Teološka tradicija

Oddajabram1b2 Cej, dne 2016-03-16 ob 07:11:41

[Imagem: thoth_h.gif]

Toth (Tehuti – gr. Hermes)

Toth predstavlja božansko Inteligenco, ki se reflektira v vsem. Je bog, ki pozna vso resnico. Njegova žena je Maat –  boginja pravičnosti in resnice. Povezovali so ga z vsem, kar daje materiji inteligentno in smiselno obliko, poleg tega pa naj bi naredil načrt za njeno oblikovanje.

Imajo ga za izumitelja vseh umetnosti in znanosti, predvsem pisanja. Bil je pisar bogov in Veliki čarovnik. Svet in vse na njem si je ''zamislil'' s pomočjo Maat – pravice.

Njegovo ime je postalo sinonim za mnoge generacije egipčanskih modrecev.

Prikazan je kot človek z glavo ibisa. Ibis je naravni sovražnik krokodilov, ker se hrani z njihovimi jajci, kar predstavlja večno borbo med modrostjo in neznanjem. Totha prikazujejo tudi drugače, in sicer kot pavijana oz. opico s pasjo glavo. V tem aspektu predstavlja spomin na pretekle dogodke. Obenem je tudi veliki pisar narave, pred katerim ni možno nič skriti, zato sodeluje pri sojenju srca umrlega.

 Tu je Toth z večno lučjo. Bogovi so poenoteni vesoljnimi principi,ki jih predstavljajo. 

 Hermes-glasnik bogov

 

Grki so Hermesa enačili s Tothom. V bistvu ju lahko enačimo po  enotni teološki tradiciji,ki se tako prilagaja času,prostoru in zmožnostim človeškega dojemanja naše končne  življenjske resnice.

 ODIN

  

Melchizedek in Abram Tu Melchizedek upelje Abrama v skriti nauk.Abram postane Abraham.

Vedno vsa civilizacijska teološka tradicija v vseh verstvih sveta govori o eni in isti osebi in o njenem poslanstvu za človeško samo spoznanje.Tu je le nekaj od te tradicije,dovolj,da se da razumeti.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
11
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
hvala Abram, da si povedal, da se stanje DNA fetusa po ultrazvoku normalizira....
#11
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2016
Radmila
Radmila to je res.Ultra zvok začasno razbije vezje DNk realiziran in akumuliran genski zapis.Začasno ker se spremenijo EM frekvence v plodu.Ko odmakneš ultra zvok se frekvence - gensko vezje- v plodu izpostavijo nazaj v prvobitno stanje.Ni panike! Bo pa ta sistem izboljšan v prihodnosti tudi zdravi bolne. Lp
#10
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
Abram...glej kaj je rekel Garjajev glede ultrazovoka med nosečnostjo......Garjajev pravi: Delujem na molekul DNK sa ultrazvukom, a potom vidim stvari koje su me zapanjile. DNK molekul u vodenom rastvoru se oglašava, zvuči sve vreme. Emituje složenu melodiju sa ponavljanjem muzičkih fraza. Šta sam čuo kada sam ga ozračio sa ultrazvukom, kao što je ultrazvučni aparat? Umesto složene melodije, ostala je jedna tužna nota. To znači da smo koristeći ultrazvuk, obrisali ogromnu količinu informacija iz molekula DNK, koja se realizuje preko zvuka. Tada sam pomislio, Bože moj, mi nemamo zdrave djece. Na Zemlji nema zdrave djece Zato što svi oni, osim divljih plemena, prolaze ultrazvuk fetusa."
#9
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2016
Radmila
Višji kot si. več imač možganske prostornine imaš. Glava je običajno ena petina našega telesa..Običajna lobanja danes nosi v sebi 1200-16oo ml možganskih celic.Velikost glave- možganov še ne pomeni inteligentnejšega človeka,če njegov genom ni usklajen z elektromagnetnimi frekvencami,ki jih mi tekoče sprejemamo in te nas tudi tekoče preobražajo kot misleča in samozavedna bitja.Da pa se umetno povečati možgansko prostornino,če povečaš EM frekvence že pri otroku. To sem pisal že pri TUTANKAMONU.
#8
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
Abram...kakšna pa je vloga Anunnakov....tistih s podaljšano obliko lobanje..........ki so imeli potomce Nephilim velikane..............
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2016
Radmila
Na tebi sami je,da izluščiš resnico. Lp
#6
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
Abram...hvala za pojasnilo o zlatu......delo Petra Garjajeva pa že poznam....adijo
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2016
Radmila
Zlato je naravno najgostejša kovina,ki v določeni posodi onemogoča elektromagnetnemu valovanju,da se to širi izven nje.Vse stare civilizacije so častile zlato,ker so poznale vrednost zlata za hrambo našega akumuliranega genskega zapisa. Zlate dušne posode izvirajo iz tega vedenja.. .Dobro je,da lahko z delom Garjajeva to vedenje opravičim tudi praktično.Preberi si odkritje PETRA GARJAJEVA!
#4
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
Abram.....jaz ne nosim zlata...zato ne vem za kaj se uporablja...če ti veš...mi prosim povej...
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2016
RAdmila
Ti mi non stop ponujaš neke izmišljene zgodbice.Tema je preobširna,da bi ti sedaj razlagal o gospodarjih z nebes,ki naj bi ustvarili ljudi za sužnje. Bedarija nad bedarijami.Annunaki naj bi bili prišleki z neba,ki so iz primatov ustvarili človeka sužnja,da so jim kopali zlato itd.Ker so v Nibiruju rabili zlati prah,da so zaščitili atmosfero itd.Še večja bedarija.Kaj je v resnici zlato in zakaj ga vsi nosimo? To mi odgovori, ai pa naj oni ,ki so te nemunosti vkup sklanfali . Čakam,da mi odgovoriš kaj daje pravo vrednost zlatu?Če ne veš ti bom odgovoril!!!!!! Ne poslušat in brati ICKa,Danikena,Mohoriča in podobne sanjače.
#2
Radmila Čučak
0
Mar 16, 2016
Kaj o Thothu in njegovem bratu Marduku (Lucifer-ju) iz planeta Nibiru pravi Toltec Master Nagual Almine Typepad
https://www.youtube.com/watch?v=1AA4pW8QVLs

Anunnaki Dark Gods / Thoth - YouTube

Almine looks the influence of Nibiru on humanity, and at the crimes of the Anunnaki, for it is time to set the record st
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-03-16 07:11:41 (Mar 16, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj