PRODANA EU

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-04-17 ob 08:57:19

Glavni evropski politiki so brez potomcev,zato se jim fučka za EU. E. Macron brez potomcev, Theresa May brez potomcev.Angela Merkel brez potomcev,J.C. Juncker brez potomcev. Kdo se še čudi,da je EU ostarela in nemočna dama brez načrta za prihodnost. Če ti politiki niso bili sposobni zagotoviti lastno samoreprodukcijo ali,/posvojiti otroke/kako naj zagotovijo prihodnost EU?  To so že v osnovi deformirani ljudje. Ob bogatstvu,ki ga posedujejo nimajo niti toliko življenjske empatije,ljubezni in odgovornosti,da bi si ustvarili lastne družine z otroki..Po svetu je lačnih in nebogljenih otrok na milijone in ti egoisti mislijo samo na lastno rit- celotno svoje življenje.To so prodane duše,zato je prodana tudi EU in zato brez perspektive.Ti ljudje znajo samo razdirati in ne graditi.Njim gre samo za osebni interes in vse drugo jim ni mar. Sedaj so se ti akterji spravili nad Rusijo in v ta drek potegnili zmešanega Trumpa in celotno EU razdelili na dva tabora.Ne piše se nam nič dobrega.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
5
haapy yack
0
Apr 18, 2018
Evo kva ti pripravlja zet Trumpetoviča, Jared Kushner član radikalne sekte Chabad, ki ima za cilj, da bo imel vsak njihov član 2800 zužnjev dočim ostanek človeštva pogine.
https://www.popsci.com/my-boring-cyborg-implant
zasužnjimesamomenahranipres
boditevcvetju

Why Did I Implant A Chip In My Hand? | Popular Science

The author's RFID implant can do a lot of fun things—but it's not as scary or as useful as you might think.
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2018
Haapy yack:)*
Res so zločinci.!:)*
#4
haapy yack
0
Apr 17, 2018
hoj
Ja pa ja. Gospodje?
Škorc nas imenujejo "CATLE" ali živina.
Mi njih zločinci a sami sebe imenujejo elita.
Evo enga.
Oto fon Habsburg je bil rojen leta 1912. s častjo Veliki vojvoda Franc Jozef Oto Robert Marija Anton Karl Maks Henrich Siktstus Ksavier Feliks Renatus Ludvig Getan Pius Ignacijus od Avstrije, zadnji vladar Avstrije in zadnji kralj Madžarske.
ložakarlaveliegapres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 17, 2018
Haapy yack :)*
Dober komentar.Pan Evropa-po poljsko se mi zdi,da je pan povezan z gospodi. Gospodska Evropa? Prej oropana Evropa. Lp :)*
#2
haapy yack
1
Apr 17, 2018
hoj
Ko imenuješ te škorce. To so marionete Rothschildov.
Od samga začetka je obstajal načrt, da se ustvar Evropska unija kakršna je danes, a potem gredo naprej. Ali skrivna roka mora delovati na skrivaj vse do točke s katere ne bo vrnitve. Načrt centraliziranega nadzora fašistično, komunističnih Združenih evropskih držav datira že stoletja nazaj. Bila je to stara želja vitezov Templjarjev še preden je javnost zato sploh zvedela. Glavni igralci, ki stojijo za prevzemom Evropske unije so Rothschildi in skrivno društvo, ki ga loh mirne duše imenuješ rotštildski cionizem. Eden njihov glavn igralc je bil Richard N. Ceudenhove-Kalergi, avstrijsk politik, ki je leta 1923 napisal knjigo Pan-Evropa. Naslov ima v sebi Pana, rogatega ovna boga Saturna, ki združuje satanizem, Evropo in boginjo Babilona. V tej buklc se grof zavzema za neki tazga kar je danes skrpucalo Evropska unija. Bil je soustvarjelec skupaj z Rothschildi in Habzburžani. Otto von Hansburg je potem postal predsednik Panevropke unije. Bilo je to kakih 60 let pred tem kar danes imenujemoEU. Pol se je škorcem pridružu še Max von Warburg iz Hamburga in ta škorc je pozneje postal Dolfetov bankir preden je leta 1938. spizdu v ZDA. Bil je tudi direktor I. G.Farben, tvorevine, ki je Dolfetu omogočla prihod na oblqast.in preko katere so upravljali koncentracijsko taborišče Auschwitz. Njegov brat Paul Warburg je bil eden od pokretnikov moči Federalnih rezerv, ki so leta 1913. uzurpirale ameriško ekonomijo za potrebe Rothschildov in jo še dane pohlepno goltajo.
May Warburg je bil priznani financer Lenina in ruske revolucije po nalogu Rothschilda, dočim ja paul bil njihov partner v investicijski banki Kuhn, loeb and Company v New Yorku. Ta banka je bila ključna pri financiranju Lanina, Trockega in revolucije, ki je potem ustvarla zahrbtno Sovjetsko Zvezo. Dobr. Kaj pričakujete od takih škorcev?
sencanevidnerokepres
boditevcvetju

#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-04-17 08:57:19 (Apr 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj