VIZUALIZACIJA GRAVITACIJE-POPOLNA ZMOTA FIZIKE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-12-08 ob 09:45:50

https://www.youtube.com/watch?v=MTY1Kje0yLg

Že Nikola Tesla je ugotovil,da gravitacijska sila ne obstaja.Obstaja jo samo  EM sila vleka in EM sila odboja. Ti dve sočasni sili obrazložita tudi močno in šibko jedrsko silo..Kje se potem skriva osnova vesolja ? V temni vesoljni anti  masi 21% energiji,ki anti seva ,kar se izraža kot  vesoljni vakum 75%.V bistvu je vesojna temna  anti snov,ki tvori  zunanje vakumsko ohišje v katerega je ujeta barionska snov 4%ki večno sedaj  seva znotraj anti sevanja-vakuma,ker se večno sedaj Akumulirana in Realizirana vrednosti  barionske snovi medsebojno ciklično  zlivata preko skupne = ničelne točke T.0. česar vzrok in posledica je EM sila medsebojnega VLEKA  med Rmept* > o <Amept* in EM silo ODBOJA med istima vrednostima Rmept*Rmept*  in Amept*-Amept*.Značilnost barionske snovi je ,da se vsak njen X pojav lahko izraža sočasno kot Rmept* in Amept*. Ko v Cernu iščejo odgovor kako barionska snov dobi maso -energijo preko t.i. Higgsovega bozona je zadeva že v štartu zgrešena.Zakaj? Zato ker osnovni delec Rmept* in Amept*izvzamejo iz njegovega predhodnega EM vezja in tako porušijo njegovo možnost sočasnega izražanja kot Rmept in Amept.Tako se delec brez vezja lahko izraža samo še kot poenotena vrednost obeh predhodnih vrednosti,ki jih lahko izraža sočasno samo tako,da ostane vezan.Vsaka izločitev barionske snovi/ X pojava mept*/ iz njenega vezja, pomeni Sizifovo delo in nesmoterno početje delčnih fizikov.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/12/08/publishwall_resized_1544258751_9911517.jpg

Ta prikaz in zgornji video,sta dobesedno znak nerazumevanja  osnovne večno sedanje vesoljne naravne samo zakonitosti.S tem ne zanikam truda fizike in njenih dosedanjih odkritij. Moja želja je,da se naše dosedanje zmote dokončno odpravijo.

Če bi fiziki ustvarili anti snov/temno snov /in vakum ,potem bi  se te krogle barinske snovi medsebojno povezale po načelu sočasnosti  EM sile odboja in EM sile vleka in bi ustvarile skupno ničelno točko medsebojnih vezi med Amept in Rmept in začelo bi se ciklično samozlivanje njihovih Amept in Rmept vrednosti,kjer bi vsak konec cikla samozlivanja sočasno pomenil nov začetek njihovega zlivanja po istih medsobojnih EM vezi kot so jih imele na začetku svojega cikla.Krogle bi v tem sistemu lahko rotirale okoli skupne ničelne točke sočasno v nasprotni smeri po načelu EM vleka in EM odboja celoten cikel dokler bi trajalo samozlivanje sistema med Amept in Rmept,ko se cikle konča /entropija/se sočasno začne nov cikel..Najmanj 15 x sem že zapisal enotno večno sedanjo vesoljno samozakonitost in ni ga človeka,ki bi jo vsaj delno dojel.

Xmept* = Amept*>>>>EM T.0. O/A<<<<Rmept* = Xmept*

Gravitacija je v resnici  EM sila vleka med Rmept in Amept --- Antigravitacija je EM sila odboja med Rmept-Rmept in Amept In Amept- V medsebojnih vezeh barionske snovi. Ta pojav sočasnosti EM sile odboja in EM vleka je nujen,če hočemo razumeti zakaj se vse v vesolju ciklično samo vrti in samo giblje.

Najboljši primer sočasnosti EM sile vleka in EM sile odboja je vez Zemje in Lune.Če Zemlja ne bi bila vezana s vojim EM repom naprej v Asterodni pas Osončja preko Antarktike kot Amept* in nazaj na luno preko Arktike kot  Rmept* bi se ne vrtela in potovala 1 leto okoli osrednje osi osončja in luna kot Amept ne bi rotirala okoli Zemlje.Luna nasproti Zemlje izraža svojo Amept in nasproti raznim asteroidom kot Rmept. Če ne bi bila Zemlja tako vezana, bi na Zemlji ne bi bilo plime in oseke -znaka sočasnosti EM sile vleka in EM sile odboja in na Zemlji ne bi imeli padavin -dvig-pad. Odboj -vlek.

Fiziki sedaj trdijo,da so zaznali gravitacijske valove,Ne razumejo,da so zaznali samo  EM silo odboja,še boljše zaznali so vesoljno plimo,zato trdijo,da se vesolje širi ,v bistvu pa je vesolje v ciklu plime- ujeto znotraj anti snovi /temna snov/ in vakuma temne energije..Mogoče bo  kdo razumel,kar sem zapisal?

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-12-08 09:45:50 (Dec 08, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj