GRAVITACIJA ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-07-12 ob 09:55:38

Je to največje znanstveno odkritje 21. stoletja?

Znanstveniki so še drugič zaznali gravitacijsko valovanje, o katerem je že pred sto leti govoril slavni fizik Albert Einstein. Obstoj pojava so ameriški astrofiziki za javnost prvič potrdili februarja letos, odkrili pa so ga septembra lani.  Kaj gravitacijsko valovanje pravzaprav je in zakaj je to odkritje tako pomembno?siol.net/.../vse-kar-morate-vedeti-o-morda-najvecjem-znanstvenem-odkritju-21-stoletj.  Gravitacijska sila je vedno privlačna (torej nikoli odbojna). Gravitacijska sila je zelo šibka razen če so telesa zelo masivna.zvezde.asteroidi-planeti itd.

Gravitacija v resnici sploh ne obstaja. Moje mnenje,ki ga bom probal obrazložiti ...po svojem samoprebujenem akumuliranem brezčasnem spominu naše vrste in z samo enotno večno sedanjo  vseobsežno vesoljno samozakonitostjo..

Če začnem  razlago z samo enotno vesoljno  zakonitostjo: Xmept* = Rmept* > EM T. 0. A/O < Amept* = Xmept*

V saki X pojavnosti mase,energije,prostora,t.časa,*življenja sta sočasno prisotni dve vrednosti Realizirana mept* in Akumulirana mept*,ki se sočasno preko skupne ničelne točke T.0.medsebojno ciklično samozlivata druga v drogo,kjer vsak nov začetek zlivanja A sočasno pomeni konec 0.starega cikla.Vzrok in posledica tega zlivanja je EM sila,kot edina sila v vesolju .Šibka in močna jedrska sila sta posledica vezi med Xpojavi mept*.Vsak X mept* pojav v vesolju od osnovnega delca do galaksij se lahko sočasno navzven v vezi z drugimi X pojavi mept* izraža kot Rmept' in  kot Amept*. Znanost danes išče Higsov bozon,pa ga ne bo nikoli našla,ker se bo vsak delec lahko sočasno v navezi z drugimi delci izražal kot Rmept* in kot Amept*.Če ga bodo vzeli iz vezja se bo navzven izražal v poenoteni vrednosti obeh vrednosti.,torej kot Xmept*. Kocka Rmept*-Krogla Amept*,ali obratno = Poenoteno telo obeh Xmept*.

 Zakaj se Zemlja vrti po osi in okoli osi osončja,ki jo tvorita Sonce in Jupiter skupaj.Zato ker me Soncem in Zemljo vlada sila odboja  Rmept* -Rmept* med Zemljo in luno pa sila vleka Rmept* -Amept*,ki jo kontrolira Jupiter,Amept*ki deluje na luno Amept*odbojno.Da bi se telo lahko vrtelo rabi EM silo vleka in EM silo odboja.To pa znanost zamenjuje z gravitacijsko silo,ki v resnici ne obstaja.Vakum je nična točka med silo odboja in silo vleka.

Zame osebno je naše vedenje komaj omembe vredno. Večina znanstvenih spoznanj je zmotnih,ali polovičnih,tako v naravoslovnih kot v družboslovnih vedah.Naša civilizacija ni prehodila niti polovico sedanjega civilizacijskega cikla,a lažnih genijev in priviligirancev je sproducirala že na milijone.In ti so ozurpirali vladanje in vsa področja našega bivanja.Zemlja ima preveč lažnih priviligirancev. In ti zavirajo in omejujejo naš napredek,ker vedo in se zavedajo,da bi s pravim vedskim prebojem izgubili svoje lažne in neupravičene privilegije.RAZMISLITE!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
haapy yack
0
Jul 12, 2017
hoj
Jaz bi djal, da je največje odkritje, da je letalstvo vojske ZDA priznalo, da manipulira z vremenom kadar se jim dvigne in noben ne more nič. Razen, da lajajo tisoč let stare novice, da so vremenske spremembe naravne.
http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf
možkijedelavrempres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-07-12 09:55:38 (Jul 12, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj