GALAKTIČNA SONČNA DINASTIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-04-01 ob 09:41:15

Ali obstaja v naši galaksija vsecivilizacijska vodilna združba,ki se imenuje Galaktična Sončna Dinastija ? Kje je njen sedež,če obstaja?  Kdo smo potem Zemljani ?  V kakšni povezavi smo mi Zemljani z GSD? Od kje je naše poreklo? Smo mi dislocirana civilizacija potomci izgnanih iz GSD /Raja/ ? Ali je Zemlja naša gostiteljica? Katere življenjske lekcije ali življenjskega  zakona se moramo znova učiti? Ali mi živimo pod enotno vsezaobjemajočo vesoljno zakonitostjo? Zakaj nismo mi tehnološko sposobni uresničiti medsončna potovanja? Nas kdo spremlja,kako se ciklično preobražamo in nas pusti,da sami ponovno spoznamo napake naših prednikov Adama in Eve? Imamo možnost,da se vrnemo nazaj v Raj-GSD?

Zakaj obstaja pojem vnebovzetja *? Si ga je kdo izmislil,ali je to naša življenska možnost? Od kje pojem večnega življenja? Vstajenja od mrtvih ,je to nam omogočeno? Zakaj imajo vse zemeljske vere isto vesojno teološko osnovo ? Pozna GSD sistem hrambe ciklično izgubljenih znanj kot enotno vesoljno teološko zapuščino ?  Mi zmoremo dešifrirati in spoznati to brezčasno vesoljno teološko zapuščino našega vesoljnega človeškega rodu ? Je človeška vsemogočnost privid,ali realen obet ? Sta  naša znanost in naše znanje pravilno,ali je vse zgolj naš privid,kako razviti in edinstveni smo mi Zemljani? Nam res preti kakšna reptilska civilizacija,ki si želi prilastiti Zemljo in nas podjarmiti  ? Zakaj nasedamo takšnim bedarijam in izmišljotinam  posameznikov med nami?

Ali nas je Jezus Kristus res odrešil,ali se bo šele pojavil med nami ? Je Jezus zgoj teološki opis ponovnega  pojava vesoljno samospoznaega človeka na Zemlji? Kako je lahko nekdo kot je Jezus spočet nespolno po svetem duhu in je človek ? Je Marija božja mati zgolj teološki opis za Zemljo,ki bo ponovno simbolno rodila t.i. božjega sina,ki je človek ? Je naše življenje res zgolj eno samo trpljenje ? Je naše versko upanje na odrešitev res brezpredmetno, ali je to naša realnost, ki resnično obeta? Zakaj mi sodimo drug drugega po lastnih osebnih sposobnostih,za katere mislimo,da so zadostne,da lahko sodimo ? Ali niso naše sposobnosti zgolj naš privid,ki zamegljuje naš realen pogled na svet in nase individualno?

Zakaj mi Zemljani malikujemo t.i. genije med nami,če nam ti geniji ne zmorejo ponuditi pravega smisla in znanja,ki nas bi življenjsko resnično in praktično odrešilo in osmislilo naša življenja ?  Je pravi smisel življenja jesti,piti, srati in se s komolci boriti za boljše življenje, da bi na koncu smrt bila naš celotni smisel našega bivanja ? Je v tem kakšna odrešitev ? Ali še vedno verjamemo,da živimo samo zato, da trpimo v lažnem izmišjenem upanju ki se s smrtjo konča,brez prave  nam objubljene nagrade ? Pri Bogu ni nobenih zveličanih duš,zveličajo nas lahko edino naša duše same -v nas samih? Na Zemlji trenutno ni nobenih božjih posrednikov in nobenih svetnikov.

Papež RKC ni noben božji posrednik,je samo neuk človek,ki ga verniki častijo kot nadčloveka. Zakaj mi vsi igramo življenje in ga ne znamo in ne zmoremo pravilno živeti ?  Zakaj nas ni sram naše nevednosti,ali zato ker ne razumemo resnice in jo še nismo spoznali? Zakaj nasedamo samoklicanim prerokom med nami,ki so v resnici samo bedniki,ki namerno ali pa nenamerno trosijo svoje bedarije po Zemlji !?? Zakaj dovoljujemo bratomorne vojne? Zakaj ponižujemo drug drugega in ne sodelujemo z roko v roki? Zakaj si ne zmoremo priznati,da smo kot otroci,ki se prepirajo v peskovniku za pesek,ki ga je dovolj za vse? Zakaj si ne priznamo,da smo beda od bede vesoljnega človeškega rodu ? Bo kdo skočil in argumentirano oprekal tej resnici ?

Zakaj mi sanjamo o življenju na Marsu,če nismo sposobni  niti svojega zemeljskega uravnovesiti in urediti prijaznega za vse !? Želimo na Marsu ustvariti elito,ki nas bo od tam kot živino vodila tu na Zemlji ? Ti samovšečni  bebčki ,ki silijo na Mars mislijo,da jim bo vse dovoljeno.Ne vedo pa ,da jim ne bo ničesar dovoljeno,kar ni na Zemlji. Njihova ošabnost je v resnici brezmejna,ošaben pa je vedno samo bedak ! Nikomur ne svetujem naj se pogobi vase,ker ne bo imel nič od tega,bo samo še bolj življenjsko zbegan.NIkomur ne svetujem delavnic,ki jih organizirajo razni duhovni mojstri,ker so vsi ti duhovni mojstri sami potrebni pomoči. Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
6
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Da ne bo pomote
Pozabil sem se omenit da imajo te besede lahko tudi drugotni pomen, naprimer ko recemo, imam svoje demone, je to misljeno na skodljive umske strukture- vzorce ki nam zadajajo bolecino.
Jaz sem govoril o splosni uporabi tega misljeno za entitete ki jih ni. Torej v tem primeru je zaveden hudic, angel lahko samo clovek, drugo so pravljice.
#6
Loop 1
0
Apr 05, 2018
Prvo bi poenotil pojme, simbolicne zgodbice, ki so nastali skozi zgodovino, za zacetek recimo:

Bog=alah= univerzum
Clovek=angel= nadangel=inteligentne nezemeljske civilizacije
Clovek=satan=hudic=demon

Zelo bi se spodobilo da se pocasi zacnejo razbijat te nevednosti ki za danes, za danasnji nivo zavedanja niso vec primerni. Saj ni cudo da se civilizacija utaplja v nevednosti. Sveta zapuscina bi se morala prilagodit na danasnji nivo, ne da se guli nelogicno to kar je staro na stotine tisoce let.

Iskati boga je nakaj kar izhaja iz same nevednosti nerazumevanja tega pojma. Kako lahko isces nekaj ker je prisotno oziroma je sleherni delcek vsega? Zato lahko to isces v nedogled. Tukaj je prava stvar uvid, da uvidis da nemores iskat nekaj kar je vseprisotno. Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol! Torej kje kaj je bog? Dvigni kamen, in našel me boš; razkolji les, in tam sem! Nesteto svetopisemskih prilik prica o tem. Kratek uvid v to se imenuje satori, ko to dozivis ves da bog sploh ne more bit blize kot je in si pravzaprav eno z njim! Sam zavedni center boga oziroma univerzuma si takrat ravno ti sam, si ziv del boga kajti kamenje zemlja zrak voda in rastline in zivali okrog tebe to ne morejo bit, ker ima samo clovek zavest na tem nivoju.
Samo uporaba besede univerzum namesto bog bi zbila 50% misterijev.

L.p.
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 02, 2018
haapy yack :)*
Nič od tega,če ti ni to dano z rojstvom. Zakaj bi me nekdo peljal do Boga če vem,da sem njegov individualni živ samoizraz.Tako kot vse ostalo.Ni izjem.
Biblija je šifriran zapis in rešitev vseh šifer je v individumu,ki ve kdo je in ima za to reševanje predispozicijo v svojem genskem zapisu. Tu nobeno učenje ne pomaga ,je samo individualno delo na dešifriranju. Rešitev imaš v sebi v svojem polju nezavednega,ki ga lahko z lastnim delom na dešifriranju ozavestiš samo v sebi. Fenomomelogija ima dobro definicijo ni ne resnično- ne lažno je nekaj tretjega, ni privid -ampak je uvid..Lp :)*
#4
haapy yack
0
Apr 02, 2018
hoj
Ja. Ni instant resnice. Moraš resnično to razumeti. Iščite in našli boste, trkajte in odprlo se bo. Iščite in vam bo dano. Ne samo sprejamati stvari take kot so. Ne pričakvat, da vas bo nekdo odvedel do samga Boga. To se nikol ne bo zgodilo, ne dogaja se niti sedaj in nikoli ne bo tako enostavno.
Simboli in emblemi so temelj vsakega odkrivanja. Ne znaš čitat simbolov ne boste vedeli o čem zgodba zares govori. To govorim za Biblijo. Biblija je kodirana. Eno sporočilo je šifrirano znotraj drugega sporočila. Ljudje to razumejo preveč doslovno, ali pa slepo sprejemajo vse kar se jim govori, da verujejo, in ne razmišljajo s svojo glavo.
butnskalapres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 02, 2018
haapy yack ;)*
Nič nimam proti tebi,samo malo se zresni in ne verjemi pravljic Sitchina,Danikena ,Icke in še kakšnega pravljičarja bi se našlo. Sumerci so si komaj klinopos izmislili in oni bi že kar Luciferja odkodirali. Lucifer in Bog nista vezana na osebe niti kralj sveta,ki je brezosebni princip vesoljne inteligence na Zemlji.Lahko bi ga imenovali delovanje svetega diha/ EM sile/ na človeško bit.Od tega samodeovanja smo mi psihofizično soodvisni.
#2
haapy yack
0
Apr 02, 2018
hoj
Zemlja je naš arest. Odprtga tipa pod kontrolo. Ko kaznejenc uničjo svojo ječo bo tudi z ječo (Zemljo) konec.
Zemlja bo postala mrtev kamnit svet.
Prah si bil in v prah se povrneš. Tlele ne rabiš nobenih ne vem kakšnih velikih besed.
Mreža, ki ovija planet je zajebana. Dokler ne najdejo ključa s katerim bodo vstopili v mažgane Kralja sveta, katerega skrivališča še niso odkrili bo na planet sranja na golide. Torej celoten sistem za kontrolo planeta je nameščen na orbitalni postaji, ki je bila nameščena geostacionarno, v velikih višinah nad planetom. Mirno in od dosega človeških rok počiva od enem od satelitov, ki so jih Sumerci slikovito imenval IGI.GI. Tisti, ki opazujejo in vidijo. Tam je osrednji del sistema, ki so mu v Svetem pismu dal ime Lucifer - Nosilec luči. V Babilon so si svečenih (tehnično osebje) prizadeval, spizdit iz svoje ječe (Zemlje) v svobodo, hotel so si prilastit svojga "generalnega nadzornika" in božjega arhangela Luciferja, preštudiral so njegovo delovanje in so ga počas deaktiviral ter s tem odklenili svojo ječo in si tako naredili ime. Načrt jim je skoraj ratal. Napravo so poškodoval in njen osrednji del se je poškodoval. Njen spominski del je šel v franže, spominski kristal smaragd. Svečenik so ga takoj zamenjal, vendar so zarad svojga nezdostnega znanja izbral napačen nadomestek, ki je bil originalu za las podoben, pa vendar ni bil pravi Lucifer - Nosilec luči je tako postal Satan - Knez teme.
prižgitelučinposvetilosebopres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-04-01 09:41:15 (Apr 01, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj