VSEOBSEŽNA VESOLJNA SAMOBITNOST SAMA SEBE INICIRA V SPOZNANJE LASTNE VEČNO SEDANJE MATRICE PREKO ČLOVEKA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-05-07 ob 21:35:57

To je v resnici večna pot cikličnega vesoljnega in človeškega samospoznanja na Zemlji..Na Zemlji je trenutno veliko število samooklicanih vesoljnih prerokov,ki vsi od prvega do zadnjega mešajo samo meglo lastne nevednosti. Zakaj ? Zato ker ne vedo,da vesolje ciklično na Zemlji samo sebe inicira preko lastne individualne življenjske samomanifestacije ČLOVEKA v skrivnost lastnega večno sedanjega vseobsežnega obstoja,kjer vlada enotna vseobsežna  vesoljna samozakonitost-matrica.

Ugotovimo lahko,da večno sedanja vesoljna samo delujoča,samozadostna , samobitnost ne izraža sebe na zemeljski pojavnosti v resnici, ampak v lastnem prividu. Zakaj? Zato,ker je naše razumevanje večno sedanje vesoljne samobitnosti zgolj naš privid in zato vesoljna samobitnost na Zemlji v vsemu živi kot naš in sočasno njen- privid. Kar lahko imenujemo zmota.Vesoljna samobitnost je vseobsežna in naša misel,še ni vseobsežna, ker je še vedno dokazano omejena.Lahko bi naštel neverjetno število naših  življenjskih napak .MI podpiramo napačno življenjsko in znanstveno paradigmo in to v lastni nevednosti prevzemamo kot edino verodostojno avtoriteto. Vsakomur lahko zagotovim ,da pri meni ne gre za moj ego trip. V mojih letih je človek je izživet in samopotrjen v sebi.V mojih letih človek pozna samega sebe. Moj namen je edino povedati,kar se je samo rodilo  v meni,brez moje volje,ali želje.  Vsak se bo vprašal kako? Po naravni večtisočletni življenjski  samorepreodukcijski verigi naše vrstemme je ta veriga izvrgla v življenje  ,tako kot vsakogar med nami. S tem sem se rodil in to jemljem kot življenjsko danost. To je samo rastlo v meni in v to sem prepričan.Vem,da ne sanjam,ker sem in živim normalno življenje.V ničemer ne odstopam od običajnih ljudi in niti ne želim.Vem ,da me je vesolje samo iniciralo v svojo bit in bistvo,preko naše življenjske reprodukcije,brez moje volje in želje.Sebe razumem,da mi je bilo dano,da sem vpet   v večno sedanjo skrivnost vesolja.Ni na meni,ali me bo kdo poslušal in razumel.Na meni je,da povem,kar mi je bilo dano v življenju.Iz tega vzroka in zavedanja nisem ne žalosten ,ne vesel,opravljam in sporočam samo lastno prebujenje v pravo življenje.Vem,kar vem in to je,da moj brezčasen individualiziran akumuliran spomin /duša/ naše vrste prebujen in ta  uči moj realiziran um in mu sporoča brezčasne skrivnosti naše vesoljne vrste in same večno sedanje vesoljne samobitnosti. Mogoče bo komu padla na um ideja,da se imam za kakšnega izbranca. Sploh ne,na to niti pomislim ne.Pri meni gre samo za prebujen vesoljni brezčasen spomin /dušo/.Vem kaj pomeni spočet po svetem duhu.To v resnici pomeni prebujen akumuliran spomin zaradi genske predispozicije,ker je moj genom usklajen z vsemi EM frekvencami,ki jih mi vsi tekoče prejemajo in te nas ciklično psihofizično dvigujejo ali zavirajo v našem bivanju in razumevanju samih sebe in vesolja,katerega živi individualni del smo mi vsi in vse.Oproščam se,če se kje ponavljam.Spisal sem kar sem mislil sporočiti.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/05/07/publishwall_1525721758_9179538.jpg

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
7
abram1b2 Cej
0
May 11, 2018
Se strinjam s teboj haapy yack. ;)**
#7
haapy yack
0
May 11, 2018
hoj
Ja globalistom tistim, ki držijo za jajca ZDA in dobršen del sveta je Rusija in Kitajska trn v peti ne zarad svoje ideologije in nedemokratičnosti ampak zato, ker predstavlja edino oviro k njihovi popolni prevladi nad svetom. Tu notr je še Kitajska. Iran neki proba in se bo moral sosočiti z napadom. Zjebal so Gadafija, Husota k sta neki probala proti NWO. Zjebal bodo tudi EU. Nemčija je pretektorat ZDA do leta 2099. Do takrat pa bodo globalist že obvaldoval cel planet. To sranje so moral Nemci podpisat 21. maja 1949, ki jih postavlja pod pretektorat USA beri Židov. Takrat je moral podpisat Konrad Adenauer
Merklica ga je moral na novo podpista 2013. in je pod oznako Stregste Vertraulichheit in uradno se v Nemčiji nič ne ve.
Me pa res zanima kako se bo svet spopadu s tem načrtom.
Asad jedejal, da v Siriji že poteka nekaka 3 svetovna vojna.
Za napad na Iran pa je leta 2005 dal Bush vojski ZDA proste roke. Takrat je dejal, da naj napdejo Iran, ko bodo pripravljeni.
Tle pa sta sumljivi Indija, Brazilija sploh pa južna Afrika, če veš da tam vlada globalistična familija Oppehheimer, ki ima v južni Afrik popolnoma vse pod kontrolo.
totalitarnademokracijapres
boditevcvetju
#6
abram1b2 Cej
0
May 10, 2018
Radmila in Loop 1 :)*
O=bema hvala za vajin komentar. Radmila Putin se je pravilno odločil. Lp ;)**
#5
Radmila Čučak
0
May 10, 2018
Abram in Loop......res upam da načrt New World Order, kot si ga je zamislila politično-bančno-gospodarska elita.... ne bo uspel.....

Ta ideja NWO je zla in namenjena je zasužnjenju človeštva, med drugim tudi s sodobno tehnologijo, ki lahko vpliva na mišljenje (možganske valove) in s tem na obnašanje človeka........ter s poskusom uvajanja ene svetovne religije pod krinko ekumenizma, ki ga izvaja Vatikan z željo vladanja svetu

Upanje v zlom New World Order so politiki, ki so se uprli dominaciji ZDA in Velike Britanije, kot je Vladimir Putin.

Skupaj z Indijo, Južno Afriko, Brazilijo in Kitajsko je uvedel nov bančni sistem BRICS, ki ni pokoren Rothschilds in Rockefeller bančnemu sistemu. Iz Rusije je izgnal Rothschildse in jim prepovedal vstop v Rusijo. Prepovedal je genetsko spremenjeno hrano, ki vsebuje endogeni pesticid, ki škoduje zdravju in je tudi del načrta New World Order za sodobno suženjstvo. (bolnega) človeštva

Korak v to smer je tudi opustitev petro dolarja s strani Kitajske, ki je začela postopek za nakup nafte v svoji valuti in je največji kupec nafte v svetu.

Tudi Donald Trump je trn v peti vladarjem NWO, kot sta Rothschilds in njegova podaljšana roka George Soroš, ki sta lobirala za izvolitev NWO podpornice Hilary Clinton.

V okviru EU pa je uporni politik, ki razmišlja s svojo glavo in za dobro svojega naroda Viktor Orban, ki je iz Madžarske izgnal spletkarja Georga Soroša, ki je zaslužen za LGTB ideje in vse popačenosti sodobne levičarske politike, kot je teorija spola...in financira mrežo nevladnih organizacij
#4
Loop 1
1
May 10, 2018
Jaz tudi pravim da to ne bo nikoli uspelo, bistvo Nwo je popolno dominacija nad clovestvom. Pac popolna zadovoljitev tistega najnizjega v cloveku pohlep (za tem se skriva strah). To pa je jama brez dna, tako da ce bi bilo mogoce bi clovek tudi dominiral naprej po vesolju. Saj v bistvu bi bilo tudi to mogoce in verjamem da se to nenehno dogaja. Ampak naravna zapora za to je ravno clovek sam, ki vzame to znanje tistim ki so ga zlorabili ti. padli.
Ampak zanimivo, tudi ti na vrhu- varuhi znanja so bili nekoc padli po genu, nobeden se ni rodil kot varuh, ocitno moras prvo poznat slabo da bi vedel sploh kaj je dobro. Tako si jaz to razlagam.

L.p.
#3
abram1b2 Cej
0
May 09, 2018
haapy yack )**
Naše znanje je malo vredno in je daleč od resničnega.Zaradi tega vzroka jim ne bo uspela agenda NWO. Lp :)*
#2
haapy yack
0
May 08, 2018
hoj

Krasn. Ampak že nekaj časa traja najbolj direkt napad na živi svet Planeta. Ta napad se izvaja preko biotehnologije, ki se zlorablja v okvirju načrta absolutne kontrole bioloških planetnih resursov. Te tahnologije
vdirajo v sam informcijski kod biosfere. Priča smo zlorabi sodobnega znanja in tehnologije.
Vendar je razmerje planetarne destrukcije znak, da prehajamo skoz svojevrstno 'vesoljsko konvergencijo' do ravni Sončnega sistema in ravni našega planeta, in bodo vsa bitja planeta prešla radikalno transformacijo.
vojaškokorporacijskatehnovojnaprotibiosferipres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-05-07 21:35:57 (May 07, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj