SLOVENIJA STREZNI SE !

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-31 ob 10:33:57

1. Napočil je čas ko se mora Slovenija in sovenski narod strezniti. Najprej se morajo strezniti vse tri veje obasti zakonodajna,izvršilna in sodna veja .Nato se morajo strezniti slovenski mediji in politično kapitalska izpostavljena slovenska mreža,ki je že 27 let zdrogirana od oblasti in pokradenega denarja slovenskim državljanom.

2.Strezniti se mora slovenski narod,ki se je pustil celih 27 let omamljati celotni kradljivi politično kapitalski mreži z lažnim  upanjem,da bomo druga Švica. Narod mora spoznati in si priznati,da  danes v Sloveniji večina njenih državljanov živi zato,da lahko v Sloveniji samo še životari. To je danes slovenska realnost.

Nietzsche : Po njegovem mnenju mora novo moralo in vrednote ustvariti človek sam, ker bogov in nobenega drugega sveta ni in ko enkrat spoznamo, da si vrednote ustvarjamo sami, ugotovimo tudi, da si lahko izberemo tiste, ki so nam najbolj v prid. Človek si že od nekdaj želi moči in oblasti in stremi k dosegu samoizpolnitve. Nietzsche temu prizadevanju pravi 'volja do moči', pri tem pa ni mislil le na politiko in osvojitve, temveč tudi na kulturno dejavnost.

Če se želi slovenski narod samoizpolniti potem ima pred prihajajočimi volitvami edino možnost,da voli tiste stranke,ki so  se pripravljene s svojim programom zavezati,da bodo  Ustavo R Slovenije spremenile tako,da bo v njej zapisano,da bo v  R Sloveniji uvedena Ustavna ureditev-  Državljanskega  Samopravnega Kapitalizma.

Po meni je to edina pot,da slovenski narod dobi nazaj uzurpirano oblast in na ta način izpelje pravo tranzicijo Sovenije iz socializma v samoupravni državljanjski kapitalizem,kjer bo narod edini  lastnik , upravljavec in dedič  državnega premoženja.

Na ta način bo narod lahko po pravni poti zahteval nazaj njegovo pokradeno skupno državno  dediščino po tranzicijskih tajkunih in politično strankarskih kapitalskih navezah..Voliti bi morali tisto stranko ,ki se je pripravljena zavezati,da bo na prihodnjih volitvah uvedla preferenčni glas brez strankarskih nosilcev liste.Izvojeni v DZ so tisti poslanci,ki dobijo največ preferenčnih glasov volivcev.

Vsak izvoljeni poslanec DZ se lahko odpokliče s funkcije z enakim št. državljanjskih  podpisov kot  je prejel glasov na volitvah neoziraje se ali je to mandatar, minister, ali samo poslanec. Zmanjšati je potrebno zahtevo za referendumsko pobudo iz 40.000 na 20.000 podpisov državljanov..Slovenci postavimo  pogoj katera stranka se našim  pogojem zaveže to volimo na volitvah.

Ne nasedajmo več raznim ustavnim sodnikom,da so naše zahteve protipravne. Mi smo že po Ustavi R Slovenije edini suveren te države in naša državljanjska volja je nepisan zakon za slehernika v Sloveniji. Nisem politik, sem samo navaden državljan,ki misli s svojo glavo. Tudi,če se motim sem dolžan v imenu svoje želje za boljše življenje  svojih potomcev in vseh nas, to zapisati..Lp:)

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
Dajana Babič
0
Mar 31, 2018
bravo!
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 31, 2018
haapy yack:)*
V Slovenije je tako vse nemogoče za večino.Lp :)*
#2
haapy yack
0
Mar 31, 2018
hoj
Misija nemogoče. En primer. Dobovšek novač bivše škorce LDS.
Ve se pa kako so ga pohal škorci v LDS.
Recimo, če se še kdo spomni škorca Ropa roparja, ki je takrat kot janičar udrihal prav po svoji srednji Ropovi generaciji.
Govor je seveda o takratnem Ropovem
ropu stoletja. Šlo je za pokojninsko reformo. In LDS ustanavljanju konzorcijev v Avstriji in Švici v katere so iz Slovenije znesli 250 miljonov dolarjev in s katerimi bi gradili elektrarne na spodnji Savi. Mi bi jim pa še tridest let plačval elektriko.

boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-31 10:33:57 (Mar 31, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj