DROGIRANI POLITIKI- PROPADLA DRŽAVA SLOVENIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-02-17 ob 08:26:42

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/17/publishwall_resized_1487319766_2134357.jpg

Kako nazorno. Pet črtic mamilarskega propada Slovenije :Zakonodajna veja, sodna veja ,izvršilna veja oblasti , črtica slovenskih medijev in peta za javno upravo.

Kdo se še čudi,da  Slovenija in svet propadata?  Vas čudi dvoličnost t.i. elit? Vas čudi neživljenska zakonodaja, s katero se ustvarja  brezpravna država Slovenija. Vas čudi,da lahko v tej zmedi lokalni birokrati zavirajo razvojne projekte in vodijo državo, medtem ko državno vodstvo vseh treh vej oblasti zdrogirano živi v oblakih opojnih substanc. Te elite se zgovarjajo,da je njihovo delo prenaporno in preveč stresno, zato rabijo psihofizične stimulanse. Kako bi potem Slovenija lahko bila urejena država, če politiki sami trdijo in se opravičujejo na očiten način,da v nobenem primeru niso sposobni voditi države, ne trezni ,ne zdrogirani. Se spomnite stečajne upravitelje in njihovih zdrogiranih  fešt ?

SE  še čudite,da je Slovenija mentalno neuravnovešena, brezpravna  državna tvorba? Celotno mamilarska afera zadnjih dni,da jasno vedeti zakaj je Slovenija v resnici brezpravna mafijska država v totalnem razsulu.Nekateri niti za kruh nimajo, drugi si lahko kupujejo dnevne odmerke drog po 200 evrov. Izračunajte ,če je v državni in javni upravi kakšnih 2000 -3000 zdrogirancev koliko denarja mora dnevno priteči v njihove žepe,da lahko sploh živijo na veliki nogi ,delujejo in furajo državo v propad.Oni se borijo proti kadilcem, oni se borijo za urejeno državo, kompletno zdrogirani.Koga čudi njihovo neurejeno družinsko življenje? Ti ludje živijo kompletno na laži, vedno dva metra od tal in običajnega urejenega  družinskega življenja.Oni rojevajo že kontaminirane potomce, ki bodo šli po njihovi poti. Vas čudi nepotizem,protekcionizem in bedasta zakonodaja? Vas še čudijo strankarski boji za oblast?  Se š čudite gnilobi sveta in Slovenije? SE še čudite neurejeni Sloveniji na vseh področjih?

ONi zapirajo nedolžne ljudi, da se ne bi odkrila njihova mamilarska odvisnost. Njihov dnevni pogovor verjetno poteka : Ej si danes že zaužil dnevno dozo? Jaz sem jo , sedaj bom malo zjebal tole slovensko rajo in ji dal lekcijo,kako se mora živeti. Kaj si tale naša raja predstavlja,da bo nas v riti nosila . Nas ,ki jim dajemo vsakodnevni kruh. Si opazil kako nehvaležni so nam,ki trpimo za njih. Ko jih jebe te Slovenčke,naj gagagajo,važno,je da mi fino živimo si mislijo ti mafijci in odvisneži.

Takšen politično kapitalski mamilar realnosti ni več sposoben zaznati. Zamislite si, kaj je resnica? Če se podmladki strank drogirajo,kaj počnejo šele starejši strankarski člani? Od kje tem mladim povzpetnikom denar ? Kdo jim ga da? Vse parlamentarne stranke so ista mafija, plus zdrogirani mediji in ostali birokrati.

Državljani pa se dnevno obupani sprašujejo, kako bodo preživeli sebe in svoje otroke. V takšnem nenormalnem stanju,ne more biti veliko normalno živečih državljanov in pravno urejene države..Imate tudi vi občutek,da se naši politiki igrajo z nami kot ,da smo pesek in njihove igrače,ne pa ljudje. !!! Mene nič več ne more presenetiti, ker čutim,da je za tem njihovim zunanjim obličjem znotraj njih sama gniloba, neodgovornost in zdrogiranost od njihovega nam pokradenega obilja in pravih drog..

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
10
haapy yack
0
Feb 18, 2017
hoj
Evo za naše. Srbi so se dobro spomnili.Predpražnik za brisanje čevljev, nato.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=W1pB6KP9feE
uličničistilcičevljevpres
čaobao

Искажи став! Обриши НАТО! выскажи свою позицию - сотри НАТО! - YouTube

Свој примерак можете наручити преко сајта: www.antiglobal.rs У инат - искажи став: обриши НАТО! Да ли те вређа кад говор
#10
abram1b2 Cej
0
Feb 18, 2017
haapy yack:)*
Točno to,je resnica !
#9
haapy yack
0
Feb 18, 2017
hoj
Evo bande.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/18/istina-napokon-otkrivena-sin-pablo-escobara-otkrio-da-je-njegov-otac-prodavao-kokain
lakukaračapres
čaobao

ISTINA NAPOKON OTKRIVENA: Sin Pablo Escobara otkrio da je njegov otac 'prodavao kokain za CIA-u&

Juan Pablo Escobar Henao, sin zloglasnog šefa kartela droge Medellin, Pablo Escobara, sada kaže da je njegov otac radio
#8
haapy yack
0
Feb 17, 2017
hoj
Nekaj takega kot je javna uprava, šolstvo, zdravstvo, ma vse kar po javnem diši, globala najbolj sovraž. In, ko in če globala zmaga ne bo ničesar več nekaj takega kot je javno.
storitvenaindustrijapres
čaobao
#7
abram1b2 Cej
0
Feb 17, 2017
Azra:)*
Mi nismo za te igrice ustvarjeni.Ti to dobro veš.:)** Hvala za tvojo misel.
#6
Azra .
1
Feb 17, 2017
Ajoj Abram, pa sem ravno razmišljala kako bi se v naslednjem življenju zaposlila v javni upravi. Samo še tisto kodo mi nekdo pove in jo bom ponavljala do smrti :)
Ampak zdaj pa ko sem to prebrala, sem si premislila, ne grem med "drogeraše", si bom izbrala kakšen drug poklic.
#5
abram1b2 Cej
0
Feb 17, 2017
Haapy yack:)*
Točno to! Zato tako močna vojaška baza ZDA na Kosovu.Od tam se razbija Balkan s pomočjo Šiptarjev..
#4
haapy yack
1
Feb 17, 2017
hoj
Ja. To je odobreno od zgoraj in posredovano preko običajnih posrednikov, ki imajo gospodarje v samih Bilderbergih, denimo preko ameriške vlade, britanskih, nemških in ameriških tajnih služb, uradov Združenih narodov, nevladnih organizacij, organov Evropske unije in Nata.
Zato se tudi vse policije v tem boju lahko pohvalijo z zelo pičlimi uspehi.
vodnapipazakajenjehašišapres
čaobao
#3
abram1b2 Cej
0
Feb 17, 2017
haapy yack :)*
Točno tako je kot pišeš:)* Albanska mafija je najbolj prilagodljiva mafija. Najhitreje se odzove na nastale spremembe .1/5 Albancev živečih v Sloveniji je po meni posredno ,ali neposredno vpeta v to mamilarsko verigo.In mi imamo sposobne kriminaliste in policijo. Albanci odpirajo pekarije,slaščičarne in razne kioske,da perejo denar in razpošiljajo drogo po Evropi..
#2
haapy yack
0
Feb 17, 2017
hoj
Nek podatek govori za leto 2004. da je bilo v svetu takrat porabljenega 400 do 500 ton heroina. V Evropo pride kar 80% vsega heroina preko Kosova. Obveščevalno poročilo nemškega zveznega krimalnilističnega urada pa pravi, da so "etnični Albanci zdaj najvplivnejša skupina v distribuciji heroina po zahodnoevropskih državah". Vodilna revija za vojaške in obveščevalne zadeve na svetu Jane's Inteligence Review je za to ugotovitev potrebovala skoraj tri leta....
Pol pa res ni čudn, da se nekaj tega dreka znajde tudi na snif mizcah pri nas.
vozadjuvsakdanjihposlovpres
čaobao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-02-17 08:26:42 (Feb 17, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj