STANJE DUHA V SLOVENIJI SE NE RAZLIKUJE OD OSTALEGA SVETA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-15 ob 10:11:45

Celotna zemeljska civilizacija je na istem vlaku. Ni problem v katerem vagonu sedite,problem je,da naš civilizacijski  vlak nima poklicanega razsvetljenega.strojevodje. Če zmorete iztopiti iz tega vlaka boste ugotovili,da vlak nenehno menja smeri in vozi po tirih,ki jih odrejajo nepoklicani strojevodje,ki nikoli ne bodo sposobni najti pravo smeri. V tej  kaotični vožnji smo prišli še tako daleč,da vsak potnik želi voziti ta civilizacijski vlak v svoji nekritični presoji. Potniki se prerivajo med seboj,vsak želi uvelaviti svojo smer,a nihče od njih ne pozna prave smeri.Njihov /naš/ idiotizem,egoizem,netorerantnost,nesposobnost dogovora najti pravo smer vožnje samo povečuje kaotičnost vožnje in menjanje osnovnega tira.Vsi tisti,ki pridejo na mesto strojevodje si tako izberejo svoje kretničarje,da ti menjajo  tir in smer vožnje po ukazu nesposobnega in nesposobnih  strojevodij!!..Je v Sloveniji kako drugače?

Enkrat vozi vlak Platon,drugič Newton,tretjič Einstein,četrtič Darwin,petič Kant,sedaj ga vodijo zbegani kapitalisti,lažnivi povzpetniki in bančniki,sizofrenični bolniki ,pijani in pedofilski kreteni,nato prodani sodniki in odvetniki,nesposobni glumači,drugič hočejo postati strojevodje  iz LGBT kartela,mamilaši in lažniva zblojena naravoslovna in družboslovna papagajska znanstveno izobraževalna zemeljska klika.Nikomur od njih se niti ne sanja kako plehki in naivni so v resnici.!!

Kdaj bomo dojeli,da našemu svetu ŽE DOLGO manjka razsvetljeni strojevodja? Ali ga bomo sposobni dojeti -ko se pojavi ,ali ga bomo zopet nabili na križ in potem še naprej mazohistično samovšečno tavali v megli tisočerih  tirnic?

Če se bo ta kaotična vožnja našega civilizavijskega vlaka nadaljevala,bo vlak sam- kot navidez mrtva pojavnost-našel pravi tir neodvisno od volje zbeganih strojevodij.Takrat bodo potniki na vlaku *življenja samo poklicani,ostali bodo dobesedno zmetani iz njega.Vlak poklicanih bo vozil v pravo vesoljno življenjsko smer,odpadniki bodo morali znova graditi svoj odpadniški svet,kar naš zemeljski svet danes v resnici je.!!! Smo samo potomci odpadlih iz vlaka vesoljnega življenja.

Ne sanjajte,da smo veliki,mi smo samo odpadniki naše vesoljne vrste,ki zmorejo zgraditi samo narobe svet.In takšen svet nam je uspelo zgraditi in tako smo že sedaj svoje potomce obsodili na življenjsko kalvarijo laži ,egoizma in neumnosti.

Naš idiotizem je večji od nam odrejene in podarjene Zemlje.Ste dojeli,da smo mi potomci izgnanih iz vesoljnega raja življenja? Vse nam je bilo dano na pladnju in mi smo samo popacali ta vesoljni pladenj in ponovno ustvarili iz naših življenj za večino eno samo nepotrebno trpljenje. Uživajte v lažnem udobju in samovšečni vsevednosti,ki je plitkejša od najplitkejše luže na Zemlji.https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/15/publishwall_resized_1531642307_7605395.jpg

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
Loop 1
0
Jul 18, 2018
Tako ocitno da ravno tistim ki imajo najvec vpliva na "smer voznje zivljenja" so najbolj retardirani bolniki. Nedolgo nazaj sem prebral od shizofrenika ki ke rekel ce ne bi bilo nas, ne bi bilo agencij kot so CIA. Pa po raziskovanju sem prisel do zakljuckov, da je darwin odgovoren se za kaj druzga... Recimo evgenicne zblojene prakse elitnejsih posameznikov in uporaba zakona mocnejsega kot opravicilo da gre pac za naravni zakon, so mimogrede dejavniki ki so botrovali in botrujejo najvecjemu trpljenju na svetu. Sranje ki je tako lepo prekrito neuki javnosti, ampak smradu nemorejo prekrit!
#3
abram1b2 Cej
0
Jul 15, 2018
haapy yack :)*
Človek ne more preseči človeškega. Edino kar človeku ostane je vesoljno samospoznanje.To je ciklični vesoljni samodogodek,ki ga človek ne more preseči sam po sebi,ampak mu je to po vesoljni samozakonitasti dano. To je v bistvu ciklični vesoljni samodogodek,ki se cikično zgodi na Zemlji neodvisno od človeka po sami vesoljni samozakonitosti.
Transhumanizem je v osnovi popolnoma zgrešena teorija in izhaja iz razmišljanja zblojenih osebkov.:)** Egoizem in samovšečnost večine človeštva nima meja.Lp :)**
#2
haapy yack
0
Jul 15, 2018
hoj
Smo na vlaku transhumanizma, ki na s pelje do izgube človeka.
vodimevlakvpogubopres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-15 10:11:45 (Jul 15, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj