objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 8. oktober 2019 ob 06:47

Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Objavljamo tudi "uradni seznam" vseh dosedanjih zaposlitev famozne NH ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

To je videoposnetek, objavljen na YouTubu, iz leta 2009 ali 2010, na katerem sta tedanji komik in imitator Šarec ter domnevno N. H. med svojim nastopom.

Razkrivamo: famozna N. H., sporno zaposlena novopečena agentka Sove, tudi zasebno povezana s predsednikom vlade Marjanom Šarcem, je prek svoje agencije Naba, posredovanje hostes in organiziranje prireditev, s. p., leta 2007 in 2008 samo prek javnega zavoda RTV Slovenija zaslužila dobrih 40 tisoč evrov (vir: Erar):

Pri teh proračunskih transakcijah (kaj točno naj bi TV Slovenija takrat plačevala N. H., nam žal še ni uspelo preveriti) pa je zanimivo to, da se časovno - "naključno"? - ujemajo tudi z nastopanjem Šarca na TVS, predvsem v nedeljski popoldanski oddaji TLP (Tistega lepega popoldneva), ki se je septembra 2007 prelevila v oddajo NLP. Gre torej za "naključno" dejstvo, ki znova opozarja na informacije, da naj bi Šarec kot komik in imitator svoje honorarje služil tudi prek Nabe, in celo na domnevne davčne utaje pri teh honorarjih.

Spomnimo: ustanovitelj in urednik TLP je bil Bojan Krajnc, ki so ga kasneje redno zaposlili na TVS, vendar, kot je slišati, mimo predpisanih pogojev, saj naj ne bi imel ustrezne izobrazbe. No, ko se je Šarec podal v nacionalno politiko, je Bojan Krajnc nenadoma postal eden od velikih apologetov Marjana Šarca in njegove politike na družabnih omrežjih.

VSE SLUŽBE NH

To je pa "uradni seznam" vseh dosedanjih zaposlitev N. H., dokler se ni 4. marca letos zaposlila na Sovi (opomba a.: ker gre za sum zlorabe državnih funkcij in javnega denarja, je objava tega seznama tudi v javnem interesu):


NA SOVI PA VRE!

Medtem pa na Sovi po naših zanesljivih informacijah - tudi zaradi afere N. H., ki dokazuje vmešavanje in zlorabe predsednika vlade in državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca, povezane z obveščevalno službo - vre. Poglejmo nekatere informacije, kjer pa bomo imena in priimke domnevno vpletenih agentov in funkcionarjev Sove in vojaške obveščevalne službe OVS zaradi morebitnih očitkov izdaje tajnih podatkov navajali zgolj z začetnicami*:

- Tako naj bi se v zdaj že razvpiti javni razpis za 9 prostih delovnih mest na Sovi (maja letos) vmešala tudi OVS, prek "prerazporejenega" pripadnika Slovenske vojske S. G., ki naj bi po ukazu direktorja OVS Dejana Matijeviča odšel na testiranje kandidatov za službe na Sovi iz vrst Slovenske vojske (testiranje naj bi se odvijalo na Vrhniki), popisal vse kandidate in seznam predal Matijeviču, ki naj bi kasneje izposloval, da nihče od pripadnikov Slovenske vojske ne bo dobil službe na Sovi.

- Med samim razpisnim postopkom naj bi vodstvo Sove - z direktorjem Rajkom Kozmeljem na čelu - po nerodnosti razkrilo več agentov Sove, ki so sodelovali med organizacijo razpisnih postopkov.

- Sovo trenutno menda dejansko vodita V. H., nekdanji pomočnik prejšnjega direktorja Sove Zorana Klemenčiča, in A. B. vodja pravne službe. I. P., dolgoletnega šefa Sovine "operative", ki bi se ga Črnčec in Kozmelj menda rada znebila, pa naj bi nekateri obtoževali, da naj bi bil celo on tisti, skozi katerega uhajajo informacije iz Sove.

- Dogajale naj bi se tudi odpovedi delovnih razmerij, kršitve delovnopravne zakonodaje in mobing, posameznim uslužbencem pa menda prepovedujejo vstop v Sovino stavbo in grozijo z oviranjem pri iskanju zaposlitev drugje.

Viri pri tem tudi opozarjajo, da "gre zgodba še dlje in stvar je precej obsežna ..."

* Vsa imena in priimki so znani uredništvu.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marjan šarec sova NH damir crnčec Rajko Kozmelj OVSE Dejan Matijevič tv slovenija Bojan Krajnc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-15 18:28:35


O KPS STALINISTIČNEM STRATEGU dr. D. - ZA PREVZEM OBLASTI . Pričevanje: leta cca 1973. sem kot ob delu šolajoči se in planinec pomagal nekemu oskrbniku neke sindikalne planinske koče v Kamniških - MARKIRATI neko novo planinsko pot. V tisti planinski koči sta se za par dni nastanila dva starejša gospoda - pardon "tavarišča" preko 6o let stara. Eden od njiju je bil malo znani,a realni STRATEG PREVZEMA STALINISTIČNO-KOMUNISTIČNE OBLASTI V SLOVENIJI - realni dr. D.. Ker je bilo tiste dni vreme v hribih nad Golnikom - slabo, smo se v koči - na toplem - veliko pogovarjali. Visoki starec dr. B. - je meni tedaj mlademu Janezu - pripovedoval, kako je med vojnama uvajal v politiko "žal" naše - najbolj znane KPS STALINISTE: ogromno malo znanih realnih detajlov, karakteristik stalinističnih KPS oseb - mi je - - povedal sam od sebe. Imel sem občutek, da se IZPOVEDUJE. BIL JE - globoko žalosten - glede vsega. Naslednje jutro so bilo po radiu nekaj neveselih pesmi klasika - V. VODOPIVCA. Dobro se spomnm, da mi je dr.D. rekel:"KO BI TA VODOPIVEC PIL KAJ DRUGEGA KOT - VODO, bi skladal manj žalostne - bolj VESELE PESMI. Janez - daj ugasni radio" TUDI STALIN KOMUNISTIČNA " STRATEGIJA" se je dr. D-ju - SKVARILA: NIHČE "STALIN-TITO- KARDELJ - KOMUNIZMA" - ni maral ! Naslednje leto - je visoki stalinistični starec dr. D - UMRL. Ker ima dr. B veliko čisto ok živečih potomcev, polnih podatkov - o dr. D.-ju - ne bom zapisal. Eden od njegovih sinov - je storil - samomor drugi pa večino življenja ni bil redno zaposlen. NE MI, NA PROSIM PISATI O KOMUNISTIČNO STALINSKIH POLIT STRATEGIJAH: globoko negativne so.
Henrik Stanjko

2019-10-15 17:54:13


Vsi govorite o "desnici".... A je SDS desnica? A je NSi desnica? So malo bolj desno usmerjeni levičarji. SIcer pa kakor ugotavljate, da na našem območju ni desne stranke... pa je, pa je nihče ne voli ali podpira, iz vedno enakih ali istih razlogov: ja pa ta je ta in ta, pa mu gre samo za denar, mu gre samo za oblast, pa ima ljubico, pa.... Vedno se najde nekaj. Ker Slovenci nismo za ekstreme, razen v športnih panogah seveda. Smo narod, ki potrpi in čaka.... v medčasu pa se znajdemo oziroma se poskušamo znajti po balkansko (kar smo se pač v peteklih desetletjih naučili a očitno še ne obvladamo dovolj teh spretnosti). Zato pa smo tam, kjer smo: ker nimamo že desetletja nihče ne udejanja naše narodne identitete (kulture,jezika,tredicije,...). Zakaj so nas v bivši skupni državi in tudi po svetu imeli vedno za pridne,veste,delovne, zaupanje vredne delavce in ljudi? In ne mi replicirat iz razloga, da so nas lažje molzli in vlekli za nos... Zakaj pa smo danes samo še senca tistega, kar smo enkrat bili: slovenski ponos in borbenost se je nekje izgubil... Sami neki spletni kavčni "hujskači", komentatorji in ... In ponovno mi ne replicirat, da so za to odgovorni drugi ali vodilni ali oblast.... Riti usrane! Enkrat za vselej: Janša,Mesec, Kangler,Podobnik, Kučan,.... mi je vse eno... SEM SLOVENEC in ME SKRBI ZA SLOVENIJO! In še to: še nobena diktatura ni sestopila z oblasti prostovoljno ali na volitvah. Upam, da se strinjate. In lep primer takega razmišljanja imamo v g.Požarju&co;..... Pa tudi oni imajo nekaj za bregom in delajo napake, pa ne vem kaj.... in: vseeno, nekaj naredijo in tudi veliko tvegajo... Zato pa jih veliko podpira.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.