NE OBSTAJAJO MLADE IN STARE DUŠE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-22 ob 12:39:48

Reinkarnacija ne obstaja ! Mi, vsak posameznik živi samo enkrat. NIhče ne zna pravilno opredeliti pojem duše,duha in telesa. Nihče ne primerja ostalega življenja z našo vrsto.Mi nismo v ničemer drugačni v svoji življenjski samoreprodukciji od kateregfa koli ostalega življenja,celo več, enaki smo cikličnosti elementarni vesoljni samopjavnosti,kjer je vsak konec,začetek novega cikla.Življenje ima odgovore v lastni repredukcijski verigi vrst,kjer smrt osebka zamenja rojstvo novega  osebka vrste. Reinkarnacija kot taka lahko obstaja samo na elementarni /primer .ko se osončje samozlije se v novem ciklu samoobnovi v popolnoma enaki pojavnosti - obliki.Eementarni Osnovni delec je večno sedaj enak.Pri reprodukcijskih verigah življenja ,pa je to nemogoče,podobnost obstaja, enak genski zapis je nemogoče ponoviti ravno zaradi genskega mešanja znotraj posamične vrste..Ne morata X ženski gen in Y moški gen dati enakega genskega zapisa svojih prednikov,ampak je njun genski zapis posledica nepretergane življenjske verige njune vrste in njih dveh samih..Otrok ima lahko gensko podobnost s predniki ne more pa jim biti enak.primer reinkarnacija dedka ali katerega koli prednika pred njunima staršema. Otrok je enkraten v vsemu,čeprav izhaja iz iste življenjske vrste kot starši. Če bi bilo to v življenju možno potem bi si bila vsa drevesa iste vrste enaka-pa niso nikoli niti slučajno.DRugačen razpored vej,končna višina, itd.

Zelo me moti ko berem neargumentirane trditve,da obstajajo mlade in stare duše med nami.To sploh ne drži in je navadno nakladanje in zavajanje soljudi,na način,da se nekdo okliče za staro dušo in filozofira o življenju in dobesdno nateguje soljudi.Če bi takšne ego samoklicane *stare duše* vprašali,kaj sploh je duša,bi začeli pametovati in mlatit prazno slamo.

Duša je individualno podedovan akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste. Mi sočasno podedujemo tudi realiziran genski spomin naših staršev/telo/. Od našega akumuliranega in realiziranega genskega zapisa/ kot enost zapisa/ je razvidna naša življenska sposobnost /duh/ ali naš brezčasen akumuliran genski zapis sodeluje z našim realiziranim genskim zapisom.Če je naš genom v sozvočju znotraj sebe in usklajen z zunanjimi EM vplivi,ki jih prejemamo tekoče,, se takoj vidi pri posamezniku.On če je EM usklajen ne rabi nobene šole,ker vse znanje črpa iz sebe iz svojega individualnega akumuliranega brezčasnega spomina naše vrste.

Ta spomin mu v resnici omogoča brezčasno potovanje naprej in nazaj in kar je najpomebneje omogoča mu ločiti zrno resnice od plevela sedanje družbe.Takšen človek ima znanje v sebi in pozna vseobsežno vesolje in njeno večno sedaj isto samozakonitost popolnoma enako kot pozna sebe. KO boste dojeli,da smo vesoljno soodvisni tako od življenja  lastne vrste kot od vesoljnega samodelovanje boste že lažje dojeli  /za večino/moje nakladanje.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/01/22/publishwall_resized_1516621188_6980649.jpg

Znak našega današnjega egoizma in samoljubja : Toliko smo egoistični,da niti lastnega dreka ne spustimo v WC školjko,ampak ga raje  ljubosumno držimo v sebi. Lp :)***

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
abram1b2 Cej
1
Jan 23, 2018
ika ;)*
Vidim,da si dojela štos ;)*** Vračam iskren pozdrav:)**
#2
i k a
1
Jan 22, 2018
Dobra primerjava o zaprtju.
Abram1b2 Cej. Pozdrav in (*)
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-22 12:39:48 (Jan 22, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj