VELIKO NETOLERANTNOSTI JE ZADNJE ČASE NA PW

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-14 ob 20:51:08

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/03/14/publishwall_1489519068_5390275.jpg

Opažam,da je med nami  na PW ena sama netolerantnost.Mogoče tudi sam pišem bedarije in je moje razmišljanje lahko totalno aut.Toda: Ali ni to moja osnovna življenjska pravica,da svobodno izražam svoja mnenja in svoje videnje sveta in človeka v njemu? Vsi se boste strinjali,da je temu tako.

Vem,da se mnogi netolerantni  ne strinjajo z menoj ko iščem toleranco. To pa nikomur ne daje pravice,da avtorja zapisa etiketira z bebcem, izgubljencem, idiotom,kretenom zasleplenjcem in zarotnikom.Vsak ki ima namen žaliti avtorja kateregakoli zapisa naj se raje vzdrži etiketiranja. Razumem ,da gre človek težko preko očitne neumnosti,kar pa mu ne daje pravice neetičnega komentiranja brez vsake nujne tolerance in empatije do avtorja zapisa.

Razumem,da je težko v poplavi resničnih in lažnih informacij.Iz tega vzroka je tudi težko narediti pravo selekcijo informacij.

Svet je danes informacijsko pokrit.Žal je med temi informaciji veliko nepotrebnega balasta in velika želja posameznikov po lastni promociji,četudi  vedo,da lažejo.Mi sami moramo znati zadeve povezati med seboj in ugotoviti kaj je senzacionalistično in dvomljivo in kaj je resnična in prava informacija.. Sam pravim,da je danes v svetu resnica ideal, laž pa praksa.

Sam se zavedam,da smo resnično vse bolj inteligentni, a hkrati vse bolj egocentrični,ker še nismo na nivoju zavesti,da bi se učili in razumeli svet sami iz sebe. Ravno nerazumevanje sveta iz lastnega sebstva je povzročilo naval senzicionalističnih informacij, kjer  imajo tvorci takšnih informacij zadaj svoj egoistični interes.

Tisti  na PW , ki ne zmorejo tolerance do sočloveka naj se raje vzdržijo neprijetnih komentarjev, ker s tem uničujejo skupni napredek vseh pisočih. Nihče ne more soditi sočloveka,, Ker pisoči sam ne more svoje osebnosti nositi na krožniku,kjer ga lahko vsak ,ki se mu zdi,da več ve od njega opljuva.

Etiketiranje ni argument, ampak je znak ego tripa nekoretnega komentatorja. To pa zopet pomeni vprašljiv nivo zavesti komentatorja.Bolje bi  bilo,da se naučimo izmenjave argumentov, kot etiketiranje, ki ne sodi med normalno čuteče ljudi. Toliko o tem.!

profileimage
Všeč mi je
7
Komentarji
2
haapy yack
1
Mar 16, 2017
hoj
Jezus bi na to rekel. Svet je razdvojen. Države so razdvojene. Družine so razdvojene. Narodi so proti drugim narodom, kot je Jezus dejal, ali tudi kraljastvo proti drugemu kraljestvu. Nagovarja se na WW3. Podpira se terorizem in antiterorizem ob istem času. Cel svet kot da želi vojno, dviga se in naseda proti drugim ljudem. Svet raziskuje vzroke, in koraka proti vsesplošnem kaosu z vsakim dnevom bližje. Mogočniki se prepirajo preko ekranov v resničnoati pa so karte že zdavnaj razdeljene, roke so že davno stisnjene za nov dogovor. In navadeen človek? On počne kar se mu ukaže. Prav o tekem času je Jezus že govoril.
megiddoharmegiddoarmagedonpres
čaobao
#2
Azra .
0
Mar 14, 2017
Abram, saj drugega ni bilo za pričakovati.
Si presenečen nad tem? Jaz ne.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-14 20:51:08 (Mar 14, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj