VSE KAR SE ZEMELJSKEGA ŽIVLJENJA IN NAS SAMIH TIČE, JE ZLAGANO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-13 ob 11:10:04

Mi smo kot civilizacija tako omejeni,da če bi se resnično srečali s našimi brati in očeti iz katerega koli galaktičnega planetarnega osončja bi nas bilo  sram,da smo sploh ljudje Mi  smo dislociran del vesoljnega človeštva,ki živi pod naravno zakonitostjo njenih ciklov.,. Mi mislimo,da smo pojedli vso vesoljno pamet, pa v tem svojem sedanjem  civilizacijskem ciklu še iz življenjskega vrtca nismo iztopili.

Znanost in ljubiteljski antropologi se prepirajo med seboj o izvoru zemeljskega življenja in nas ljudi na Zemllji.Vsaka stran nima niti enega resničnega argumenta,ki bi dal pravilen odgovor. Znanost in ti ljubiteljski znanstveniki iskalci resnic nimajo v ničemer prav. Tako eni kot drugi oprerijajo s čistim nerazumevanjem in neznanjem o vsemu.Oni ne razumejo ciklov,ki vladajo večno sedaj celotnemu vesolju,ne razumejo enotne vseobsežne večno sedaj iste vesoljne samozakonitosti ,zato nimajo argumenta,ki bi lahko potrdil pravilnost vsake njihove trditve,ki so povečini čiste zablode in sramota človeškega uma.

Šele ko bo človeštvo tole dojeli se bomo začeli pogovarjati argumentirano in ne rekla kazala neka zbegana uradna ,ali ljubiteljska avtoriteta: Xmept*  = Rmept*>>> EM T.0.O/A <<<Amept* = Xmept*

MI verjamemo namišljeni znanosti, ki se bori za svoj primat in s tem v resnici poneumlja in zavira svobodo mišljenja vsakogar,ki se ne podreja njihovim lažem in neumnostim.Isto je z politično kapitalskimi lopovi,ki kradejo in izkoričajo celotno bogatsvo Zemlje,ki je last celotnega človeštva in ne njihova osebna last kot si to oni mislijo. To so uničevalci celotnega življenja ,kot je znanost zatiralka svobode mišljenja.Sem spadajo še vse cerkve in vere,katerih učenje si so pristali pohotni in ničvredni cerkveni dostojanstveniki.Vse na Zemlji je zlagano in zato so tudi naša življenja zlagana , ničvredna in necenjena.

Vsi mi samo lažemo drug drugemu vedno v lastnem interesu in se neutrudno pehamo za napačne življenjske  vrednote in sledimo napačnim življenjskim ciljem,ker pravega smisla našega bivanja sploh ne dojemamo.Mi počnemo vse tisto,kar je narobe in ne tistega,kar bi bilo prav.Mi kot civilizacija smo kot taki sramota vesoljnega  človeškega rodu,ki se tega sploh ne zaveda in niti ne more tega v sebi niti ozavestiti,ker ne vemo,da živimo v ciklu,ki nam tega še ne omogoča. Najbolj lažejo fiziki in naravoslovci ,enakor tudi družboslovci.Kup primerov njihovih egocentričnih samovšečnih  laži se da navesti.

Če bi samo to razumeli,bi opustili vsako medsebojno agresijo in poskrbeli,da ohranimo Zemljo in njeno življenje,tudi lastno v najbolj možni uskljajenosti s samo enotno večno sedanjo vseobsežno vesoljno samo zakonitostjo.Ali smo mi res najbolj sposobni in razviti plenilci,ki so se ohranili samo zato,ker so najbolj razvite živali?

Ali si ne moremo priznati,da nas Zemlja čiklično gosti in ,da smo  življenjsko odgovorni za vse kar z nami tu živi in nas tudi preživlja.MI počnemo z vsemi temi darovi hujše kot svinje z biseri.

Mi nismo s tem mišljenjem in dejanji ki jih počnemo del rešitve,mi smo največji del problemov tega planeta in zato tudi lastnih problemom ,ki se jih sploh ne zavedamo. Polno je okoljevrstvenikov,duhovnih učiteljev, lažnih Jezusov in prerokov ob totalni zbeganosti in nerazumevanju uradne znanosti,ki laže sebi in vsem,ki niso njen del. Isto je s temi alternativci,ki se jim še manj sanja kot uradni znanosti kje so pravi odgovori in rešitve..

Naša civilizacija mora najprej dobiti osnovo temelj na kateri in s pomočjo katere bo prišla do pravih odgovorov.

Xmept* = Rmept*>>> EM T.0. O/A <<< Amept* = Xmept*,ki delijo usodo 150

Xmept* vsak individualni pojav mase energije,prostora t,časa in *življenja  je sestavljen iz Realizirane vrednosti  mept* in iz Akumulirane vrednoosti mept* ,ki se cikično medsebojno samozlivata v nasprotni smeri preko skupne T.0.ničelne točke-Vzrok in posledica njune Em vezi,jeEM sila kot edina vesoljna sila odboja in vleka ,kjer vsak konec O cikla sočasno pomeni začetek A = O/ A/novega cikla samozlivanja Rmept* in Amept*.  Vsak individividualni elementarni X mept se lahko v svojem EM vezju naprej nazaj sočasno izraža kot Rmept in Amept-hermafroditska narava osnovnega delca do galaksije. V vezju med Rmept in Amept se isti vrednosti medsebojno odbijata-EM  sila odboja med silama Rmept in Amept pa vlada EM sila medsebojnega vleka na skupno T.0. Življenje ima na to elementarno zakonitostjo odgovor v samoreprodukcijski verigi življenjskih vrst.

Vesoljno Življenje ni nikoli nastalo kot ni nikoli nastalo  samo vseobsežno vesolje ampak večno sedaj ciklično samo umira na vseh svojih nivojih in se ciklično samo rojeva _večno sedanje samo delovanje,samo zadostnost in samo ohranjanje. Pri življenju skrbi za selitev večno-sedaj  po osončjih in galaksijah edino človek in nihče drug.

Primer Ko se Osončje samozlije se sočasno konča njegov posamični 15 milijardni cikel in začne se njegov nov 15milijardni cikel.Ko je osončje satelitsko staro cca 3 milijarde let človeštvo naseli planet gostiteljico z  življenjenjem.Potem ima Zemlja še lastne  28000 cikle samozlivanja,ki zdesetkajo človeštvo in zemeljsko življenje in začne se nov civilizacijski cikel  .Zemlja se mora samozlivati v ciklih,da s pomočjo ledenih polarnih kap vzdržuje celotni cikel povprečno zemeljsko temperaturo pod 18C stopin kar je Curieva kritična temeraturna točka Zemlje /entropija/. Najstarejši predmeti človeške prisotnosti na Zemlji so stari cca 2 milijarde let, sam zagovarjam tezo,da so stari nekaj manj..

Zemlja se naseljuje ciklično iz planetarnih osončij galaksije,kateri delijo usodo 150 milijrdnih ciklov njenih samozlivanj. Od tu izvor zemeljskih ras in njenega celotnega življenja flore in favne. Za podrobnejšo razlago je tu zapisano verjetno premalo,so pa nakazana dejstva naših zmot. Od posamičnih 4 cikov EM valovanj Zemlje ,Osončja,Galaksije je soodvisen naš psihofizični nivo.Mi smo tik pred vstopom na vrh sedanjega civilizacijskega vala,naši možgani in genske preddispozicije so zato že dovolj zrele,da bomo sposobni rešiti vse izzive,ki so pred nami. Takrat bomo dojeli svojo sedanjo temo, v kateri živimo.Naš um je realiziran 20% ni  pa 80% ki ga nosimo v polju neozaveščenega.Neozaveščeno se že zmanjšuje. Toliko o tem.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-13 11:10:04 (Mar 13, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj