SLOVENIJA POSTAJA DRUGI DACHAU

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-02-27 ob 19:55:54

Ne da se mi niti misliti na barabe, ki nas že 26 let vodijo v prepad. Jebe se njim, jebe se nam.!!! Smo že res tako pojebani,da niti vstati ne zmoremo več?  Vem, da je težko ko nas naši politiki  vsakodnevno nategujejo do onemoglosti. Tako smo pojebani,da niti laži od resnice več ne ločimo. Več ne vidimo svetlobe, samo še  v neki koprenasti megli ždiimo in čakamo. Žalostno je, da  niti sami ne vemo kaj čakamo.

Se bojimo sami sebi priznati,da smo narod,ki je postal preutrujen od življenja v Sloveniji? Smo že pozabili, da smo mi sami zafurali lastna življenja? MI slovenski narod nimamo krivca za sranje, ki ga živimo zadnjih 26 let kaj iskati izven sebe. Mi sami smo krivci, si to priznali ali ne. MI smo gnili in nesposobni  od repa do glave.Mi smo si sami dovolili siromašenje ,ker nimamo moči ,da bi smrdljive klopotce zmetali na gnoj.Ker tega nismo sposobni, smo sami postali klopotci. Mi nimamo pravice biti jezni na nikogar drugega, kot samo nase,ker smo nesposobni skrbeti za lasten rod in državo. MI smo dovolili,da nismo več niti spoštovani narod, smo samo že sramota  lastnih prednikov.

Ali poznate rek: Kakšen narod... takšni politiki? Kakšen narod smo potem mi Slovenci?

Nesposobni,samovšečni ,zavistni, egocentrični gizdalini med seboj... do tujcev pa navadni ritolizniki. Mi bi bili radi bili gospoda, a ne vidimo,da smo nesamozavestni hlapci in bleferji za vsakogar,ki nas malo spozna. Ploskamo vsaki tuji barabi  ,ki nas ujame na svoj trnek pohlepa. In mi naivni klopotci mislimo,da nas hvali zato ker smo hvale vredni,Ne hvali nas zato, hvali nas samo zato , da nas lažje pokrade..V bivši Jugi smo bili prvi na vasi, danes smo zadnji klošarji v EU mestu. Kmalu nas bodo naložili v tovornjake in nas izselili v EU Dachau. Ali pa je že Slovenija drugi Dachau ?

Drugega tudi vredni nismo poscani in pokakani, kot ubogi sužnji na lastni zemlji. Slovenijo bi morali voditi kmetje z zdravo kmečko pametjo in pravo narodno zavestjo. Potem mogoče Slovenci ne bomo več nasedeli temu namernemu zavajanju in lažnemu modernemu blišču učenih papagajev. Poglejte slovenske ministre in če mi pokažete samo enega sposobnega mi takoj potem lahko odrežete obe nogi. Ni ga ! Poglejte stranke ! Je katere ,ki se bori za Slovence? Ni jo ,ker so tu,da mešajo megleno kopreno in narodni voz namerno peljejo v prepad po direktivi tujcev..To niso politične stranke,to so interesne sfere tuje gospode.Tu ni slovenske pameti in vizije,tu se pelje vizija  skorajšnjega propada Slovenije. In kaj potem nam ostane v naši Sloveniji? Nič.lahko bomo kmalu kot molžna živina mulili travo. Ne mislite,da to ni resnica! Resnica je,da smo pozabili kaj je spodobno življenje, ker smo ga v tem sedanjem EU Dachau dokočno pozabili. !!!! 

V EU Dachau vam pripada ležišče, krompirjevi olupki, zelje, kos kruha in pol litra vode na dan,zrak ,ki ga danes še dihate boste pa plačali z delom za valpte EU.

Naši valpti so naši nesposobni, nepokončni, prodani slovenski politiki in vsa njihova politično kapitalska golazen,, ki jim sledi in je povezana z njimi..

V Sloveniji ne gre za vprašanje demokratoične tradicije, gre za navadno zavajanje zapornikov slovenskega Dachauva! To smo mi moji dragi Slovenci . Mreža za slovenski DACHAU je že postavljena in mi smo že taboriščniki EU in naših nemoralnih valptov.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
abram1b2 Cej
0
Feb 28, 2017
haapy yack:)*
To je to! ;)* Sistem zasužnjevanja ljudi je enoten.Nepomebno kako se imenuje.:)**
#3
haapy yack
0
Feb 28, 2017
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=1KtLpm8Ixtg
sedemtisočdnivsibirijipres
čaobao

EU je Nova Sovjetska Zveza 2.0 - YouTube

Donirajte Bitcoin: 1AvgZRsRQTBgUCzY6xDCMzRckz2VDdn96C Vladimir Bukovsky je preživel 12 let v ruskih psihiatričnih zapori
#2
rastko plohl
0
Feb 27, 2017
nas je že preko 4.350, podpiši z nami in deli https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo usta
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-02-27 19:55:54 (Feb 27, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj