Z VOLITVAMI PRIHAJAJO ZOPET NOVI IN STARI LAŽNIVI IZBRANCI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-05-05 ob 09:30:20

Raz 20,6.14 Blažen in svet, kdor ima delež pri prvem vstajenju! Nad takimi druga smrt nima nobene oblasti, ampak bodo postali Božji in Kristusovi duhovniki ter bodo kraljevali z njim tisoč let.

Blažen in svet kdor ima delež pri sedanjih slovenskih volitvah. Nad izvoljenimi pravna država nima nobene oblasti,ampak imajo oni v rokah svoje pravo.Oni bodo kraljevali nad Slovenijo in nasladnja štiri leta mešali meglo in spreminjali svoje obraze. Iz dobrohotnih bodo postali tirani lastnega naroda in ga zasužnjevali in poniževali po svoji  volji. Vse to bodo naši izbranci počeli po naročilu lažnih bogov iz ozadja.Ti lažni bogovi držijo vse vajeti slovenskega voza v svojih rokah in ga peljejo že 27 let v  dokončni propad.

Raz.20,6.14  To ni ne božja, ne človeška resnica,ampak je večno sedaj  vseobsežna vesoljna resnica,ki ji človeštvo lahko samo nemočno sledi v svoji sedanji življenjski temi in tako brez luči išče pravico do lastne odrešitve. in pravega človeka vrednega življenja. Slovenci ne krivi, ne dolžni smo nezavedajoč se tega, ujetniki lažnive skupine ljudi,ki so si vzeli pravico vladati nad nami. Ti lažnivi kljukci mislijo,da se jim bosta med in mleko še dolgo cedila,toda nevedni lažnivi in egoistični kot so,ne vidijo ,da se njihov konec  pospešeno bliža.Oni mislijo, v svoji samopašnosti in lažni vsevednosti, da jih roka vesoljne  pravice ne bo dosegla .Še kako jih bo dosegla in to nezmotljivo in dokončno za njih.Oni ne vedo in se ne zavedajo,da so svoja življenja že zakockali s svojim nemoralnim in brezsrčnim početjem.

Upam si zapisati,da se Slovenci nimamo ničesar za bati,tudi to težavo bomo prebrodili in se osvobodili tistih,ki nas danes in so nas tlačili k tlom že tisočletja.Ne bo nas odrešila ne božja ne človeška roka,odrešilo in osvobodilo nas bo vseobsežno vesolje samo, po večno sedanji lastni zakonitosti in samodelovanju..Nam pripada zapisan  delež,mi to vedeli,ali ne.Pravica za nas ponižane in izkoriščane obstaja,tudi brez naših lažnivih in nesposobnih politikov.  Ti pohlepneži vidijo samo čas svojega življenja in ga nevedni sami sebi pogubljajo. Vesolje večno sedaj  smo deluje proti njihovi volji in v prid tistih,ki so se jim delale in se jim delajo krivice s strani teh plenilskih vesoljno omejenih življenjskih pritlikavcev. Lp

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
haapy yack
1
May 05, 2018
hoj
Ne morejo škorc mimo svojih gospodarjev. Katerih gospodarjev? Tistih, ki so finaciral komunistične vlade in Dolfeta. Ki so finaciral Stalina, Lenina, Trockega, komunistično revolucijo. Wall Street in mednarodni bakirji v New Yorku, v Švici in Londonu. Sam buh in potana vedo kaj vse so ti škorc še financiral preko celga sveta.
Kam vse to pelje? To je lepo povedal Myron Fagan.
Rekel je: Zamisel je bila, da bi oni, ki opravlajajo z splošno zaroto izkoristili razlike v dve tako zvani ideologiji (marksizem/fašizem/socializem da bi omogočili (iluminatom da podelijo vse večje število človeštva na med sabo nasprotne tabore tako, da jih lahko oborožijo in z pranjem pameti potisniti v boj - in medsebojno uničenje.
Torej ti globalni škorc so dal škorcem v Sloveniji proste roke pri vodenju države na demokratičen način, demokracija sploh nikol ni bila njihov cilj. kako plenilsk škorc vodjo državo in nacionalno ekonomijo, je problem škorcev. Globaln škorc se ne vmešavajo v notranje zadeve lokalni škorcev. Globalne škorce edin zanima da je Slovenija njihov del globalnega aresta. Predvidljiv in obvladljiv prostor v skladu v skladu in iteresi globalnih škorcev.
demokracijajeprividpres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-05-05 09:30:20 (May 05, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj