ALI SMO NEZEMELJSKEGA POREKLA CIKLIČNO TUDI ZEMLJANI ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-02-14 ob 10:33:06

Nezemljani obstajajo, a z njimi raje ne govorite

Znanstvena avtoriteta Stephen Hawking je v novi seriji dokumentarcev televizijskega programa Discovery z izjavami ponovno vznemiril javnost oziroma svetovne medije, ki so zemljane opozorili, kako naj se vedejo v primeru srečanja s tujimi vrstami. Astrofizik je na vprašanja o obstoju nezemljanov odgovoril, da lahko "popolnoma racionalno" domnevamo, da nekje drugod poleg Zemlje obstaja inteligentno življenje, in opozoril na možnost, da bi kakšna od nezemeljskih vrst ob obisku preprosto opustošila vire na Zemlji in nato nadaljevala raziskovanje vesolja. -Vir Dnevnik

IN mi imamo takšnega človeka za znanstveno avtoriteto ?

 1.Navedel bom nekaj dejstev,ki so samorojena v meni in mi jih sporoča moj individualiziran-podedovan brezčasen genski spomin naše vesoljne človeške vrste iz katere vsak med nami tudi izhaja.In ta brezčasen genski podedovan spomin ima čisto vsak med nami. Teološko se ta spomin naše vesoljne vrste imenuje duša..Ta spomin se prebudi v sleherniku,ko se v življenjski samoreprodukciji rodi človek,katerega genom je uskljajen z vsemi EM frekvencami,ki jih mi tekoče prejemamo od ZemLje,Osončja in Galaksije. Ta pojav je ciklično vezan na te frekvence in naš psihofizični nivo je  soodvisen od teh frekvenc.

2.Vesoljno človeštvo ciklično nasejuje -konolizira Zemljo iz planetarnih osončij galaksije takrat se tudi ponovno izpostavi celotno zemeljsko življenje.Naše osončje je satelitsko ,ali sinovo osončje,ki ima 15 milijardne cikle samozivanja /konec je nov  začetek/.Ko Jezus izreče besede moje kraljestvo  ni zemeljsko je očetovo nebeško kraljestvo- to drži kot pribito.!!!

3. Kdaj se konolizira gostiteljica  življenja Zemlja? Ko je naše osončje staro 3 milijarde let in je na njemu že izpostavljena zemeljska atmosfera. Zemljo moramo zapustiti ko je osončje staro 12 milijard let,ker se takrat Sonce začne širiti  in Jupiter s svojim ogromnim  magnetnim poljem potegne nase celotno Osončje in takrat se konča in sočasno začne nov 15 milijardni cikel našega Osončja.Zakaj ? Zato ker so sateitska osončja kot celice galaktičnega telesa in se lahko ciklično samozlivajo popolnoma enako kot mi v 7 letnih ciklih menjamo svoje celice.PLanetarna /OČETOVA/ Osončja delijo usodo 150 milijardnih ciklov galaksije.Ta se samozliva v matični jati tako,da črna luknja nase potegne celotno galaktično telo in zopet se sočasno konča 150 milijardni galaktični cikel in se začne njen nov cikel.

Vesoljno človeštvo samo sledi tem ciklom in večno-sedaj konolizira-naseljuje vseobsežno vesolje,To ni nikoli začelo in ne bo nikoli končalo isto je z živjenjem po enetni vesojni samozakonitosti

Xmept* = Rmept>>> EM T.0. A/O <<<Amept* = Xmept*

4.Vprašajte se o izvoru ras na Zemlji? Od kje njihov ozvor? Iz panetranih /očetovih/  osončij,ki delijo usodo posamičnega  150 milijrdnega cikla galaktičnega elementarnega telesa.Zemlja se ciklično naseljuje.V Svetem pismu je opis Zemlje v resnici opis Marije,ki ciklično rodi vesoljno samospoznanega človeka rojenega in spočetega po Svetem duhu-EM sili.Kdo od vas pozna pravo resnico verski dostojanstveniki in znanstveniki? Opis in vzrok sta že podana v grobem tu.

5. Sedaj šele lahko preidemo na vprašanje  Nezemljanov.Človeštvo je na vsaki galaksiji in v vsakem planetarnem in satelitskem osončju,ki se lahko nahajajo  samo  znotraj galaksije in nikjer drugje.Cikle sem že opisal.Zakaj stare civilizacije sedanjega 28000 letnega civilizacijskega vala, govorijo o Galaktični sončni dinastiji in omenjajo Orion Plejade in druga osončja iz galaksije. V galaksiji je sedež te Galaktične Sončne dinastije v ozvezdju Oriona. Tu se koordinirajo ciklične naselitve satelitskih osončij.  Planetarna osončja delijo cikel galaksije in so takorekoč stalno naseljena celotni 15milirdni posamični  galaktični cikel.Tam se ne živi pod enotno naravno zakonitostjo,ampak življenjski cikli posameznika  se lahko tam umetno  ponavljajo.Od tu možnost medsončnih selitev s pravo tehnologijo vesoljno neomejenim virom energije,ki ga ta medsončna plovila uporabljajo za večtisočetna medsončne selitve in izpostavljanje  življenja po galasiji in izven nje...

6. Nas naši vesoljni bratje in očetje obiskujejo? Kaj je dokaz,da nas obiskujejo,vendar se ne vtikajo v naša življenja.To jim je z njihovo prostovoljno zavezo življenju strogo prepovedano,ker vedo,da moramo mi zopet doseči po naravni ciklični poti psihofizični nivo,da jih bomo sploh sposobni nesovražno in prostovoljno sprejeti.Dokaz,da nam želijo pomagati so vsekakor skrivnostni žitni krogi, ki nam pomagajo pri našem naravnem cikličnem razvoju, ker mi živimo pod naravno enotno vesoljno zakonitostjo -oni pa ne..

7. Govoriti danes o nam sovražnih nezemljanih ,ki izgledajo  kot kuščarji reptili in podobne fantazijske pojave ne spada niti v področje znanstvene fantastike.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/02/14/publishwall_resized_1518600787_2739831.jpg

8. Po meni so bolj reptili tisti, ki trosijo svoje blodnje in svoje nerazumevanje med ljudi.Ti ljudje posamezniki so tvorci teorije zarote sovražnih nezemljanov nad zemljani. Če ne bi bilo njih nezemljanov ,tudi nas ne bi bilo.Lp :)**

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/02/14/publishwall_1518604277_4983706.jpg Naši predniki so v neolitu vedeli,kaj nam morajo zapustiti,da se mi ne izgubimo v svojih blodnjah po labirintu življenja..

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Feb 15, 2018
Teorija zarote nezemljanov Matjaža Obranoviča

Arhitekti vsega tega so, vsaj nekaj od njih tu naštetih - Henry Kissinger, ZbigniewBrzezinski, bivši predsednik Bush, Donald Rumsfeld in celotni bančno vojaški kartel, vključno z glavnim operaterjema - naročnikom, --to je drakonsko Reptilna Elita iz ozvezdja Orion, ki že na stotisoče let izvaja podobne projekte po celotni galaksiji!
- Drakonsko Reptilna Elita iz ozvezdja Orion ,ki nas že stotisoče let maltretira.
To teorijo si je Matjaž enostavno izmislil.Sedaj brez kančka slabe vesti predava /za dobre denarce/ ta svoj izmišljeni miselni konstrukt po Sloveniji .Sam bi mu rad dal nekaj risb žitnih krogov in ga vprašal kaj pomenijo.
#2
abram1b2 Cej
0
Feb 14, 2018
Prešeren je zapisal: Lažnivi zvezdogledi !vsi pojte rakom žvižgat.
Imel je prav.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-02-14 10:33:06 (Feb 14, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj