KAJ JE V RESNICI GRAVITACIJSJKO VALOVANJE ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-02 ob 10:07:46

Gravitacijsko valovanje

Znanstveniki so februarja letos potrdili obstoj gravitacijskega valovanja, pojava, ki ga je že pred stotimi leti opisal Albert Einstein.

Gravitacijsko valovanje v vesolju nastane ob trku dveh zelo masivnih, a razmeroma majhnih objektov, kot so črne luknje in nevtronske zvezde. Najlažje ga opišemo kot širjenje in krčenje vesoljskega prostora in časa v smeri od njegovega vira. Vir; SIO1net.

Sodobna znanost /fizika/ noče dojeti,ali pa ne zmore,da je EM sila nosilna sila vseh treh ostalih sil -šibke-močne jedrske sile in gravitacije, ki je v resnici  posledica EM sile vezja - vleka in odboja po sistemu Rmept* in Amept vezja...

Kako naj se razume vesolje in njegovo večno sedanje samodelovanje in samoobstoj.Vseobsežno vesolje je potrebno razumeti kot vseobsežno EM vezje med Amept* akumulirano in Rmept* realizirano maso energijo.Kjer se medsebojno vežeta obe vrednosti po načelu močnih vezi med Amept* in Rmept* sila vleka in po načelu sile odboja med Amept* -Amept in Rmrept* -Rmept*.Kdor to dojame bo razumel od kje močna in šibka jedrska sila in sila odboja in sila vleka,kar mi imenujemo gravitacijska sila.Kaj je v resnici t.i. gravitacijsko valovanje ? Lep primer sta Zemlja in Luna in pojav bibavice. Zakaj ? Zato ker se Zemlja sočasno lahko izraža nasproti Lune kot Rmept* in nasproti asteroidnega pasu kamor je tudi vezana naprej preko Južnega EM repa .Popolnoma enako je z Luno ,Luna se sočasno  nasproti Zemlje izraža kot Amept* sočasno p'a nasproti manjših nebesnih teles /asteroidov-kometov/ kot Rmept*.

To daje tako Luni kot Zemlji možnost samo rotacije  < Zemlja> EM < Luna> puščice ponazarjajo vezje na njuno skupno ničelno točko T.0. vezi.

Fizka še ne razume,da se lahko vsaka x pojavnost v vesolju sočasno izraža v svojem EM vezju naprej nazaj kot Rmept* in Amept*.Iz tega vzroka v Cernu ne bo rezultata pri niskanju odgovorov kako snov dobi maso,ker se vsaka snov že v osnovi vedno izraža kot Rmept* in Amept*.Če pojav snov izvzamemo iz njenega vezja bo navzven nevtralne vrednosti kot poenotena vrednost obeh vrednosti. To si lahko predstavlate kot poenoteno telo kocke -krogle.Če to telo npr.osnovni delec vrnemo v vezje se bo vedno sočasno izražal kot kocka in krogla..

Zgoraj opisano gravitacijsko valovanje je običajen znanstveni lari fari ! Posledica nerazumevanja enotne vseobsežne vesoljne zakonitosti. Xmept* = Amept* > EM.T.0. A/O < Rmept* = Xmept*

Fizika ne razume sistema večno sedanjega vesoljnega samodelovanja. Ne razume  večno sedanje cikličnosti EM samozlivanja med Rmept* in Amet*.Podal bom primer našega osončja ,katerega lahko prenesete na vsak X pojav tudi na življenje.

Zgradba EM vezja med Rmept* in Amept* v našem satelitskem osončju. Sonce z vsemi planeti predstavlja Rmept* Jupiter z vsemi sateliti osončja pa Amept* vrednost osončja.  Merkur in Venera nista planeta,ampak naravna satelita Sonca..Sonce in Jupiter sta vezana na skupno os hrbtenico osončja,kjer si v 11,5 letnih ciklih izmenjujeta vodik in Helij. Sonce oddaja helij in se širi Jupiter kovinizira s pomočjo helija -vodik s čimer se mu veča  EM vlek.Sonce in Jupiter sta v resnici osni par osončja kjer je središče osončja ničelna točka T.0.  v asteroidnem pasu osončja.Na to Os se  naprej vežejo vsi ostali planeti Zemlja-Mars notranji par,Saturn-Uran osrednji par in Neptun in Pluton Zunanji par.Planeti so nazaj vezani na satelite ti so sočasno naprej vezani na planete in sateliti so sočasno nazaj vezani na manjša nebesna telesa asteroide, komete itd.. To še ni konec vezja osončja -asteroidni pas  je v resnici notranji stator osončja.-osrednji rotor planeti sateliti so vezani na skupno os osončja,ki jo tvoritaSonce Jupiter/ podobno Hrbtenici v našem telesu/ Zunanji stator osončja je njegov Kuiperjev pas.Toda to še ni konec naše satelitsko osončje je naprej vezano na svoje planetarno  /očetovo/osončje in nazaj na svoj asteroidni planet,ki je izven Kuiperevega opasu. To je v resnici 9 planet,ki je izven našega osončja vendar vezano nanj.

Cikel od samozlitja do samozlitja našega osončja je 15 milijard zemeljskih let toliko časa se merdswebojno zlivata Rmept* in Amept* osončja med seboj. Na koncu cikla/ O mega/,ki je sočasno nov začetek /A lfa/JUpiter potegne nase celotno zgradbo osončja , kar pomeni nov začetek  15 milijrdnega samozlivanja našega osončja..Zakaj? Zato ker je osončje ujeto v galaktično vezje -telo.Popolnoma enako je z našimi celicami,ki se ciklično samo obnavlajo- delijo ravno tam kjer je njihovo mesto v našem telesnem vezju. Organi /planetrna osončja-črna luknja/delijo usodo galaktičnioh samociklov..istio je  z nami.

Elementarno vseobsežno  večno sedaj ciklično umira in se samorojeva -živlenje ima samoreprodukcijske verige vrst,kjer osebek zamenja osebek.Popolnoma isti sistem.V tem življenjske sistemu večno sedaj  človek igra odločilno vlogo pri ohranjanju cečlotnega vesoljnega življenja. X mept* vsak pojav,mase,energije,prostorat. časa in * življenja.

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O < Amept* = Xmept* Obračajte po želji ,rezultat bo večno sedaj isti.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-02 10:07:46 (Jan 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj