SLOVENEC SEM !!!

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-11-28 ob 19:11:10

Danes sem poslušal  Turbulenco na TV Slovenija. Tam sta dva dr. verjetno antropologa pametarila,da so narodi nastali šele v 19 st. in da so prej bili  pred  tem samo 1-2 % plemičev,ki so predstavljali nek narod -geografsko področje..Sam se s takšnimi blodnjami ne strinjam. V debati  so omenjali Plečnika,Triglav,Kralja Matjaža.Lepo Vido in slovensko dušo.

Prava skrivnost slovenske identitete je ravno brezčasna SLOVENSKA DUŠA ,ki je v resnici brezčasen akumuiran individualno podedovan genski spomin našega in vsakega drugega naroda in posameznika.Ta spomin v sleherniku,/duša/ je brezčasen spomin našega rodu  in nihče na svetu ne more tega zanikati. Upam si trditi,da ni človeka,antropolga znanstvenika, genetika,ki mi lahko tu opreka.

Vprašanje je, do kje lahko sledimo pravi SLOVENSKI DUŠI ?  Vzadnji ledeni dobi ki je nastopila pred 14000 leti in je trajala do 7000 let nazaj. Prebivalci S in J zemljepisne širine so se  z nastopom zadnje  ledene dobe selili na t.i. zeleni zemeljski  pas,ki je segal do 30 stopinj Severne in Južne   zemljepisne širine. V tem pasu so nastale vse stare civilizacije tega planeta,ki jih mi poznamo. Vzrok za to poznam in zmorem argumentirano zagovarjati.

Sedaj si predstavljajte neko pleme združbo,ki se naseli  na ta zeleni pas približno  na severu vzhodu Indije. Tu ta pleme izumi pisavo sanskrt in izpostavi po par tisoč letih organizirano družbo. Po nastopu otoplitve se del te družbe /pleme/// seli nazaj na ponovno ozelenelo severnejše področje,ki je ostal zapisan v njihovem akumuliranem brezčasnem genskem spominu /duši/ kot njihov naravno izgubljeni raj. Njihova duša je hrepenela po izgubljenem raju.In tako so se pripadniki našega plemena odpravili na dolgo pot iskanja področja,ki ga bodo ponovno imenovali za svoj  dom. Naši predniki so Iz Indije potovali do Anatolije mogoče je starodavna mitska Troja -slovenska zapuščina? So mogoče zato naši predniki iskali kraljestvo Trimužjata in ga našli  v področju pod  Triglavom ? Od kje sansktski zapis : Matri,Dhatri,Savitri,-Pušan,Bhaga,Surja,Vaivaswat, Višnu, Varuna,-12 manujev.-vsak lahko sam premeče črke. Nato izvor Triglava,kot Trimužjata -Mahanga,Brahatma,Mahatma.Nič hudega,če smo se Slovenci mešali z drugimi plemeni narodi-genskega podedovanega akumuliranega brezčasnega  spomina  /duše/ se ne da zbrisati iz genoma posameznika.Akumuliran brezčasen genski spomin obeh staršev ostane v duši njunega potomca.

Sam trdim,da je naša duša-naš akumuliran brezčasen genski spomin in ta nam narekuje pripadnost etični skupini- narodu.

Kdor se počuti Slovenca, se to počuti po svoji duši,najglobljem sebstvu,ki je živo v njemu.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
abram1b2 Cej
0
Nov 30, 2018
Loop:)*
Naučeni papagaji in največji brezobzirni egoistični samovšečneži vodijo ta svet.Se strinjam z napisanim.Nobena njihova teorija ne drži,ne ablogeneza,ne pans permija. Lp :)*
#6
Loop 1
2
Nov 30, 2018
Saj to kar se dogaja je isto dogajanje od zacetka (trenutnega cikla) civilizacije. Razlika je samo ta da je zdaj bolj "izpiljeno". Na zacetku se je uporabljalo sulice, nato mece, strelno orozje, zdaj pa je psihologija v ospredju.
Na zacetku ni bilo moznosti kaj vec kot zavladati drugemu plemenu, zdaj so moznosti zavladati celemu svetu. Zgradba in proporci samega vesolja, pa so varovalka da se zadeve tukaj ustavijo sicer bi to slo (samo) unicevalno naprej pac brez meja kot je brezmejen cloveski pohlep po vladanju.
Obstaja pa vedenje, ki omogoca osvajanje tudi preko planetarnega prostora kar ves cas tudi poudarja Abram.

Tudi brez kancka domislije bi se morala slehrniku v momentu izrisat popolna slika, ko k temu dodas izrocilo prednikov ki so ga "klesali v kamen" na znanje prihodnjim rodovom: "Izgon iz raja, varuhi znanja"...

Vedenje na tem podrocju je pa v nasi civilizaciji itak porazno. Saj je globalno sprejeta teorija da je vse zivljenje slucajno nastalo v luži. Nakljucno naj bi se malo pomesali elementi in puf iz nic je nastala DNK in celica, ki se je potem razvijala v vse kompleksnejso obliko zivljenja.
Vsak zagovornik te teorije, ki sem mu razlozil da je to bedarija, mi tupi da moram razumet da za to rabi miljone in miljone let, da to seveda ni proces cez noc. Potem mu pa recem, pojasni mi samo ta del: Kako iz nezivega nastane najosnovnejsi zivi organizem? Torej celica in DNK? Tukaj cas nima nobene veze lahko gre 100miljard let mimo. Tukaj me za moment pogledajo kot tele in nauceno naprej trdijo, da se je to slucajno gradilo postopoma skozi miljone let in da je to cisto logicno.

Ne razumem kako lahko to govorijo ljudje ki so visoko solani. Kako lahko iz nic nastane informacija, vsebina DNK zapisa? Zakaj mi to ne more noben razlozit? Osnovni elementi iz katerih naj bi nastalo zivljenje nima atributov- matrice nacrta po katerem je grajena osnova zivljenja- celica. Samo iz celice nastane druga celica, za gradnjo cesarkoli je potreben nacrt. Iz nic ne more nastat nacrt ali informacija.

Ce mogoce zgleda da govorim o dveh razlicnih temah, moram povedat da je to namerno, ker so te teme tesno povezane.

Nova svetovna ureditev- vladanje, ideja tropa psihopatov je v resnici mocno povezana z Darvinom in to opravicujejo z idejami naravne selekcije- zakona mocnejsega. Ker njihova ideja je da je to torej naravno, mocnejsi, spretnejsi torej vlada. Tako naj bi bilo vse to naravno in opraviceno po Darwinu.

L.p.
#5
abram1b2 Cej
0
Nov 30, 2018
haapy yack:)*
Povedal si bistvo.Sami moramo ozavestiti,da se jim upremo na način,ki nam bo omogočal,da jih zrušimo prej kot oni nas.Vsak med nami mora storiti vse po svojih močeh,da jim onemogočimo realizacijo njihovega namena.)*** Lp :)
#4
haapy yack
1
Nov 30, 2018
hoj
Ja. Toda koliko ljudi na planet se zaveda, da globala stremi k 'harmonični' družbi v kateri ne bo prostora za naše svoboščine, za človekove pravice, za svobodo mišlenja. Obsojeni bomo na goli obstoj in postali bomo številke v ogromnem birokratskem sistemu novega svetovnega reda. Neprilagojeni posamezniki bodo pristali v koncentracijskih taboriščih po vzoru Guanatama. Vse to se bo zgodili, se če prebivalci svobodnega sveta (kar ga je še ostalo) ne postavijo v bran svojih nacinalnih idealov, namesto, da odločanja prepuščajo svojim vladam, raznim evropskim komisarjem, uradnikom Združenih narodov in kraljevskim glavam, ki nas izdajajo.
conspiratorshierarcypres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Nov 29, 2018
haapy yack:)*
Ne pozabi na rast človeške zavesti. Ta bo ko bo dosegla pravi nivo pometla s takšnimi anomalijami in težnjami samookicanih gospodarjev Zemlje. Hvala za tvoj komentar. Lp :)**
#2
haapy yack
1
Nov 29, 2018
hoj
Globalisti nasprotujrjo nečemu takemu.
Globala se zavzema za postanacionalizem; ko na Zemlji ne bo več držav, temveč le regije, ki jih bodo med seboj povezovale univerzalne vrednote. To pa so globalna ekonomija, skupna Svetovna vlada (ki bo izbrana in ne voljena) univerzalna religija.
Torej vizija globalistov je totalitaristična država blaginje, v kateri bodo poslušni služabniki nagrajeni, neposlušni odpadniki pa odstranjeni.
Koliko so globalist močni in vplivni, da lahko svojo politiko vsilijo katerokoli državi sveta. Videli smo že kako daleč segajo njihove lovke - nadzorujejo ameriškega predsednika, kanadskega premierja, vse velike svetovne medijske hiše, večino pomebnejših zahodnih politikov, finačnikov in medijskih mogotcev, vse pomebnejše centralne banke zahodnega sveta, ameriško centralno banko in s tem količino dolarjev v obtoku, Mednarodni denarni sklad, Svetovno Banko. Združene narode. Torej s tako mogočnimi povezavami so sposobni zmleti vsakega, velikega ali majhnega, ki bi se upiral njhovim načrtom novega svetovnega reda.
amsterdamskisporazumizoktobra1997pres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-11-28 19:11:10 (Nov 28, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj