ADIJO PAMET - DOBER DAN FAHIDIOTI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-06-29 ob 10:55:25

Rezultat iskanja slik za Skupinski foto slovenske Vlade

V Sloveniji je politično gospodarska in bančna mafija močnejša od ISIS.Slovenci bi morali najprej zaustaviti  te domače teroriste in lopove. ISIS so nam nastavili zato, da lahko svojo mafijsko 25 letno tradicijo nemoteno izvajajo naprej . V te nečedne rabote je vključena tudi  celotna EU mafija pod taktirko sionistične mafije po svetu.

Če želimo Slovenci biti izbrisani iz svetovnega zemljevida narodov, se samo še bolj podredimo tem sofisticiranim legalnim  teroristom, ki smo jih sami po lastni neumnosti ustoličili. Tu se vidi, kako pametni smo Slovenci, kot noji ki tiščijo glavo v pesek.. Res ne premoremo niti kančka lastne odgovornosti za naše potomce ? Ali smo Slovenci izgubili in prodali svoj ponos, za mili plesniv vsakdanji  kruhek, ki ga nam režejo te izvoljene pokvarjene  barabe.

Tule pametujemo, naša prihodnost pa gre v maloro zaradi naše lastne neodgovornosti. Če ni naš narod sposoben vse slovenskega upora, nismo vredni preživetja in obstoja.. V antični Grčiji so lahko tistega,ki je kršil vrednote demokracije pokončali brez kazni za eksekutorje, takšnega kršitelja demokracije.

MI Slovenci tej naši mafiji  nismo sposobni soditi po lastnih demokratičnih zakonih in po slovenski ustavi. Zakaj? Zato, ker smo sami ustoličili to sofisticirano totalno medsebojno povezano mafijo.Čas je, da prejmejo kazen za naše zatiranje in uničevanje. Naj bo konec našega pametarjanja in jamranja.  Mi tekmuje v lastni neumnosti, kdo  med nami bo lepše usiral in preklel te človeške gnide.Čas je da slovenski narod izpostavi demokracijo po lastni meri, brez diktata od kogarkoli. Edini diktat moramo postati sami sebi, kot prebujen in odgovoren narod.

Predlagam,da se nihče ne udeleži nobenih volitev, ampak, da naš narod sam, kot enotna civilna iniciativa na javni tribuni izbere izmed svojih vrst ljudi, ki bodo javno zaprisegli, da bodo delovali v korist Slovenije in Slovencev brez diktata kogarkoli. Edini suveren bo narod sam.V ustavo je potrebno zapisati, da vsaka kršitev, kraja in izraba javnega položaja pomeni odpoklic poslanca, sodnika, uradnika, ministra, bankirja, gospodarstvenika v javnih podjetjih - brez možnosti njihovega ugovora.

Odgovorno, moralno-etično ravnanje bi bilo edino merilo zakonodajne, izvršilne in sodne oblasti. Vsak javni uslužbenec bi bil vedno pod dobrogledom celotnega naroda. Merilo za izvolitev kogarkoli bi bila  samo garancija, ki bi jo za izvoljenega podala lokalna skupnost, ali sosvet državljanov. V politiko bi tako lahko vstopa vsak državljan neoziraje se na stopnjo izobrazbe.Danes se volijo samo še fahidioti in ravno fahidioti so zafurali Slovenijo in si tako že 25 let zagotovljajo preko lastnega fah idiotizma položaje..V Islandiji lahko kandidira za predsednika države, šofer kamiona, če bi se to zgodilo v Sloveniji, bi se demokratično neosveščeni Slovenci držali za glavo. Slovenenci še vedno mislimo, da je ob globalni informacijski tehniki edino merilo uradna izobrazba. V Sloveniji  je očitno merilo fahidiotizem, ne pa splošna razgledanost in izkušnje  posameznika. Čas je, da se naša merila o sočloveku spremenijo.Ko se bo to zgodilo, se bo zgodila nova in prava Slovenija.Takrat bo Slovenija naša prava mati, ki ljubi  in skrbi za vse svoje otroke enako.

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
21
abram1b2 Cej
0
Jul 03, 2016
Gorazd
Niti TITO nas ni bi rešil pred skorajšnjim propadam. Jaz sem Slovenec, nisem ne Hrvat, ne Srb. To tudi nočem bit ,še manj pa Nemec. Bomo pa kmalu vsi sužnji Angelce, če bomo preveč pametovali in premalo delovali kot zavedni Slovenci..Vsi mi smo res pametni, se vidi in opazi v našem realnem življenju.:)*
#21
GORAZD Gogo VELNER - DJoʞko
0
Jul 02, 2016
abrame...KOLIKO JE Pi...??

ONAJ NAŠ PRAVI JEDAN I JEDINI Pi..??
T i T O Bi TREBO Ti TO ZNAT
ZNAAAš Li PiPhaj
#20
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
Tito
Ti si me učil ! Pi je 3,14... A sedaj mi hočeš dokazat, da si ti pi- men? Pi....pi moški? Vračam pozdrave:)*
#19
T I T O
0
Jun 29, 2016
od gdej si pa pimen ratal, abram? pohvalno vsekakor, prencendink.

lepo pozdravljen
#18
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
toti
sam bi prepovedal očitne neumnosti. Zagovarjal pa čim več nasadov tulipanov. A ni že dovolj bedakov v Vladi ?
#17
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
TITO
precednik-cedi ! Predsednik -predsednikuje.Zaznaš razliko?
#16
rastko plohl
0
Jun 29, 2016
res se gre še za slabše kot pišeš
#15
T I T O
0
Jun 29, 2016
da bi cedil? kdo ti bo pa sezidal zadosti veliko drekfabrko?
#14
toti
0
Jun 29, 2016
toti predlogi so pa dobri. jaz bi še prepovedal tulipane.
#13
abram1b2 Cej
1
Jun 29, 2016
toti
Pozabil sem najpomembnejše : Prepoved odtujitve skupnega premoženja,voda ostane javno dobro in prepoved dajanja konsesij za vodooskrbo SLovencem tujim korporacijam.Prepoved GSO hrane in prepoved njenega uvoza .Vsak mednaroden dogovor bi potrjeval izklučno parlament.
#12
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
TITO
Abram za precednika.Si mislil, da bi precedil to gnilobo, ali ji predsedoval , kot predsednik?
#11
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
Vladislav
Dobro razmišljaš !Tvoja slika Satir na oslu, bi lahko zamenal Jezus ob prihodu v Jeruzalem, ko jaha osla.Zakaj le? Jezus je vedel, da se bode z osli.To je tudi javno pokazal, a je ostal nerazumljen in ubit.. Nisem vernik ,upam pa, da razumem teološko -versko tradicijo naše civilizacije..
#10
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
toti

Reorganiziral sodstvo, organe pregona , polovil in obsodil lopove, ki so kradli in odpirali račune v tujini.Prevetril vse banke in njihovo delovanje,Odprl podporno okolje za inovacije in gospodarstvo.Omejil in zmanšal birokratski aparat na vseh nivojih od občin do države. Omejil razne agencije in urade.Zahteval prenovo šolstva.Kulturo Slovencev in našo zgodovino promoviral po svetu
Reformo EU sistema in neposredno volitev komisarjev po dogovoru na državnih volitvah v vsaki državi EU.Iskal možnost našega iztopa iz NATA. Zunanjo politiko EU vrnil na nivo posamezne članice EU.

Večino zakonodaje EU zmanjšal,mogoče bi pustil samo konsenzne dogovore za vse politike EU .Če države stopajo s svojim konsenzom v EU, potem mora ta konsenz ostati ohranjen.

TTIP sporazumbi v celoti zavrnil in ponudil drugačne rešitve za sodelovanje.Korporativno pravo bi izločil iz pravne prakse, ki daje korporacijam večje pravice kot državam samim. Še kup ostalih anomalij obstaja. Glavna je premalo odgovornosti tako v EU, kot v Sloveniji. Odgovornost lastnemu narodu je na prvem mestu!!!
#9
vladislav stres
1
Jun 29, 2016
Predlog Abrama je da se izognemo info spletkam oz. manipulacijam
in SPROGRAMIRANIM osebam.
Če ne znamo izbirati med seboj, potem nismo vredni sprememb
Zanimivo tudi:
http://www.publishwall.si/vladislav.stres/post/212335/slo-za-neumnosti-navduseni
#8
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
Lara
Če ga lokalna skupnost pozna in sama prevzame garancije za njegovo ustreznost, bo verjetno tudi bdela nad njegovim delom in početjem. Danes lahko strankarski kandidat, ki živi v Ljubljani kandidira v Ilirski Bistrici, kjer še mogoče nikoli ni bil.
Lara to pomeni,da ti ne zaupaš sodržavljanom? Jih vidiš kot izgubljene ovce? Se imaš za več od drugih? Če si moj zapis tako razumela, si ga žal napačno. Vzemi ga kot moje predloge v razmislek vsem državljanom R Slovenije..)D*
#7
toti
0
Jun 29, 2016
ampak res, Abram, kaj bi ti najprej storil, če bi bil predsednik vlade?

#6
Lara Arh
1
Jun 29, 2016
Abram: Vsak javni uslužbenec bi bil vedno pod dobrogledom celotnega naroda.

Pa si res prepričan, da je narod tako zelo zrel, da bi se ne sprevrglo vse v en vseobširni javni linč? Sorči... če politikom ne zaupam, potem narodu še mnogo manj.
#5
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
TITO iz Dedinj
To pomeni mrtev Tito- mrtev Abram.Sicer pa ni denarja, da bi se podal v politiko in nikoli nisem o tem niti pomislil. Vabili so me, pa nikoli niso uspeli..
#4
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2016
Štulič
Da nisi mislil , če bi kandiral, izločil sladkobo ,tako kot to počnejo barabe v predvolilnih kampanijah.Izločil iz sebe sladkobne besede.Potem bi mogoče bil pravi za večino?.
#3
TITO (iz Dedinj)
2
Jun 29, 2016
ABRAMA ZA PRECENDIKA!
#2
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-29 10:55:25 (Jun 29, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj