JE NESMRTNOST ? NUJNA ZA VESOLJNO ŽIVLJENJE ? OBSTAJA NESMRTNOST ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-01 ob 09:56:58

Nekateri sanjajo o nesmrtnosti.Smrti se ne da premagati.Vsako življenje ima svoj življenjski  cikel.Sočasno pa ima vsaka snovna pojavnost v vesolju svoje ponavljajoče cikle, kjer vsak konec cikla pomeni sočasno nov začetek cikla iste pojavnosti Omega- Alfa ; osnovni delec ,atom,Zemlja,Osončje,Galaksija itd.

DNK zapis vesolja je popolnoma enak za snovno kot za živo pojavnost,ker je  življenje del snovne pojavnosti vesolja.V bistvu med snovno in življenjsko pojavnostjo ni razlike iz Zemlje je nova enaka Zemlja in  iz življenja je novo življenje osebka vrste preko samoreprodukcije življenjskih vrst.Vesoljna snovna pojavnost je ravno tako večno sedaj  samoproduktivna, kot je življenje samo.

Zapisal bom nekaj ,kar sem že zapisal,pa ni bilo razumljeno.Vseobsežno vesollje ni nikoli nastalo,ampak večno sedaj ciklično sočasno samo umira in se samo rojeva na vseh nivojih  svoje pojavnosti.Je z življenjem kako drugače ? Poraja se vprašanje katera življenjska vrsta in njena zavest je to sposobna dojeti? Samo človeška in nobena druga!!!

Potem se poraja vprašanje nastanka zemeljskega življenja v tem njenem ciklu,ki je vezan na cikle osončja in galaksije.Kaj je samogonilna   sila vesolja in od kje njen obstoj? Vloga človeštva v večno sedanjem ohranjanju vesoljnega življenja. Je zemeljsko življenje vezano na teorijo pans permije,ablogenezo, ali na vesoljno človeštvo samo ? Odgovor je samumeven. Človek je večno sedanji varuh,sejalec in žanjec vesoljnega življenja. Kaj nam Zemljanom kot civilizaciji manjka,da ne uresničujemo svojega življenjskega poslanstva ? Odgovor je višji nivo zavesti,ki je vezana na njeno vesoljno samospoznanje.Naš sedanji nivo zavesti -tehnično znanje in razumevanje same enotne vseobsežne večno sedanje vesoljne samozakonitosti je še prenizek, da bi jo dojeli in zaživeli v popolnoma novi življenjski dimenziji.

Zakaj je tako ? samo zato,ker mi kot civilizacija živimo dislocirani od matičnih planetarnih civilizacij /rase/ pod naravno enotno zakonitostjo soodvisni od cikličnih EM frekvenc,ki delujejo na naš genom in na našo zavest.Mi kot sinova satelitska civilizacija vsakih 28000 let pademo.Konča se cikel Zemlje in njene obnove polarnih  ledenih kap s katerimi sama Zemlja ureja svojo temperaturo in jo drži pod t.i. Curievo kritično temperaturno točko. Mi vsakih 28000 let zgubimo vse znanje,ker ker nivo naše zavesti pade tako nizko,da nismo več  sposobni nobenega napredka. Vsakih 28000 let začnemo nov civilizacijski cikel.Da se znanje ne bi izgubilo imamo sistem hrambe teološke civilizacijske zapuščine -osnova vseh verstev sveta.Na ta način se znanje ohranja v šifrirani obliki skozi čas,ko je naša zavest zopet sposobna dešifrirati zapise ,mite,simbole,gradnjo templjev,ki izvirajo iz  naše  enotne teološke zapuščine.

Mi Zemljani smo samo dislociran del vesoljnega človeškega občestva.Mi danes sanjamo kako bomo izpostavili svojo kolonijo na Marsu,a ne vemo,da smo sami kolonija,ki živi na Zemlji,kjer so dani naravni pogoji za življenje. Življenje- človeštvo -je na vsakem satelitskem osončju,ki je starejše od 3 milijarde let in mlajše od 12 milijard let.Planetarna očetova osončja delijo usodo galaktičnih 150 milijardnih ciklov.Je z nami kako drugače? Ali mi ne menjamo svojih celic v 7 letnih ciklih ,dočim naši organi delijo usodo našega celotnega življenjskega cikla? Sestava naše Galaksije 1.Planetarna osončja,satelitska osončja plus Črna luknja,ki ureja 150 milijardne cikle naše galaksije!! Kako? Mi ne razumemo,da se vsaka pojavnost sočasno izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase,energije,prostora,t.časa in *življenja,kjer je EM sila,edina sila kot posledica sočasnega cikličnega samozlivanja obeh vrednosti med seboj,preko skupne ničelne točke.Zato je vsak konec cikla Omega sočasno nov začetek Alfa. Zapisal bom poenoteno vesoljno zakonitost :

Xmept* = Amept* >> EM T.0. O/A<< Rmept* = Xmept* Zadeve ne bom še posebej razlagal,je že obrazložena v enem izmed mojih zapisov.

Vprašanje ,ki sem ga zastavil v naslovu je Ali obstaja nesmrtnost? Nesmrtnost ne obstaja,obstaja pa možnost ponoviti svoj življenjski cikel,tako kot to večno sedaj počne barionska snov-vidno vesolje.Večna je v vesolju samo nebarionska  temna snov,ki ni sposobna vezi in se izraža navzven nevtralno,da se lahko barionska snov znotraj nje medsebojno večno sedaj samozliva.Da bi to razumeli !!! Barionska snov se lahko v svojem vezju naprej nazaj sočasno izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije. Poenostavljeno povedano lahko se izraža kot krogla in kocka sočano.Nebarionska temna snov pa se izraža kot nevtralna skupna vrednost kocke krogle,kot poenoteno telo obeh vrednosti in se ne zmore vezati naprej nazaj,ker je poenotena vrednost mase energije. Zato barionska snov plava v nebarionski-temni snovi.Vsi znanstveniki sveta se lahko zberejo,pa tega dejstva ne podrejo.Samoušečno ,ali samorealizirano,to je sedaj realno vprašanje.V vesolju sta zato sila EM vleka kot sila EM odboja med AMept* in Rmept* Isto polni se odbijata,nasprotno polni se medsebojno zlivata - EM sila vleka.Po starem gravitacija in antigravitacija sta sočasno prisotni v vesolju..

Realno se sedaj postavlja vprašanje vseh naših teorij o pans permiji in ablogenezi! Darwinova teorija in Einsteinova relativnost se postavljata pod vprašaj. Pod vprašajem so odkritja v Cernu,ki so izmišljena in plod prenizkega nivoja naše zavesti in naših psihofizičnih danosti. Pod vprašajem so naša medsončna potovanja,tu bo genski inženiring-odigral prej kot v 50 letih usodno vlogo,kar nam bo omogočilo,da iz Zemljanov postanemo vesoljni popotniki-sejalci ,varuhi ,žanjci in selivci vesoljnega življena*.Energetsko osnovo za takšna potovanja nam samo vesolje ponuja na svojem vseobsežnem pladnju. Vnebovzetje ni iz trte zvita zadeva,žal jo mi ne razumemo pravilno. Lp::)*

Rezultat iskanja slik za vimana

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-01 09:56:58 (Jul 01, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj