HAARP

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-04-28 ob 12:05:48

Projekt HAARP

Iz knjige: SPoročilo človeštvu na razcepu poti

Projekt HAARP (High-Frequency Active Aural Research Program) Tajni eksperimenti na Aljaski (20km od Gakon-a), se vršijo z izjemno močno tehnologijo („supersistemom” usmerjevalcev – velikih faznih anten na Zemlji in v vesolju), za proizvodnjo visoko frekvenčnih elektromagnetnih (skr. EM.) valov tako, da se bombardirajo delčki (molekule) v ionosferi, kjer se segrevajo. EM. val se odbije nazaj, in z ekstremno nizko frekvenco (skr. ELF) prodre v vsa živa bitja in vso materijo na Zemlji. Z namernim segrevanjem ionosfere, se ustvarja motnja magnetnega polja Zemlje, motijo radio in telekomunikacije, vpliva na lete raket s spremembo trajektorjev (krivulj leta) z dviganjem ionosfere - tako se zaščiti teritorij od balističnih projektilov. Poleg tega se lahko ustvarjajo nad teritorijem „neprijatelja” ozonske luknje v atmosferi, da se neko prebivalstvo in neka vojska izpostavi smrtonosnemu sevanju iz vesolja, izzove suše, ter velike vremenske nevihte z ogromno padavinami in poplavami.
Druga metoda je uporaba valov ELF, ki prodirajo skozi morje, zemljo, atmosfero, in lahko povzročijo mehanske vibracije na velikih oddaljenostih, ter tako, usmerjeno-ciljano, vzpodbudijo zemeljske potrese, spremembo vremena, kontrolo vseh podmornic, raziskovanje votlin izpod zemlje, in motijo delovanje človeških možgan, katere lahko trajno poškodujejo.
Kontrola uma predstavlja ključni cilj, t.i. neokortikalne vojne, ki je potrebna v pomoč političnim oligarhijam najrazvitejših držav sveta, da vladajo s planetom.
Poleg eksperimentov z EM. valovi, se za spremembo klime koristijo tudi kemikalije, kot barijum, litijum…, ki so dodane nad ozonski sloj atmosfere. Te kemikalije povzročajo poleg poškodb ozonske plasti, tudi močne svetlobne bliske in ustvarjajo umetne svetlikajoče oblake, kakršni so videni iznad Severne Amerike 1980 in 1990. Dr. Rosali Bertel, je v svoji knjigi „Planet Zemlja: Zadnje orožje vojne” navedel, da je znan obstoj soodvisnosti med potresi in ionosfero – atmosferskim slojem od 64 do 950km iznad površine zemlje. V skladu s tem, so mnogim potresom v preteklih letih predhodili nenavadni fenomeni. Npr., zemeljski potres v Tang Šanu na Kitajskem (28. julij 1976) je terjal preko 650.000 človeških življenj. Potresu je predhodilo močno atmosfersko svetlikanje, za katero je rečeno, da je povzročeno z Ruskim eksperimentom, z ELF - segrevanjem atmosfere. Tudi na področju Californije (7. oktober 1989) so registrirali ELF valove z jakostjo, ki je presegla skale za merjenje. Tri ure kasneje, je tam, zemeljski potres prizadel San Francisco.
Washington Times, marca 1992 navaja, da so naprave na Zemlji in preko satelitov, zaznale misteriozne radijske valove neposredno pred potresi v Južni Californiji, Armeniji, na Japonskem in Severni Californiji, v letih 1986 in 1989. Potresu v Los Angelesu (17. jan 1994, z japonske strani), je tudi predhodil nenavaden, radijski val, z dvema močnima zvočnima udaroma. Te čudne koincidence in pojave doslej „uradno” nihče ni objasnil, vendar je „zato” ameriško Ministrstvo za obrambo, leta 1997, opozorilo javnost, o „možnih posledicah eko-terorizma”, pri čemer bi „teroristi”, s koriščenjem EM. valov, lahko vplivali na spremembo klime, aktiviranje zemeljskih potresov in vulkanov. „Vojska, namreč, taktično, vedno obtoži druge za posedovanje orožja, ki ga ima sama”, poudarja dr. Bertel.
Združeni narodi in Evropski Parlament, vztrajno prikazujejo javnosti neko ’angažiranost’ z raznimi mednarodnimi sporazumi (Summit v Rio de Janeiru, Kyoto Protocol) o zmanjšanju industrijskega onesnaževanja in omejitev škodljivih emisij, ki vplivajo na globalno segrevanje, nihče pa ne načenja vprašanj škodljivih emisij, ki jih vojska, kot glavni vzročnik, emitira za eksperimente v ionosferi, in še marsikaj - kar se opravlja širom sveta, vedno v tajnosti.
HAARP je „uradno” znanstveni program raziskovanja ionosfere, vendar je iz vojnih dokumentov razvidno, da se, „ravno tak program”, uresničuje od strani ameriških Zračnih sil, zaradi proučevanja „vplivov modificirane ionosfere”… Podobna raziskovanja, so od svetovnih laboratorijev za meritve in proučevanja modalitet ionosfere, registrirana na Tihem oceanu, v Dusanbeu, Severni Ameriki, v južni Aziji in na Norveškem. Po dr. Begiču (dr. vojnih znanosti, ki aktivno deluje v kampanji proti tem eksperimentom), je HAARP pravzaprav del vojnega arzenala za vzpostavljanje Novega Svetovnega Reda, v okviru programa Strateške Obrambne Iniciative (SDI, ali popularno po Reaganovem projektu - „Vojne zvezd”). Po mnenju večine opazovalcev predstavlja ta Projekt, zastrašujoče orožje, nevidljivo in ekonomično. Kako? Tako, da se kot orožje koristi planet Zemlja, katera z elementarnimi nesrečami lahko povzroči škodo številnim državam, celo večjo, kot jo lahko povzroči vojaška sila. Erupcije vulkanov, zemeljski potresi, velike padavine s poplavami, dolgotrajne suše, uragani, rušilni morski valovi, lahko katastrofalno prizadenejo ekonomijo neprijatelja, kot njegovo potencialno moč – in nihče ne bo pozvan na genocid; namreč, v samo 10-ih minutah svojega delovanja, uragan proizvede več energije, kot bi jo proizvedlo vse nuklearno orožje na svetu.
- Se tretja svetovna vojna lahko prične, a da to prebivalstvo ne opazi?
- Je možno, da se je pred leti že začela – in se pospešeno dogaja?
Potrebno je samo razdelati tehniko, s katero bi se klimatske spremembe in tektonske motnje umetno in kontrolirano povzročile… Številni ’globalni’ meteorologi, na osnovi ’natančnih’ računalniških simulacij, sicer napovedujejo znatne klimatske spremembe, vendar s pomanjkljivimi parametri njihove (’optimistične’) ugotovitve, glede bolj celovitih napovedi, žal, krepko zaostajajo. Včasih bi bilo najbolje, da se vidi toliko, kolikor ’vidijo’ vsi ostali (morda pa nekateri ne smejo videti, vedeti niti spregovoriti), pa ne bi niti izpostavljali realnosti, niti bi nas Vi, spoštovani državljani tako ’strokovno nepoučene’ kritizirali; je bolj za namig, ki terja veliko globokega proučevanja… Upoštevajmo to toliko bolj, ne toliko manj… No, sestavek smo vam podali, da občutek za opazovanje vremena samostojno prebudite in, da pravočasno poskrbite (trpežno pregrinjalo) za ’tisto’, premoženje zunaj, v primeru presenečenj, toče ☺. Namreč, kakšen občutek se vam poraja ob dejstvu, npr., da zadnja leta snežne padavine (ne majhne niti ne plitke!) zajamejo velike predele, kjer jih doslej, nikoli ni bilo? …a, da je zanimivo? ☺
O modifikaciji klime, kot načinu meteorološke strategije (je tehnika, torej, že razdelana?), je v svoji knjigi „Med dvema dobama”, pisal že leta 1970? Zbignjev Bžežinski, bivši svetovalec za nacionalno varnost ZDA, danes glavni strateg Novega Svetovnega Reda, kateri je posebno izpostavil - ekonomičnost takšnega vojskovanja. Tudi bivši francoski oficir, Marc Filterman, je leta 1980 omenjal „nekonvencionalno in nesmrtonosno orožje”, ki ga razvijajo Rusi in Američani, in s katerim se lahko s pomočjo EM. valov ultra visoke in ekstremno nizke frekvence, vpliva na spremembo klime, s pomočjo katere bi se neprijatelju povzročila ogromna materialna škoda.

    Aktualno je, da se o tem, veliko več kot, samo razmišlja…
Strateški napad na posamezno državo, z usmerjenimi dejstvi valovanja, bi imel „kirurški” karakter, saj orožje deluje na velike cilje ali samo na ljudi, brez povzročanja masovnega uničenja.
Trenutno je okoli milijon ljudi - inštruktorjev novega svetovnega
reda -, kot vojnih, ekonomskih, finančnih, idr. svetovalcev, v skoraj vseh svetovnih centrih moči, ki izhajajo iz Standforta in drugih univerz. Danes so te skupine združene okoli Levinovega inštituta za grupno dinamiko, Inštituta za socialne raziskave v Michiganu, Bostonskega inštituta za raziskovanje možganskih valov, Nacionalnega inštituta za mentalno zdravje ZDA v Michiganu… Vse inštitucije so podrejene fundacijam Felon, Morgan, Rockefeller – tj. tajni ameriški vladi - iluminatom.
Ali ’Ameriško Ministrstvo za Obrambo’, NASA in ’Nacionalna Kartografska Agencija’ (NIMA) - na študiji slikovnega prikaza poplav, erozij, drsišč, potresov, ekoloških con, vremenskih prognoz, sprememb klime na Zemlji, a vse s pomočjo podatkov in posnetkov iz satelita – „slučajno” sodelujejo istočasno?

    Vznemirjenje v Džakarti: Samo teden dni pred potresom, ki je - za strokovnjake seizmologe - netipično premaknil tektonske plošče v Indijskem oceanu v bližini Sumatre, in izzval 26. decembra 2004 rušilni tsunami val, so mediji obveščali, da so prebivalci Džakarte zelo vznemirjeni, zaradi nenavadnih bliskov na nebu in močnih zvočnih prasketanj…(izvor: galaksija.com, )

 

Zapis ni moj.Ker se sam ukvarjam že 30 let s podobno materijo,lahko z gotovostjo trdim,da projekt HAARP ni nedolžna stvar.Nikola Tesla se je ukvarjal s t.i. žarki smrti,kar je skoraj ista zadeva. Sreča,da nimajo tehnologije,ki bi plovila v zraku ali na Zemli napolnila z energijo.Ne mislite,da to ni mogoče. Pri projektu HAARP je bil edini problem,da so se jim ALu antene topile.Nisem seznanjem s kakšnim materijalom so jih nadomestili.Dejstvo je,da imajo ameriške letanosilke antene za sprejem in odajanje tega zarčenjas v prostor.Ti ioni lahko spremenijo osnovno EM frekvenco tako določenega ozračja,geografskega področja,kot tudi življenjske funkcije.Tako,da ni tu nič nedolžnega,kot bi tvorci HAARP-a želeli zadevo prikazati kot neškodljivo.Samo če vaše življenjske frekvence malo povišajo,ali znižajo ste že v življenjski nefunkcionalnosti.Toliko z moje strani.

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
20
haapy yack
0
May 02, 2016
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=JvhOUHpJ1p4&feature=youtu.be

METHANE DOOMSDAY!!! Amazing Proof of HAARP Melting the Arctic - YouTube

Our planet is being deliberately killed, and this video is some of the most powerful evidence ever captured. This video
#20
abram1b2 Cej
0
May 01, 2016
haapy yack
Snowden bi se moral vsesti v avto in ne bi imel problema. Faradayeva kletka je enkraten izum.Njegova ugotivitev diamagnetizma vsake snovi je tudi enkratna. Faraday je bil velik um,ki je zavrnil plemiški naslov samo iz razloga,ker se je bal za svojo samostojnost.Smatral je,da ne bi bil več samostojen v svojem znanstvenem delovanju.EDini,ki je razumel kaj pomeni osebna svoboda pri raziskovanju.Lp:))
#19
haapy yack
0
May 01, 2016
hoj
Torej budnost? Budnost je premalo! Predlagam za obrambo čelado znotraj prevlečeno z svincem. Moraš pa jo nositi dan na dan. Dobra je tudi aluminijeva folija, predvsem pred sevanji pametnih števcev.
Seveda pa imajo taki števci še razne druge funkcije. In tako kot Snowden, ki daje intervjuje se zaščiti s feredajevo kletko.
Ko so secirali ptiče, ki so začeli padati z neba so ugotovili, da so imeli utekočinjene notranje organe. Torej ne veš ne ure in dneva kdaj se bodo odliočili fentat večino ljudi na planetu. Na kateri datum se bo to zgodilo!
čao
#18
Almira Catovic
0
Apr 30, 2016
:D
#17
abram1b2 Cej
1
Apr 30, 2016
Povsod kjer jih zasledim.Sam delujem po sistemu prejete informacije,ki jo moja duša brezčasen gensko akumuliran spomin predela in jo posreduje mojemu realiziranemu umu.Potem to zlitje obeh predela informacijo v končno obliko. Nekako takole,da ne bo zgledalo preveč mistično moj realiziran um pozna dosedanja odkritja človeštva,moj brezčasen genski spomin -teološko duša -mi pove,ali je odkritje pravilno ali napačno.SElekcijo dela moj prebujen akumuliran brezčasen spomin naše vrste in jo posredije mojemu realiziranemu umu.To ni moja zasluga,to je genska danost s katero sem rojen.Mogoče tega dejstva nihče pred mano ni upal javno razkrit.Še nakaj je vsak med nami ima ta brezčasen genski spomin v sebi.Vsak med nami v tej svoji samobitnosti ve vse,velika večina si tega ne zmore niti ne upa priznati-žal-Je še nekaj naš celoten genom mora biti v sozvočju z vsemi EM frekvencami,ki jih prejema,da bi se ta elektromagnetni energetski kanal odprl samodejno v njemu samem.Upam,da nisem preveč zakomlicirano povedal?!!Lp
#16
Almira Catovic
0
Apr 30, 2016
Grem kar po vrsti in te berem in berem in se čudim od kod dobivaš vse te informacije in zanimivo, kako se resnica takoj zazna :)
#15
abram1b2 Cej
0
Apr 30, 2016
Zelo vesel tvojega obiska Almira. :)
#14
Almira Catovic
0
Apr 30, 2016
Super napisano in razloženo, kako ta zadeva deluje.
#13
abram1b2 Cej
0
Apr 29, 2016
Ramila
Enako,tudi tebi.Budnosti ni nikoli odveč.Imaš prav. Lp
#12
Radmila Čučak
1
Apr 29, 2016
Hvala Abram za ta tvoj poučen članek.....in hvala tebi Stoyan, da izvajaš funkcijo, ki se na mednarodnem spletu imenuje "Watcher* ali budni opazovalec sveta okoli sebe
#11
abram1b2 Cej
1
Apr 29, 2016
Enako Stoyan.Nekateri več vrednina na PW vihajo svoj -razsvetljeni- nos nad takšnimi temami.
#10
Stoyan Svet
0
Apr 28, 2016
hvala Abram za to objavo, o posledicah vsega tega iluminatskega zločinjenja pa lahko berete tukaj;
http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-watch-global-alert-news-april-23-2016/
#9
abram1b2 Cej
1
Apr 28, 2016
Radmila
Hvaležen za tvoj prispevek.Si se pa potrudila.To je to!
#8
Radmila Čučak
2
Apr 28, 2016
Neodvisni novinar Jim Stone pravi: tudi zrak je polprevodnik in če mu dodajo določene snovi (doping agents), se lahko obnaša kot silicij, ki prevaja elektriko le, če so pogoji za to pravi. Če želijo spremeniti električne značilnosti atmosfere, potem z letali pršijo *doping agents*, znane pod imenom chemtrails. Potem HAARP baze oddajajo EM frekvence v to področje. oddajajo iz dveh nasprotnih HAARP baz simultano tako, da se frekvence fazno izničijo med seboj in EM frekvence tako izginejo, ostane pa stoječa DC voltaža (standing DC bias voltage), v atmosferi iznad določene države. Ta voltaža je podobna elektronskemu naboju med N in P področjem v silicijevem tranzistorju. Snovi , ki jih pršijo iz letal delujejo kot *doping agents*, generator energije pa je sama atmosfera Zemlje. s tem nastane tok energije iz ionosfere (plus el. naboj) dol do površine Zemlje (minus el.naboj) . Ionosfera ima ogromno moč energije in dovolj je, da ima nekaj HAARP oddajnikov le nekaj milijard wattov, da se sproži kaskadni učinek z močjo več trilijonov wattov.

S tem SEGREVAJO atmosfero in SPREMINJAJO vremenske vzorce, povzročijo tornade, orkane, ciklone, gigantske strele. Vremenske spremembe so zelo natančno usmerjene in v ZDA jih izvajajo ne le HAARP postaje, ampak tudi cell towers za mobilno telefonijo, v ZDA je le teh na tisoče in vsaka ima moč 50.000 wattov. Multipli izvori EM frekvenc v raznih krajih tako omogočajo različne vzorce frekvenc in modifikacij vrmena. ni potrebe, da bi običajni stolpi za mobilno telefonijo imeli tako veliko moč. Pač pa je njihov pravi namen drugačen, verjetno za proizvajanje potresov, za okrepitev moči naravnih orkanov. signale iz cell towers lahko namreč pošljejo v katerokoli smer, ter jih sinhronizirajo s sosednjimi bazami mobilne telefonije, kar je vse del sistema HAARP.

ZDA uporablja sistem *cell towers* za kontrolo uma z oddajanjem EM frekvenc, kar lahko v določenih krajih povzroči na primer občutek depresije en dan, ali pa občutek zadovoljstva naslednji dan in tu ne gre za občutke posameznikov, ampak za večinski del populacije. Ojačevalci v *cell towers* so povezani s HAARP sistemi. ti delujejo v paru dveh (ali več oddajnikov), kjer je njuno področje faznega *trčenja* EM valov ravna linija. slike suše, ki jo je HAARP povzročil v Kaliforniji, kažejo geometrični vzorec dveh linij v obliki črke L, ter tudi krogov in drugih geometričnih vzorcev, kar pomeni, da so Iluminati uporabili več oddajnikov EM frekvenc, ki so ustvarili multipla področja trčenja EM frekvenc. več kot je vključenih oddajnikov EM valovanj, več geometričnih vzorcev nastane.

V področju Houstona je na primer 1000 postaj mobilne telefonije, kar omogoča 500 različnih točk trčenja EM valov, ( ki imajo fazno nasprotne frekvence), od katerih je v vsaki točki trčenja moč 100.000 wattov (bias current) To znese skupaj 500 točk krat 00.000 watov = moč 50. milijonov watov, kar sproži gigantsko kaskado energije iz ionosfere Zemlje (+ el.naboj, vse dol do Zemlje (- el.naboj). tako lahko umetno povzročijo poplave, suše, orkane, potrese, izbruhe vulkanov, umetno Aurora Borealis (severni sij na južnejših zemljepisnih širinah), ......kadar pa uporabijo preveliko moč, pa pride do zvočnih pokov, ki jih množično slišijo po svetu.

Elita želi narediti kaos in destrukcijo, saj ima masonsko načelo ORDO AB CHAOS, za uvedbo New World Order, luciferjansko fašistično diktaturo, ki se je uradno pričela z obiskom padlega Rimskega škofa Jezuitskega generala Frančiška v OZN, konec septembra 2015.

V Angliji je največji HAARP sistem Menwith Hill

https://en.wikipedia.org/wiki/RAF_Menwith_Hill

RAF Menwith Hill - Wikipedia, the free encyclopedia

Royal Air Force Menwith Hill or more simply RAF Menwith Hill is a Royal Air Force station near Harrogate, North Yorkshir
#7
abram1b2 Cej
0
Apr 28, 2016
rastko
Tudi sam mislim,da je tu obilica resnice.
#6
rastko plohl
0
Apr 28, 2016
e to je to
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 28, 2016
rastko
Točno tako.Družbena ureditev takšna kot je v bistvu že sama po sebi onemogoča upor ljudi.
#4
rastko plohl
0
Apr 28, 2016
z antenami in ojačlevalci lahko usmerjajo in jačajo moč frekvence kot z radijskimi valovi kasneje tv itd.
človek bi nekako lahko rekel, da je ta tehnologija stara najmanj 100 - 150 let
in masovno uporabna ko so dali na trg prvi radio aparat

obstaja še eno hujše orožje, ki je že na razpolago tisoče let
in to orožje ali metoda naredi ljudi poslušne, da naredijo to kar pišeš

#3
rastko plohl
0
Apr 28, 2016
10
#2
abram1b2 Cej
0
Apr 28, 2016
Mislim,da smo v večini žrtve,ki se tega sploh ne zavedajo.Zato lahko celoten sistem NWO vsakodnevno manipulira z nami.
#1
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-04-28 12:05:48 (Apr 28, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
marec 2020
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj