AJ -KAČENOSEC

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-04-05 ob 10:07:46

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/04/05/publishwall_1491376268_1463187.jpg

Aj naj bi bil trinajsti zodiakalni simbol. V resnici je Aj tudi trinajsti faraon 18 egipčanske dinastije .Aj je vladal za TutAnkAmonom od leta 1352 p.n.št. do 1348 p.n.št. Njegov simbol pomeni vizijo in vesoljno energijo-duha. TutAnk Amonovo ime pomeni razum,moč,bogov. Aj -Orel-A kača-  EM sila -J pod njim so trije stebri  levi -akumulirane vrednosti mept*  desni-realizirane vrednosti mept* in osrednji steber EM sile ali svetega duha. AJ je v resnici znanilec novega civilizacijskega vrha-nove dobe. Aj je tvorec enotne vseobsežne vesoljne zakonitosti.ker je njegov znak  očitno vezan na vedenje -duhovno rojstvo  iz sebe.Aj-a lahko brez pomislike vežemo na duhovno brezmadežno spočetje in rojstvo človeka.boga iz sebe zaradi delovanja kača- EM sile na človeški genom.Na ta način človek dobio vizijo,ker se mu odpre njegov akumuliran brezčasen genski spomin vesoljne človeške vrste in s tem dobi človek izgubljeno vesoljno znanje iz samega sebe.Vsi mi imamo znanje AJ-a v sebi.Danes ta brezčasen akumuliran genski spomin še spi v nas.To znanje- brezčasen spomin se samodejno prebudi v nas ravno zaradi naše soodvisnosti od EM frekvenc,ki se ciklično dvigujejo in padajo , isto kot frekvence zemeljskih letnih časov. Tu je govora o galaktičnih,ki so odločilne za naš psihofizični nivo.Sam si upam trditi,da Stari Egipčani niso gradili piramid , ampak so to znanje prejeli in ga varovali in vzdrževali naprej.

Če se ozremo na tri stebre jih lahko zapišemo in razumemo takole skozi enotno večno sedaj isto vesobsežno  vesoljno zakonitost. Xmept* = Amept*  >EM T.O. A/O  < Rmept* = Xmept*  Trije stebri troedinost i= Amept*- Levi ,EM T.O.A/O Osrednji- Rmept*- Desni steber.

Človeštvo ima večno-sedaj ravno zaradi nihanja EM frekvenc sistem hrambe izgubljenega znanja,ki se ohranja skozi čas ciklov neugodnih EM frevenc v vseh verstvih sveta, Civilizacijska teološka zapuščina je enotna osnova vseh verstev sveta.Ravno skozi vere se izgubljeno znanje ohranja živo za celoten cikel t.i. civilizacijske teme,vse do časa ko smo ljudje ponovno psihofizično dorasli da ga ponovno odkrijemo in to ravno v verah in ne v novodobni znanosti.Naša današnja znanost ni niti blizu znanju,ki ga v sebi nosijo verska sporočila in celotna teološka civilizacijska zapuščina. Znanost danes je bolj dogmatična od vsake vere , saj le te ne priznava kot pravo znanje.Ne gre zanikati znanstvenih odkritij.Sam mislim,da ima sodobna znanost preveč nedorečenih zadev. Zakaj? Kamorkoli se poglobite vedno naletite na kup nedorečenih in nespoznanih zadev. NI ne naravoslovne ne družboslovne znanosti kjer ne manjkajo bistveni odgovori,ki bi presekali ta spločen civilizacijski in znanstveni kaos.Vem,da sem nedorečen v svojem sporočanju.Enostavno se vse ne da povedati naenkrat. Dodam lahko ,da niti ni interesa,da bi se zapisano preverilo. Tudi tu imam odgovor. Intelektualci se bodo vedno upirali in branili za vsako ceno isto je s kapitalom in politiko. Moje znanje bo zamajalo celotno civilizacijsko podstat in to še ni zaželjeno.Upor t.i. elit bo ogromen.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
9
haapy yack
0
Apr 06, 2017
hoj
Mogim ugankam v zvezi z gradnjo in namenom Velike piramide v Gizi, po njenem dokončanju so dodal še dve.Pokazalo se je da so vse teorije v vezi z njima utemljene na predpostavki, da je bila gradnja piramide namenjena za pokop kralja, to je nepopolno in pomanjklljivo. Odgovori ne ležijo v zgodbah o faraonih temveč ozgodbah o bogovih. Ko je 820 let po Kristusu kalif Al Mamoon vdr v piramido, Al Mamoon in njegov ljudje niso našli ničesar razen praznih prostorov....
Z gradnjo Velike piramide imajo Egipčan tolk kot jaz.
Poznejše piramide, ki so jih neki probal pa so bile bedni poizkusi in se niso niti približali idejnemu konstrukcijskemu sistemu piramid v Gizi.
kljukecnastrehipres
boditevcvetju
#9
rastko plohl
0
Apr 06, 2017
lp
piramide so v nekem obdobju gradili po vsem svetu po večini severno od ekvatorja, ne samo Egipčani
#8
haapy yack
0
Apr 06, 2017
hoj
Ja njegov simbol naj bi pomenil vizijo in vesoljskega duha....
Škorc so bili umrljivi in so zaman upal, da bo na njih kaj nesmrtnega.
Zaman so upal, da bodo njihova imana med največjimi, da bodo fizično nesmrtni in bodo slavljeni kot so bili nesmrtni bogovi med sabo.
Nč ni pomagal. Nastali so od prednikov, ki niso znali jesti kruha.
Niso poznali obleke. Jedli so biljke z usti kot ovce. Pili so vodo iz jarkov.
Torej bili so kratkega veka, ničesar božanskega ni bilo na njih.
homosapiensizgnanizedinadomapravičnihpres
boditevcvetju
#7
abram1b2 Cej
0
Apr 05, 2017
haapy yack :)*
Tut Mozis AmeNofis= Monofiszis- vesolje je eno telo. Sam berem in iščem šifre, ne mučim se kakjo so živeli faraoni.Po meni imaš prav, šlo jim je za oblast. Mentaliteta oblasti je danes podobna:)*
#6
haapy yack
0
Apr 05, 2017
hoj
Maneto je bil prvi znan zgodovinar, ki je egiptovske vladarje razdelil na dinastije. Njegov popis karljev-z imeni s dolžino in z vrstnim popisom vladanja in nekaj drugimi vrednostnimi informacijami-se je v glavnem se je ohranil skozi dela Julija Afriškega in Evzebija Cezarejskega iz (tretjega in četrtega stoletja). Te in druge verzije utemljene na Maneta se ujemajo da je kot prvega vladarja dinastije faraonov navedel kralja Mena (grški Menesa)-istega kralja o katerem je poročal tudi Herodot, na temelju lastne raziskave v Egiptu.
To dejstvo je pozneje potrdila moderna odkritja, kot je Plošča iz Bidosa, na kateri je faraon Seti I., v družbi svojega sina Ramzesa II in navedel petinsedemdeset svojih predhodnikov. Prvo ime na popipsu je Mena.
Prevč pa jim daješ veljave. Škorcem jebilo edino pred očmi prevlada in moč. Grebatorji. Edin kar je je to obdobje bilo je sam žalost. Nič veličastnega.
mirnazemljipres
boditevcvetju
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 05, 2017
Radmila :)*
Točno tako, plus sam vesoljni ustroj in njegovo večno sedaj isto samozakonitost.;)*
#4
abram1b2 Cej
0
Apr 05, 2017
haapy yack:)*
Ti saqmo dopolni temo. Timesov Biblijski atlas navaja drugačne datume.Sam se nagibam k napisanim datumom. Tudi vem zakaj !Herodot je pisal najmanj 10000 let potem ko v Egiptu ni bilo več ljudi bogov. Egipčani so samo varovali isto Mezopotomci ,Asirci, Indijanci, Kitajci,Aborigini civilizacijsko teološko zapuščino v obliki verovanja, Bogovi so ljudje,ki so vesoljno samospoznani in rojeni po EM sili.duhu.To so ljudje vsakokraqtnega civilizacijskega vrha.Ep o Gilgamešu 10 ploščica pove največ. Mesto Šurupak saj se ga spominjaš v njem so bivali bogovi.Kdo so bili bogovi in zakaj je odgovor akumuliran v našem brezčasnem genskem spominu vseh nas in vsakogar med nami.Mi smo potomci nezemljanov,ki so izpostavili zemeljsko življenje in se naselili na Zemlji. Zemlja se vedno ciklično naseljuje ko je naše osončje staro cca 3 milijarde let in Zemljo zapustimo ko je stara 12 milijard let. Takrat se začne Sonce spreminjati v rdečo velikanko in vse zažge.Jupiter pa vse osončje potegne nase,da bi so ponovno samorodilo v svojem t.i. gravitacijskem polju ,ki mu pripada znotraj galaktičnega telesa. Te vojne med bogovi nezemljani in ljudmi pomenijo nekaj popolnoma drugega. Takrat se odstranijo pogoltne in egoistične zemeljske elite ,ker jih mi sami nismo več sposobni odstraniti.To je t.i. nebeška sodba borba med zlim in dobrim..Lp :)**
#3
Radmila Čučak
0
Apr 05, 2017
tudi *drevo življenja* v kabali ima tri strebre, v jogi pa so trije strebri hrbtenica - šušumna , ida in pingala nadij

je podobnost med vsemi sistemi, saj opisujejo enako človeško telo :)
#2
haapy yack
0
Apr 05, 2017
hoj
Aj naj bi bil trinajsti zodiakalni simbol.
--------------------------------------------------------
Trinajsti zodiakalni simbol?
-Tutankamonov svetovalec, po nekaterih virih naj bi se poročil z njegovo ženo 1325 pr. n. št.-1321 pr. n. št.
Po dolgosti življenj faraonov so zelo daleč od božanskega. Herodotu so egipčansk svečenik razkazval vrste kipov, ki so predstavljali zaporedne faraone in mu povedali razne podrobnosti nekaterih od teh kraljev in njihove trditve o njihovem božanskem poreklu.
Herodot prav, bitja prikazana na teh slikah os resnično zelo dalč od božanskih, dodal pa je:
V časih pred njimi pa je bilo drugače: tedaj so v Egiptu vladali bogovi, ki so prebivali na zemllji skupaj z ljudmi, in en od njih je zmeraj vladal vsem.
Zadnji med njimi je bil Hor, sin Ozirisa, ki so ga Grki imenovali Apolon. On je vrgel s prestola Tifona in vladal Egiptu kot njegov zadnji kralj-bog.
sovraštvomedhorominsetompres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-04-05 10:07:46 (Apr 05, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj