NEKDO BO ŽALOSTEN NEKDO VESEL RESNICE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-17 ob 19:15:54

Marijino vnebovzetje

 

Danes slavimo vnebovzetje Marije, deviške Božje Matere,
        ki je začetek in podoba poveličane Cerkve,
        trdno upanje in tolažba potujočemu božjemu ljudstvu.
        Nisi hotel, da bi v grobu trohnelo telo Žene,
        ki je nosila Začetnika življenja
        in je svetu rodila tvojega učlovečenega Sina,
        našega Gospoda Jezusa Kristusa.

 Ne more trohneti  cela Zemlja.

Jezusovo vstajenje

Mnogi kritiki krščanstva so zanikali vstajenje in so trdili, da gre le za legendo, ali pa da Jezus v resnici ni umrl, pač pa se je zgolj zbudil iz nezavesti. Pri tem velja posebej poudariti trdno verovanje Jezusovih prvih učencev, da je Jezus zares umrl in da je potem zares oživel. Na tem prepričanju tudi temelji vera, da bodo ob koncu sveta vsi ljudje deležni telesnega vstajenja. Takrat bodo vsi ljudje dobili nova poveličana telesa, ki bodo podobna 1Jezusovemu poveličanemu telesu, ki ga je dobil ob vstajenju. O tem govori tudi Nicejsko-carigrajska veroizpoved: »Pričakujem vstajenje (od) mrtvih in življenje v prihodnjem veku.« Sveti Pavel in Janez Evangelist Jezusa imenujeta prvorojenec izmed umrlih - tj. prvi, ki je umrl in spet oživel (Kol,18; Raz 1,5).

MOJA RAZLAGA!

Marijino vnebovzetje je v resnici vnebovzetje Zemle in tistih,ki se bodo prostovoljno odločili OB KONCU dni-ob skorajšnjem ponovnem civilizacijskem vrhu prostovoljno služiti vesoljnemu življenju,ga ohranjati,seliti in žeti iz osončja na nova osončja in celo izven galaksije. Devica Marija poseblja naš deviški planet,kjer je izpostavila življenje naša vesoljna človeška vrsta.Od naše ponovne konolizacije in izpostavitve vseh življenjskih vrst flore,favne so tisti,ki se ne odločijo prostovoljno služiti vesoljnemu življenju sami sebe in svoje potomce obsodili na smrtnost in življenje pod enotno vseobsežno vesoljno zakonitostjo 28000 letnih zemljinih ciklov..Tisti,ki gredo prostovoljno služiti vesoljnemu življenju,dobijo s to odločitvijo pravico ponavjati reanimirati svoje življenjske cikle.Vedski spisi to opisujejo z Aditiji-rojenih iz Aditi nevidne matere-inkubatorja življenja.Sveto pismo govori o 144000 vnebovzetih v vsakem civilizacijskem vrhu.To je resnica,ki jo danes ne razumemo in jo nevedni smatramo neizvedljivo ,ker ne posedujemo tehnologije ne znanja za to izvedbo.Zato jo smatramo kot pravljico.Vendar bomo vse to sami odkrili in si tudi omogočili,kot dislocirana civilizacija,katere matična civilizacija je galaktična sončna dinastija-varuhov vesoljnega življenja.To ni nobeno moje sanjanje ,niti to ni neka ideja Ašter komande.To je in bo naša realnost. Jezus-Marija Jezus in mi vsi smo potomec tistih,ki so se odločili ostati in nadljevati zemeljsko življenje,čeprav so vedeli kaj jih čaka in da bodo po naravni poti izgubili vse znanje in vedeli so,da jih čaka t.i. gravitacijski nihaj Zemlje -vesoljni potop-nato 7000 letna ledena doba,kjer bo zeleni pas samo do 30 stopinj S-J zemljepisne širine.Ker pa so ob takšni odločitvi vedeli,da bo njihov rod čez 28000 let zopet prišel do tega znanja so posegli po večni civilizacijskem sistemu hrambe znanja,ki so ga imeli . To znanje ohranja brezčasna vesoljna teološka tradicija,osnova vseh verstev sveta,ki skozi vsa tisočletja ohranjajo tako izgubljeno znanje,da bi ga nekdo dešifriral.Ta je vesoljno samorojen na Zemlji zaradi cikličnega delovanja EM sile na naš genom,ki nas ciklično v svojem samo valovanju dviga in spušča in nam posledično vedno odreja naše psihofizične danosti.Skozi vsa tisočletja se mi  življenjsko samorepreduciramo in tako se ob točno določenem času izpostavi človek,katerega genom je v sozvočju z vsemi vesoljnimi elektromagnetnimi frekvencami -PRVO ROJENI-med nami,kateri je dejansko rojen sam iz sebe ) po Svetem duhu)-kar je teološko ime za EM valovanje.Temu prvorojenemu se prebudi njegov brezčasen vesoljni človeški spomin in on uvidi takoj bistvo sporočil in zna ločiti zrno od plevela v smislu civilizacijskega znanja,vedenja,pravice,resnice itd..Najbolj bodo proti tisti,ki vodijo danes ta svet in izpostavljajo NWO.Njihova željo po nadvladi bodo žal verjetno zopet plačali nedolžni.Ne morem več pisati in razlagati,ker to zahteva velik napor.Sem pa na voljo za vsa vprašanja.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
19
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...zdaj razumem.....bolje se bere..če piše Dragon...kakor Human Fish+++++hvala, lp
#19
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
RAdmila
Senzacionalizem medijev.SE bolje bere,če novinar želi,da ga berejo si mora izmisaliti foro,ki pritegne. RAZUMEŠ?
#18
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Glede Človeške Ribice..pa sem te spraševala...zakaj New York Times piše, da bo Človeška Ribica imela baby DRAGONS... zakaj niso prevedli Baby Human Fish...ali oni menijo....da je ta ribica neke vrste...Zmaja?...če ti morda to veš....http://www.nytimes.com/2016/02/06/science/in-a-slovenian-cave-hoping-for-a-batch-of-baby-dragons.html?_r=0


#17
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...hvala za odgovor.....bom se potrudila razumeti kar si napisal....in tudi povezovati....lp
#16
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Radmila
Kje se nahajaš 9 mesecev predno se rodiš ? A ne pride vsak človek iz vode na ta svet? Ali ni Tiamat mati? EA je rojen kako drugače?
Angleži nimajo tako bogatega-točnega izrazoslovja kot ga imamo mi. Pri njih ima nek pojem še dodatno vsaj enega ali dva pomena. Riba v angleščini ne pomeni DRAGON,apmak fish je ribaNe vzdrži tvoja razlaga.
Je sedsaj kaj bolj jasno? Malo povezuj kaj pišem,če se da!Če ne,ni v moji moči drugega,da ti odgovarjam na vprašanja,ker ti pač ne zmoreš povezovati sporočenega. Lp
#15
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...prvi del tvojega komentarja št 11.....mogoče približno razumem....voda -ženski princip in kopno-moški princip... neke vrste yin-yang polariteta...
#14
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram....zanima me pa tudi...če ti veš......zakaj Angleži Človeško Ribico...torej RIBO...imenujejo DRAGON?
#13
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...sprašujem te zato...ker si napisal...da si na voljo za vprašanja....če pa te jaz ne smem spraševati na tem članku...pa mi lepo povej....opravičujem se, če nisi ti rekel, da je Tiamat v resnici Eva...mogoče sem kje drugje prebrala.........na tvoje nauke o akumulirani in realizirani vrednosti se prav tako ne spoznam.......saj ta nauk prvič slišim od tebe..........res pa me zanima....in ne vidim, zakaj bi to bilo neumestno vprašanje.............ali je Anunnak riba EA, ki je v Sumeriji pred par tisoč leti prišel iz vode bil riba ali človek?...........ti si rekel, da smo Anunnaki mi vsi......torej mi ni jasno....ali smo mi vsi ribe ali ljudje? ...........ne se čudit da veliko berem...pa malo dojamem...saj sem nekomu že pojasnila...da sem slab učenec nekih učiteljev....saj zato pa se še učim...in tudi tebe sprašujem....da bi izvedela kaj novega
#12
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Radmila
Voda predstavlja akumulirano vrednost Zemlje,kopno pa realizirano vrednost. Brez vode in brez ženske ni življenja,kot ga ni brez kopnega in moškega. Čudim se,da me toliko bereš,pa ne dojameš ničesar oz zelo malo.Ali si spodbujena od koga,da daješ takšna neumestna vprašanja. Zdi se mi,da si dobila sporočilo nekoga,da se tule non stop javljaš .Meni se lahko malo kaj skrije verjela ,ali ne!
#11
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Dragon je zmaj .Reptile pozna samo David Icke in razne njihove krvne veje.Ravno Postojna je najsvetlejše in najbolj sveto mesto trenutno v Sloveniji. Nanos je v bistvu Monte Re -Kraljeva gora,ki ima svojo komplementarnost v Postojnski jami.To predstavlja valovanje iz dna jame na vrh gore. Človeška ribica pa izvira iz njene podobnosti s človeško barvo kože in je slepa ,tako kot večina človeštva -žal!!! Čast izjemam.
#10
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Radmila naprej
Iz katere človeške vrednosti se rodi realiziran človek? Iz akumulirane ženskega principa.Razen ,če ti trdiš drugače in poznaš drugo resnico!
#9
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Radmila
Prosim pokaži mi kje sem trdil,da je Tiamat Eva? Če evo razumemo kot akumulirano človeško vrednost in Adama kot realizirano ni nič spornega,ker eden brez drugega ne obstajata. Radmila vidim,da ti tudi laž ni tuja! Žal.
#8
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...tudi tega ne razumem...rekel si, da je EA princip dobrega....a to pomeni...da je potem Tiamat princip zla......zadnjič pa si rekel. ...če se prav spominjam...da je Tiamat v bistvu EVA....a potem je bil EA dober...EVA pa zla?
#7
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram...upam samo....da EA ni naša Postojnska Človeška Ribica....ki jo Angleži...znani kot ljubitelji reptilov...imenujejo DRAGON...he he
#6
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram..hvala za odgovor....a ni mi jasno......ali je potem riba EA, ki je v Sumeriji prišel iz vode... človek....ali riba..?
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Radmila
Annunaki smo zopet mi vsi,ki smo potomci tistih,ki so kolonizira pred 1,5 milijardo leti ta planet in izpostavili celotno življenjsko verigo,ko je bilo naše osončje v svojem novem valu- sedanjem -15 milijardnem staro 3 milijarde let.Valovi samozlivanja so povsod enaki in soodvisni od velikosti X pojava mase,energije,prostora časa in življenja.Enotno!
Zemlja ima cikle valovajna od samozlitja do samozlitja 28000 let. in to 9 milijard let,kolikor mi bivamo znotraj tega osončja v posamičnem 15 milijardnem ciklu osončja,ko je to staro 3 milijard let pridemo in ko je staro 12 milijard se Sonce začne širiti in skuri vse v osončju,da bi Jupiter potegnil nase celotno osenčje in takrat se konča in začne nov 15 milijardni cikel osončja.Vse ostalo sem že opisal.
Radmila to o čemer me sprašujep ni nič drugega kot večna borba med zlim in dobrim.V tvojem vprašanju gre za bitko dobrega z zlim,ki ga poosebljata dva principa EA in Tiamat. Bog EA -pricip dobrega-tudi Utnapištimu naroči zgraditi ladjo,da bi rešil ves svoj rod in vse življenje na Zemlji.Lasdja,ki jo Utnapištim zgradi mora imeti sedem nadstropij,devet talnih delov,ki jih mora Utnapištim povezati s smernimi klini.To je resničen opis takšne ladje. Zadovoljna?
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2016
Vladislav
Glasbila povzročajo vibracije.One so simbolni prikaz elektromagnetnega valovanja. Isto je mavrica veza med t.i. bogom -nebesi in Zemljo,ta mavrica isto pove,da je človek soodvisen od teh EM vezi in vibracij.Vibracije pa valovijo in od višine vala teh vibracij smo mi soodvisni v smislu naših psihofizičnih danosti.znotraj posamičnega 28ooo letnega vala od ledene dobe do ledene dobe.Če narišeš pet krakov zvezde dobiš celoten val dno-sredino-vrh-sredino-dno-14000 let pada 14000 let dviga.To pomeni najugodnejše EM vibracije so na vrhu vala.Jezus je hodil po Zemlji pred 28000 leti in ne pred 2000 leti. Meditacija,ti ne pomaga,če tvoj genom ni usklajen z vesoljno glasbo EM vibracijami-valovanjem. Hvala za tvoj prispevek.Banilonsko -Asirski spisi sploh niso probematični,celo več podrobnejši so od kasnejših. Apsu in Tiamat že v osnovi pokažeta na dve vrednosti znotraj vse in vsake X pojavnosti.Apsu je realizirana vrednost mept* Tiamat akumulirana vrednost mept*.Lep pozdrav.
#3
Radmila Čučak
0
Mar 18, 2016
Abram....ali je po tvojem mnenju prevod Sumerskih tablic v klinopisu s strani Zecharije Sitchina, kjer opisuje prihod Anunnakov na planet Zemljo....itd.....napačen....ali imaš ti kako drugo vedenje.......kdo so živalsko-človeški idoli Babilona, saj veš...kakor ...tisti v obliki ribe...ki je prišel iz vode.....in njegovi sorodniki......od kje so oni prišli......?
#2
vladislav stres
0
Mar 18, 2016
GLAS-BA je TON do katerega moraš priti in ta lahko prebije kaos megle okrog nas
in to lahko stori kdorkoli v katerem koli časovnem obdobju.
V določenih ciklih je sicer mnogo težje in glede na naše sposobnosti praktično skoraj nemogoče, a vendar možno, saj smo odvisni od zapackanosti (ožjega) okolja pa tudi oddaljenost od (samorojenosti) na videz večja.
Torej se mora vsak učiti meditacije izjemnega miru in se potopiti vase da spoznaš ta ton BA..
S smrtjo JE ZUSa je iskanje tega tona prišlo s strani vladarjev babilonskih kultov v nemilost n pozabo.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-17 19:15:54 (Mar 17, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj