ZABLODE IZ CERNA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-10 ob 11:47:09

Ugotavljanje, ali se anitvodikov in vodikov atom obnašata po istih zakonih, je glavni cilj raziskave antimaterije. Omogoča nam ga uporaba laserja. Načeloma je premikanje in lovljenje antiprotonov ali pozitronov enostavno, saj so nabiti delci. Toda ko kombiniraš oba tipa, dobiš nevtralni antivodik, ki ga je veliko težje ujeti. Zato smo oblikovali posebno magnetno past, ki izrablja dejstvo, da je antivodik rahlo magneten,« v Cernovem sporočilu za javnost pojasnjuje Jeffrey Hangst, uradni informator pri eksperimentu Alpha.

Standardni model elektrošibke in močne interakcije je teorija fizike osnovnih delcev, ki opisuje močno, šibko in elektromagnetno osnovno silo, kot tudi osnovne delce, ki sestavljajo snov. Standardni model je teorija kvantnega polja, in je skladen tako s kvantno mehaniko kot s posebno teorijo relativnosti. Do zdaj skoraj vsa eksperimentalna preverjanja teh treh osnovnih sil potrjujejo napovedi standardnega modela. Kljub vsemu pa standardni model ni popoln opis osnovnih sil, saj ne opisuje gravitacije. vir:Wikipedija internet

Že sam sebi sem včasih zopren s tem svojim nestrinjanjem s Cernom.Mogoče nisem intelektualno dorasel tem zbranim genijem v Cernu.NIkakor se ne morem strinjati z ničemer kar pride iz njihovega medijskega centra v javnost. Če so se sposobni zlagati,da so odkrili Higgsov bozon so sposobni še večjih laži.Zakaj niso posredovali  v javnost odgovora kako snov dobi maso. Že samo vprašanje delitve snovi in mase je čista bedarija.Še večja bedarija je delitev same materije na materijo in antimaterijo. Zakaj ?

Zato ker se snov- materija lahko sočasno izraža kot materija in antimaterija, ali kot realizirana in akumulirana vrednost mase energije prostora ,t.časa,*življenja.. Tem genijem v Cernu še ni kapnilo,da se lahko osnovni delec sočasno izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije,kjub temu,da je navzven enotne vrednosti. To bi se dalo zelo enostavno rešiti in razumeti  z geometrijskim vzorcem t.i. kvadrature kroga ali enotnim telesom kocke krogle v obliki poenotenega lika obeh vrednosti. Na osnovni delec mase energije bi bilo potrebno  gledati kot na poenoteno telo obeh sočasnih vrednosti kocke-krogle,Tako se lahko delec sočasno izraža kot kocka akumulirana materija in krogla realizirana antimaterija v poenoteni vrednosti obeh. To se da lepo obrazložiti tudi s pojmom t. časa preko T.O. ničelne točke sedaj,ki v sebi sočasno združuje prihodnost in preteklost in se izraža kot enotna vrednost obeh kot dimenzija časa  večno sedaj. Ali lahko v točki sedaj ločite prihodnost od preteklosti-nemogoče. In v Cernu počnejo nemogoče bedarije. Sami ugotavljajo,da se materija antimaterija obnašata enako. Normalno, ker sta poenotene vrednosti..

Osnovni delci mase energije-.snovi-matrije so v celotnem vesolju popolnoma enake vrednosti.Torej enoten model osnovnih delcev.Ker pa se vsak osnovni delec sočasno lahko izraža nevtralno,v vezju z drugimi delci pa se zopet lahko izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije.Iz teh EM vezji interakcij med delci izhajajo vse pojavne oblike vesolja in v vesolju.

Največja neumnost je trditev iz Cerna,da je antivodik malo magneten.Vsak vodik in vsak osnovni delec je v resnici magneten,ker že ima znotraj sebe EM interakcijo med svojo akumulirano in realizirano vrednostjo. Opis- kocka kroga kot poenoteno telo obeh. Če bi želeli zapisati enotno vesoljno  samo zakonitost  v geometrijski obliki bi jo lahko zapisali.

Poenoteno telo mept* = Krogla mept* > EM T.O. A/O < Kocka mept* = Poenoteno telo mept* 

Zapis v vrednosti poenoteni vrednosti  časa

Čas = Preteklost mept*> EM T.0. sedaj  A/ O 

Zato se sama enotna vesoljna večno sedanja samozakonistost zapiše:

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O > Amept* = Xmept*   ZATO : Einsteinova relativnost nima nikakršnje prave vrednosti.

Danes iščejo gravitacijsko valovanje z t.i. gravitacijskimi lečami. In kaj bodo odkrili ? Ničesar bistvenega! Logično je da EM valovanje ki izhaja iz medsebojnega EM vezja nebesnih teles odmakne od smeri,ker ga njegovo masivno telo njegovega EM vezja odrine od sebe.To je popolnoma isti pojav kot pri odrivu ali vleku magnetnega polja.Ali bodo tu tudi izumili nove gravitacijske leče?

Moje razlage so laične in se tega popolnoma zavedam in za njih nimam dokaza,delam pa praktično na oprijemljivem dokazu, ki bo potrdil,,, ali ovrgel moje razumevanje.  O večnem samodelovanju vesolja niti ne bom razlagal,ker kdor razume napisano bo tudi dojel kako vesolje večno sedaj sočasno samoumira in se samorojeva v ciklih vse in vsake svoje pojavnosti.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-10 11:47:09 (Mar 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj