne medalje tega odkritja.Kdo je potem krivec za vse anomalije,ki jih živimo,če smo vesoljno soodvisni od ciklov prejetih EM frekvenc,ki delujejo na nas? KOGA?
#5
abram1b2 Cej
0
Dec 10, 2018
Zim Zelen:)* Procenta ne bom zvišal.!
Ker ne poznamo enotne vseobsežne večno sedanje vesoljne samo zakonitosti je najlažja varianta obdolžiti človeka kot tisti del naravne pojavnosti ,ki jo uničuje. O tem regljamo kot /stare babe/ ,ki nimajo kaj početi in o čem razmišjati,oz se jim sploh ne da.Mi ne posedujemo komplementarnega znanja,da bi lahko zadeve povezovali in razločevali po enotnem sistemu, kar samo vesolje je.. Mi in vsa pojavnost z nami je del te večno sedanje vesoljne samomanifestacije,kateri vlada njena večno sedanja entona zakonitost-brez izjem..Lp :)*
#4
Zim Zelen
0
Dec 10, 2018
⇝Hormoni iz kontracepcije, mesa, mikro plastika, ličila, zdravila, fitofarmacija...i.t.d.. v pitni vodi so dokazano prisotne snovi, ki za gotovo ne vplivajo blagodejno na organizem

*abram... tisti 1% lahko brez slabe vesti krepko okrepiš!
#3
abram1b2 Cej
0
Dec 10, 2018
haap yack:)*
Sam sem povedal svoje mnenje in svoja spoznanja. Tej teoriji o hormonskoh motilcih ,ne dam niti 1% možnosti,da je pravilna.
#2
haapy yack
1
Dec 10, 2018
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=IWYf-lASwdg
boditevcvetjuKo hormoni podivjajo - YouTube

Ko hormoni podivjajo - izobraževalna oddaja Turbulenca na TVS 1 – prof.Toman, problematika hormonskih motilcev (novinark
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-12-10 12:03:39 (Dec 10, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj